Mám doma debila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
saminomimino
22.11.11 22:26

taky doma jednoho mám :mrgreen: :P ale monetálně je zlatíčko,musí být,když nečekaně čekáme třeťátko,neboj to se zase srovná,my byli loni na rozchod a teď je to báječné!!Držim pěsti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3337
22.11.11 22:28
davmi píše:
neboj, zase to přejde, bych ho tam nechala uspávat aspoň hodinku :lol: Taky máme hádky převážně kvůli výchově, navíc já jsem taková prudká povaha, že se chci hned rozvádět :mrgreen: Chlap už si po hádce dělá srandu a ptá se mě: takže rozvod,co? :lol: :lol: :lol:

Já si zase balím tašky ;) A můžu vám s klidem říct, že balím tak jednou týdně, takže už jí mám v obýváku pod stolem :mrgreen:
Znám to - i když trošku jinak, u nás neuklízí, děti zásadně nevychovává ani si s nima nehraje, protože na ně když přijde z práce nemá nervy a když už si hraje, tak to skončí řevem, protože jak dělají blbosti, tak se vždycky děcka někde praští :roll: Jediná domácí povinnost je vynášet koš, ale dneska jsem šla na 2*, protože bych to všechno neunesla, takže teď už ani to ne :x Hlavně, že po mně se denně požaduje mít naklizeno, vytříno, vypráno a uvařeno něco dobrého :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.11.11 22:30

Myslím,že debila máme doma občas každá :mrgreen: Já vždycky napočítám do deseti a zhluboka dýchám aby se mi prokrvil mozek.A to děti ještě nemáme.Ale taky mě někdy neskutečně vytáčí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
22.11.11 22:45

Já nemám doma debila,ale flegmatika,tak nějak nevím co je horší :mrgreen: Naštěstí s malou pomáhá,co řeknu ať udělá,tak udělá,je hodný,pozorný,s malou pomáhá,ale já jsem prostě raznější a vytočí mě kde jaká blbina,hádáme se stylem,že já jedu jak pila,on sem tam něco odkecne,ale já vždy vyhraju a on je ten co se omlouvá :hug: Ale nevyměnila bych ho za nic,za těch 7 a půl roku,i já mám své chyby,hádáme se to jo,ale usmiřování je přece super věc :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
22.11.11 23:03
Lucyus12 píše:
Já si zase balím tašky ;) A můžu vám s klidem říct, že balím tak jednou týdně, takže už jí mám v obýváku pod stolem :mrgreen:
8o
  • Citovat
  • Upravit
marra
22.11.11 23:07

Ha ženy,ja debila nemam,jelikz jsem jsem tu tasku zabalila uz pred dvema lety :pankac: :pankac: :pankac: ale jiste je,ze ted bych si nejakeho debila i dala :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
22.11.11 23:11
marra píše:
Ha ženy,ja debila nemam,jelikz jsem jsem tu tasku zabalila uz pred dvema lety :pankac: :pankac: :pankac: ale jiste je,ze ted bych si nejakeho debila i dala :lol: :lol:

No radši nic, to bych se jen opakoval… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
marra
22.11.11 23:13
etatinek píše:
marra píše:
Ha ženy,ja debila nemam,jelikz jsem jsem tu tasku zabalila uz pred dvema lety :pankac: :pankac: :pankac: ale jiste je,ze ted bych si nejakeho debila i dala :lol: :lol:
By me zajimalo co vypotis :think: :think: mluv chlapce :cert: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
saracenka
22.11.11 23:15
marra píše:

a nechceš toho mýho ? Dala bych mu i na cestu..peníze samozřejmě ..

• Citovat
  • Upravit
etatinek
22.11.11 23:16
marra píše:
etatinek píše:
marra píše:
By me zajimalo co vypotis :think: :think: mluv chlapce :cert: :mrgreen:

No tu samou odpověď, kterou jsem reagoval na Lucyus12 :P :lol:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
22.11.11 23:17
saracenka píše:
marra píše:
a nechceš toho mýho ? Dala bych mu i na cestu..peníze samozřejmě ..

Peníze říkáš?? A není von aspoň trošku na chlapy?? :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
saracenka
22.11.11 23:18
etatinek píše:
saracenka píše:
marra píše:
Peníze říkáš?? A není von aspoň trošku na chlapy?? :lol: :D

zkus a uvidíš ,dam mu jenom na cestu ,nic víc ,marra má chlívek at si na jídlo vydělá tam..farmařením třeba,na netu je tam x hod,. denně má s tim zkušenosti bohaté

• Citovat
  • Upravit
etatinek
22.11.11 23:22
saracenka píše:
etatinek píše:
saracenka píše:
marra píše:
Peníze říkáš?? A není von aspoň trošku na chlapy?? :lol: :D
zkus a uvidíš ,dam mu jenom na cestu ,nic víc ,marra má chlívek at si na jídlo vydělá tam..farmařením třeba,na netu je tam x hod,. denně má s tim zkušenosti bohaté

Aha!! Tak to pak némám zájem!! Ale kdyby se taková malá nemovitostička k němu na cestu přibalila… To bych o něm začal možná i uvažovat… :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
saracenka
22.11.11 23:23

nic půjde s igelitkou :cert:

• Citovat
  • Upravit
marra
22.11.11 23:26
saracenka píše:
nic půjde s igelitkou :cert:

Ovce by ho mozna uvitali,chybi jim nejaky beran :think: Hele hod ho do baby boxu mas pokoj :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky