Mám doma debila

Anonymní
22.11.11 21:27

mám doma debila

Čau ženský ten můj mě teď tak strašně vydeptal,samo,že kvůli starání se o děti,žě se celá třepu,normálně je to pro mě báječnej manžel,ale co se týče výchovy dětí je na pěst a tak mě mrzí ten nadpis,ale v současné chvíli nemůžu napsat nic slušnějšího :zed: znáte to taky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
22.11.11 21:29

Znám :pankac: , já ho měla taky před 14 dny :mrgreen: , ale už je zase dobrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
22.11.11 21:30

tak se vypiš anonymko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
22.11.11 21:31

Klíííd!
Za blbce jsme občas každý.
Né všichni máme buňky na všechno. Někomu nejde výchova, já bych třeba nezvládla vyměnik kolo u auta.....
Né, nechci to zlehčovat, ale máte se rádi, tak to momentálně překousni a vypiš se nám tady.

Příspěvek upraven 22.11.11 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
22.11.11 21:32

ano,také ho občas doma mám,nestačím někdy valit oči,ale pak to zase něčím kompenzuje a je to opět můj miláček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
22.11.11 21:35

Určitě to zná snad každý :lol: neboj, nejsi v tom sama. Každej máme něco, co toho druhého na nás se*e a naopak.
PS: tvuj příspěvek je nádherně upřímný a ze života :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14996
22.11.11 21:37

já ho mám taky docela často a to je mimčo teprve na cestě :lol: Debilita se projevuje, když mi vyčítá, že furt jenom ležím (jsem na začátku těhu) a doma bordel (= že najde na stole jeden psí chlup, nebo se někde válí můj hrnek)… sám už si neuvědomí, že po sobě nikdy nespláchne záchod, neutře prkýnko, neutře nacákanou vodu ze sprchy… :roll: A ještě mu vadí můj pes, jeho kočka je samozřejmě v pořádku 8) Neměl by si zahrávat s mými těhotenskými hormony, jinak neskončí na emiminu, ale rozplácnutý v hlíně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
22.11.11 21:37

:mrgreen: Už jsem si zase říkala, co je to za nadpis :mrgreen: Ale myslím, že se tu těžko najde někdo, kdo by podobný pocit nezažil - třeba jen na chvíli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
22.11.11 21:40

Terrad,úžasná odpověď…já se tu musela smát. Přetlůmočila jsem manželovi a prý to vůbec není vtipné :mrgreen: . Jejda já nevím, proč mě to tak pobavilo, ale chlámu se tu ještě teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
22.11.11 21:40

nejlepsi kdyz se chces na neco dohnout, udelat kopromis, ale on si porad mele svou… :zed: :lol: musis si rict, ze to prejde, ze ho mas rada a nerozcilovat se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.11 21:43
Hanulínek píše:
Klíííd!
Za blbce jsme občas každý.
Né všichni máme buňky na všechno. Někomu nejde výchova, já bych třeba nezvládla vyměnik kolo u auta.....
Né, nechci to zlehčovat, ale máte se rádi, tak to momentálně překousni a vypiš se nám tady.Příspěvek upraven 22.11.11 v 21:32

Jenže já to překusuju dnes a denně,on mi nakoupí,uvaří,peče se mnou cukroví,utírá nádobí když meju,ale já chci aby se věnoval dětem,to všechno okolo si zařídím já,nepotřebuju aby mi vyklepával formičky,když mi v pokoji řvou dvě děti,nepotřebuju aby leštil tři talíře,který by klidně uschly,kdybych je neutřela,on se prostě nedokáže vůbec věnovat dětem,je z nich nervní jako pes a když už jsem dneska chytla taky nerva,protože děti už přes týden maroděj.chodím spát kolem půlnoci a na střídačku vstávám k jednomu a druhému,zatím co tatík sladce spinká,jsem mu oznámila že jdu kouřit,než půjdu uspávat,protože to je na dlouho,řekl mi to si běž,ale až uspíš víš jaqk to po tom vypadá,pořád jí budu muset mít v ruce,jinak bude řvát jak tur,jedná se o dvě pitomé minuty,který by mě hodily do klidu,ale milostpán chudáček by to nedal :pocitac: :pocitac: :pocitac: Doprdele že jsem se nenarodila jako chlap :dance:

• Citovat
  • Upravit
13943
22.11.11 21:43

Známe, známe :pankac: Pak to ale vyžehlí a je zas pohoda… do další hádky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
22.11.11 21:45

jo!!! ja kolikrat sama sobe domlouvam, ze ho nebudu sekyrovat, ze on me take prece vubec ale vubec nenapomina a stejne se neudrzim a jsem zla :( tak moc bych chtela umet to prejit a nezbrblat si pod nos jeho nedostatky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
22.11.11 21:46

my řešíme zrovna ted, 3× v týdnu musel žehlit.-D a to pořád prosím at mě nevytáčí těma jeho kecama, a co z toho má když se kvůli němu akorát pohádáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
22.11.11 21:46
Lucie*3 píše:
Terrad,úžasná odpověď…já se tu musela smát. Přetlůmočila jsem manželovi a prý to vůbec není vtipné :mrgreen: . Jejda já nevím, proč mě to tak pobavilo, ale chlámu se tu ještě teď.

No jo, chlapi ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria