Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucineeccka píše:marra píše:Klobáskysaracenka píše:KRB NEMAM
neke marra před krb kůži?mam elektricke topeni,
vidim to na klobasky
![]()
Nééé…
lucí tobě by stačila jedna klobáska vid
lucí tak vidim ,že ho používáš asi tak jako já ,no ale jako majetek se to počítá ,jsme docela bohaté nevěsty
saracenka píše:lucineeccka píše:lucí tobě by stačila jedna klobáska vidmarra píše:Klobáskysaracenka píše:KRB NEMAM
vidim to na klobasky
![]()
Nééé…
Nevím jak to myslíš
( nezapomeň, že jsem zase panna) ![]()
lucineeccka píše:Tak ja nevim muzu treba udelat barani kulemarra píše:Klobáskysaracenka píše:KRB NEMAM
vidim to na klobasky
![]()
Nééé…
lucineeccka píše:saracenka píše:Nevím jak to myslíšlucineeccka píše:lucí tobě by stačila jedna klobáska vidmarra píše:Klobáskysaracenka píše:KRB NEMAM
vidim to na klobasky
![]()
Nééé…
![]()
( nezapomeň, že jsem zase panna)
nezapomínám ..a píšu si 3krát panna sex až po svatbě a z toho 3krát on doň vstoupil nevíte jak ..
saracenka píše:lucineeccka píše:nezapomínám ..a píšu si 3krát panna sex až po svatbě a z toho 3krát on doň vstoupil nevíte jak ..saracenka píše:Nevím jak to myslíšlucineeccka píše:lucí tobě by stačila jedna klobáska vidmarra píše:Klobáskysaracenka píše:KRB NEMAM
vidim to na klobasky
![]()
Nééé…
![]()
( nezapomeň, že jsem zase panna)
Jen si to zapiš, teď jsem ještě svatá Lucie ,ale po svatbě budu
![]()
když už jste přiznaly děti tak se to musí svést na zázrak ..
saracenka píše:
když už jste přiznaly děti tak se to musí svést na zázrak ..
Mě to přišili blánu při porodu, a to jsem doktora přemlouvala ať to zašije úplně, že už to nikdy nebudu potřebovat, když vím jak to pak dopadá. ![]()
A můžu ti upřímně říct, že to zplození byl fakt zázrak ![]()
Příspěvek upraven 24.11.11 v 22:52
Proboha v levo sem četla něco jako mám doma debila,tak na to kliknu(nejdřív sem si říkala jestli to nezaložil třeba chlap z druhého pc nahoře
) a tady taková prasečárna a nebo to jen špatně chápu
a marra aby u toho nescházela. ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Proboha v levo sem četla něco jako mám doma debila,tak na to kliknu(nejdřív sem si říkala jestli to nezaložil třeba chlap z druhého pc nahoře) a tady taková prasečárna a nebo to jen špatně chápu
a marra aby u toho nescházela.
cože
![]()
no jo je krize ,topení stačí