Mám doma debila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
saracenka
23.11.11 13:04
marra píše:
saracenka píše:
lucineeccka píše:
Chlap no…nechci bejt hnusná,ale oni jsou všichni svým způsobem debilní. :cert: :mrgreen: Nezbyde než doufat, že můj syn bude jinej!!!! :mrgreen:
určitě bude :srdce: :*
Urcite bude,a moji synove taky :lol:

i moji :cert: doufám že to bude holka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
23.11.11 13:06

mizim dámy páááááááááá a nezlobte potom to dořešíme společně

• Citovat
  • Upravit
marra
23.11.11 13:07
lucineeccka píše:
saracenka píše:
marra píše:
saracenka píše:
marra píše:
lucineeccka píše:
Etatínku, jsem zklamaná.Člověk tě jeden večer nehlídá a ty hned flirtuješ jinde. :,( :,( :,(
Bud v klidu,t nebylo flirtovani,to jen etatinek nutne potrebuje prevychovny tabor :mrgreen:
a to jako fest :cert: rok nucených prací :pankac: :pankac: :pankac:
Flirtuje jinde :cert: za to rok čištění jímky :cert:
:think: necham to na tobě já jsem holka paneláková
Tak čistění kanálů v Praze,tam může flirtovat max. s krysičkama.

Aby se mu to nezalibilo :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.11 13:14

Já mám naštěstí holky,jestli chytnou nějakýho podobnýho svému tatínkovi,tak to ať se kluci připravěj na tchýni pěknou megeru,protože začnu převychovávat :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
marra
23.11.11 14:20
Anonymní píše:
Já mám naštěstí holky,jestli chytnou nějakýho podobnýho svému tatínkovi,tak to ať se kluci připravěj na tchýni pěknou megeru,protože začnu převychovávat :pocitac:
Napodobne :pocitac:Ja jsem uz premyslela,ze by mi vubec nevadila myslenka mit doma gey kluky :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
lucineeccka
23.11.11 14:54
marra píše:
Anonymní píše:
Já mám naštěstí holky,jestli chytnou nějakýho podobnýho svému tatínkovi,tak to ať se kluci připravěj na tchýni pěknou megeru,protože začnu převychovávat :pocitac:
Napodobne :pocitac:Ja jsem uz premyslela,ze by mi vubec nevadila myslenka mit doma gey kluky :lol: :lol:

Mě by to vadilo.Chtěla bych vnoučátka. 8) A chci bejt mladá sexy babička :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
23.11.11 14:55
marra píše:
lucineeccka píše:
saracenka píše:
marra píše:
saracenka píše:
marra píše:
lucineeccka píše:
Etatínku, jsem zklamaná.Člověk tě jeden večer nehlídá a ty hned flirtuješ jinde. :,( :,( :,(
Bud v klidu,t nebylo flirtovani,to jen etatinek nutne potrebuje prevychovny tabor :mrgreen:
a to jako fest :cert: rok nucených prací :pankac: :pankac: :pankac:
Flirtuje jinde :cert: za to rok čištění jímky :cert:
:think: necham to na tobě já jsem holka paneláková
Tak čistění kanálů v Praze,tam může flirtovat max. s krysičkama.
Aby se mu to nezalibilo :P

Myslím, že ne.Jedině kdyby začaly myšky nosit podvazky a vařit mu kakao,tak by se mu tam třeba zalíbilo.

• Citovat
  • Upravit
etatinek
24.11.11 19:13
lucineeccka píše:
marra píše:
Anonymní píše:
Napodobne :pocitac:Ja jsem uz premyslela,ze by mi vubec nevadila myslenka mit doma gey kluky :lol: :lol:
Mě by to vadilo.Chtěla bych vnoučátka. 8) A chci bejt mladá sexy babička :jazyk:

Hele, tak nepojistíme si to… Přece jenom jeden kluk, to těch vnoučat moc nebude, a bůhví kdy budou… To chce ještě holčičku a kluka… MINIMÁLNĚ!! Ale rychle, dokud jsi mladá!! :mrgreen: :P

PS: Ten zásnubák… Může to být takový ten cucací prsten?? Na víc nemám peníze… To víš ta krize… :nevim: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
24.11.11 21:59
etatinek píše:
lucineeccka píše:
marra píše:
Anonymní píše:
Mě by to vadilo.Chtěla bych vnoučátka. 8) A chci bejt mladá sexy babička :jazyk:

Hele, tak nepojistíme si to… Přece jenom jeden kluk, to těch vnoučat moc nebude, a bůhví kdy budou… To chce ještě holčičku a kluka… MINIMÁLNĚ!! Ale rychle, dokud jsi mladá!! :mrgreen: :P

PS: Ten zásnubák… Může to být takový ten cucací prsten?? Na víc nemám peníze… To víš ta krize… :nevim: :kytka:

Ale,ale…ještě dvě děti minimálně jo? :think: A ty to uživíš?Na zásnubáku nesejde, hlavně snubák aby byl krásnej!

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
24.11.11 22:02

Etatínku jsem tvou nabídkou opravdu zaskočena.Ale nezapomeň, že když si vezmeš mě musíš si vzít i Saracenku!

• Citovat
  • Upravit
saracenka
24.11.11 22:05
lucineeccka píše:
Etatínku jsem tvou nabídkou opravdu zaskočena.Ale nezapomeň, že když si vezmeš mě musíš si vzít i Saracenku!

lze to v našich zeměpisných šířkách? :think:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
24.11.11 22:06
saracenka píše:
lucineeccka píše:

Tak přestěhujeme ne ? :D

• Citovat
  • Upravit
saracenka
24.11.11 22:08
lucineeccka píše:
saracenka píše:
lucineeccka píše:

nemá na 1 prstýnek a bude kupovat 2? no já to spíš vidim na 1 dohromady ,že bysme si ho půjčovaly ob den třeba ..prstýnek i etatínka ..no uvidíme jak se vyjádří sameček :think:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
24.11.11 22:25
saracenka píše:
lucineeccka píše:
saracenka píše:
lucineeccka píše:
nemá na 1 prstýnek a bude kupovat 2? no já to spíš vidim na 1 dohromady ,že bysme si ho půjčovaly ob den třeba ..prstýnek i etatínka ..no uvidíme jak se vyjádří sameček :think:

vybírá prstýnek,tak tady asi není…

• Citovat
  • Upravit
marra
24.11.11 22:27
lucineeccka píše:

8oA CO MARRA? :cert: :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí