Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mizim dámy páááááááááá a nezlobte potom to dořešíme společně
lucineeccka píše:saracenka píše:Tak čistění kanálů v Praze,tam může flirtovat max. s krysičkama.marra píše:saracenka píše:Flirtuje jindemarra píše:a to jako festlucineeccka píše:Bud v klidu,t nebylo flirtovani,to jen etatinek nutne potrebuje prevychovny tabor
Etatínku, jsem zklamaná.Člověk tě jeden večer nehlídá a ty hned flirtuješ jinde.![]()
![]()
rok nucených prací
![]()
![]()
za to rok čištění jímky
necham to na tobě já jsem holka paneláková
Aby se mu to nezalibilo ![]()
Já mám naštěstí holky,jestli chytnou nějakýho podobnýho svému tatínkovi,tak to ať se kluci připravěj na tchýni pěknou megeru,protože začnu převychovávat ![]()
Anonymní píše:Napodobne
Já mám naštěstí holky,jestli chytnou nějakýho podobnýho svému tatínkovi,tak to ať se kluci připravěj na tchýni pěknou megeru,protože začnu převychovávat
marra píše:Anonymní píše:Napodobne
Já mám naštěstí holky,jestli chytnou nějakýho podobnýho svému tatínkovi,tak to ať se kluci připravěj na tchýni pěknou megeru,protože začnu převychovávatJa jsem uz premyslela,ze by mi vubec nevadila myslenka mit doma gey kluky
![]()
Mě by to vadilo.Chtěla bych vnoučátka.
A chci bejt mladá sexy babička ![]()
marra píše:lucineeccka píše:Aby se mu to nezalibilosaracenka píše:Tak čistění kanálů v Praze,tam může flirtovat max. s krysičkama.marra píše:saracenka píše:Flirtuje jindemarra píše:a to jako festlucineeccka píše:Bud v klidu,t nebylo flirtovani,to jen etatinek nutne potrebuje prevychovny tabor
Etatínku, jsem zklamaná.Člověk tě jeden večer nehlídá a ty hned flirtuješ jinde.![]()
![]()
rok nucených prací
![]()
![]()
za to rok čištění jímky
necham to na tobě já jsem holka paneláková
Myslím, že ne.Jedině kdyby začaly myšky nosit podvazky a vařit mu kakao,tak by se mu tam třeba zalíbilo.
lucineeccka píše:marra píše:Mě by to vadilo.Chtěla bych vnoučátka.Anonymní píše:Napodobne
Já mám naštěstí holky,jestli chytnou nějakýho podobnýho svému tatínkovi,tak to ať se kluci připravěj na tchýni pěknou megeru,protože začnu převychovávatJa jsem uz premyslela,ze by mi vubec nevadila myslenka mit doma gey kluky
![]()
A chci bejt mladá sexy babička
Hele, tak nepojistíme si to… Přece jenom jeden kluk, to těch vnoučat moc nebude, a bůhví kdy budou… To chce ještě holčičku a kluka… MINIMÁLNĚ!! Ale rychle, dokud jsi mladá!!
![]()
PS: Ten zásnubák… Může to být takový ten cucací prsten?? Na víc nemám peníze… To víš ta krize…
![]()
etatinek píše:lucineeccka píše:marra píše:Mě by to vadilo.Chtěla bych vnoučátka.Anonymní píše:Napodobne
![]()
A chci bejt mladá sexy babička
Hele, tak nepojistíme si to… Přece jenom jeden kluk, to těch vnoučat moc nebude, a bůhví kdy budou… To chce ještě holčičku a kluka… MINIMÁLNĚ!! Ale rychle, dokud jsi mladá!!
PS: Ten zásnubák… Může to být takový ten cucací prsten?? Na víc nemám peníze… To víš ta krize…![]()
![]()
Ale,ale…ještě dvě děti minimálně jo?
A ty to uživíš?Na zásnubáku nesejde, hlavně snubák aby byl krásnej!
Etatínku jsem tvou nabídkou opravdu zaskočena.Ale nezapomeň, že když si vezmeš mě musíš si vzít i Saracenku!
lucineeccka píše:
Etatínku jsem tvou nabídkou opravdu zaskočena.Ale nezapomeň, že když si vezmeš mě musíš si vzít i Saracenku!
lze to v našich zeměpisných šířkách? ![]()
saracenka píše:lucineeccka píše:lze to v našich zeměpisných šířkách?
Tak přestěhujeme ne ? ![]()
lucineeccka píše:saracenka píše:Tak přestěhujeme ne ?lucineeccka píše:lze to v našich zeměpisných šířkách?
nemá na 1 prstýnek a bude kupovat 2? no já to spíš vidim na 1 dohromady ,že bysme si ho půjčovaly ob den třeba ..prstýnek i etatínka ..no uvidíme jak se vyjádří sameček ![]()
saracenka píše:lucineeccka píše:nemá na 1 prstýnek a bude kupovat 2? no já to spíš vidim na 1 dohromady ,že bysme si ho půjčovaly ob den třeba ..prstýnek i etatínka ..no uvidíme jak se vyjádří samečeksaracenka píše:Tak přestěhujeme ne ?lucineeccka píše:lze to v našich zeměpisných šířkách?
vybírá prstýnek,tak tady asi není…
lucineeccka píše:
A CO MARRA?
![]()
i moji
doufám že to bude holka