Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
davmi píše:
neboj, zase to přejde, bych ho tam nechala uspávat aspoň hodinkuTaky máme hádky převážně kvůli výchově, navíc já jsem taková prudká povaha, že se chci hned rozvádět
Chlap už si po hádce dělá srandu a ptá se mě: takže rozvod,co?
![]()
![]()
Já si zase balím tašky
A můžu vám s klidem říct, že balím tak jednou týdně, takže už jí mám v obýváku pod stolem ![]()
Znám to - i když trošku jinak, u nás neuklízí, děti zásadně nevychovává ani si s nima nehraje, protože na ně když přijde z práce nemá nervy a když už si hraje, tak to skončí řevem, protože jak dělají blbosti, tak se vždycky děcka někde praští
Jediná domácí povinnost je vynášet koš, ale dneska jsem šla na 2*, protože bych to všechno neunesla, takže teď už ani to ne
Hlavně, že po mně se denně požaduje mít naklizeno, vytříno, vypráno a uvařeno něco dobrého ![]()
Myslím,že debila máme doma občas každá
Já vždycky napočítám do deseti a zhluboka dýchám aby se mi prokrvil mozek.A to děti ještě nemáme.Ale taky mě někdy neskutečně vytáčí ![]()
Já nemám doma debila,ale flegmatika,tak nějak nevím co je horší
Naštěstí s malou pomáhá,co řeknu ať udělá,tak udělá,je hodný,pozorný,s malou pomáhá,ale já jsem prostě raznější a vytočí mě kde jaká blbina,hádáme se stylem,že já jedu jak pila,on sem tam něco odkecne,ale já vždy vyhraju a on je ten co se omlouvá
Ale nevyměnila bych ho za nic,za těch 7 a půl roku,i já mám své chyby,hádáme se to jo,ale usmiřování je přece super věc
![]()
Lucyus12 píše:
Já si zase balím taškyA můžu vám s klidem říct, že balím tak jednou týdně, takže už jí mám v obýváku pod stolem
Ha ženy,ja debila nemam,jelikz jsem jsem tu tasku zabalila uz pred dvema lety
ale jiste je,ze ted bych si nejakeho debila i dala
![]()
marra píše:
Ha ženy,ja debila nemam,jelikz jsem jsem tu tasku zabalila uz pred dvema lety![]()
![]()
![]()
No radši nic, to bych se jen opakoval… ![]()
etatinek píše:By me zajimalo co vypotismarra píše:No radši nic, to bych se jen opakoval…
Ha ženy,ja debila nemam,jelikz jsem jsem tu tasku zabalila uz pred dvema lety![]()
![]()
![]()
marra píše:
![]()
![]()
a nechceš toho mýho ? Dala bych mu i na cestu..peníze samozřejmě ..
marra píše:etatinek píše:By me zajimalo co vypotismarra píše:No radši nic, to bych se jen opakoval…
![]()
![]()
![]()
mluv chlapce
![]()
No tu samou odpověď, kterou jsem reagoval na Lucyus12
![]()
saracenka píše:marra píše:a nechceš toho mýho ? Dala bych mu i na cestu..peníze samozřejmě ..
![]()
![]()
Peníze říkáš?? A není von aspoň trošku na chlapy??
![]()
etatinek píše:saracenka píše:Peníze říkáš?? A není von aspoň trošku na chlapy??marra píše:a nechceš toho mýho ? Dala bych mu i na cestu..peníze samozřejmě ..
![]()
![]()
![]()
zkus a uvidíš ,dam mu jenom na cestu ,nic víc ,marra má chlívek at si na jídlo vydělá tam..farmařením třeba,na netu je tam x hod,. denně má s tim zkušenosti bohaté
saracenka píše:etatinek píše:zkus a uvidíš ,dam mu jenom na cestu ,nic víc ,marra má chlívek at si na jídlo vydělá tam..farmařením třeba,na netu je tam x hod,. denně má s tim zkušenosti bohatésaracenka píše:Peníze říkáš?? A není von aspoň trošku na chlapy??marra píše:a nechceš toho mýho ? Dala bych mu i na cestu..peníze samozřejmě ..
![]()
![]()
![]()
Aha!! Tak to pak némám zájem!! Ale kdyby se taková malá nemovitostička k němu na cestu přibalila… To bych o něm začal možná i uvažovat…
![]()
saracenka píše:
nic půjde s igelitkou
Ovce by ho mozna uvitali,chybi jim nejaky beran
Hele hod ho do baby boxu mas pokoj ![]()
taky doma jednoho mám
ale monetálně je zlatíčko,musí být,když nečekaně čekáme třeťátko,neboj to se zase srovná,my byli loni na rozchod a teď je to báječné!!Držim pěsti