Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No bavím se. Větu v nadpisu si říkám, když mě nasíří /pro sebe potichu/. Třeba by letní převýchovný tábor s vlněnýma fuskama za odměnu nebyl marný ![]()
Mám já doma debila,
semtam bych ho zabila,
akt by se nevyplatil -
syn se po něm potatil.
Bavím se, a přidávám se, můj byl včera taky d…l. Mám šuplík v lince na mslky. Chci dělat dort a zjistím, že mi sežral čoko na vaření. Jede mi pro ni a když přijede, dává ji do šuplíku s moukama. Říkám mu, prosímtě, kam to dáváš, vždyť ji pak nenajdu. Odpověděl, copak já vím, kam si to to dáváš. Hlavně, že ji předtím sežral a to věděl, kde je.
Antoinetta píše:
No bavím se. Větu v nadpisu si říkám, když mě nasíří /pro sebe potichu/. Třeba by letní převýchovný tábor s vlněnýma fuskama za odměnu nebyl marný
Mám já doma debila,
semtam bych ho zabila,
akt by se nevyplatil -
syn se po něm potatil.
Etatínku, jsem zklamaná.Člověk tě jeden večer nehlídá a ty hned flirtuješ jinde.
![]()
lucineeccka píše:
Etatínku, jsem zklamaná.Člověk tě jeden večer nehlídá a ty hned flirtuješ jinde.![]()
![]()
Bud v klidu,t nebylo flirtovani,to jen etatinek nutne potrebuje prevychovny tabor ![]()
marra píše:lucineeccka píše:Bud v klidu,t nebylo flirtovani,to jen etatinek nutne potrebuje prevychovny tabor
Etatínku, jsem zklamaná.Člověk tě jeden večer nehlídá a ty hned flirtuješ jinde.![]()
![]()
a to jako fest
rok nucených prací
![]()
Chlap no…nechci bejt hnusná,ale oni jsou všichni svým způsobem debilní.
Nezbyde než doufat, že můj syn bude jinej!!!! ![]()
lucineeccka píše:
Chlap no…nechci bejt hnusná,ale oni jsou všichni svým způsobem debilní.![]()
Nezbyde než doufat, že můj syn bude jinej!!!!
určitě bude
![]()
saracenka píše:marra píše:a to jako festlucineeccka píše:Bud v klidu,t nebylo flirtovani,to jen etatinek nutne potrebuje prevychovny tabor
![]()
rok nucených prací
![]()
![]()
Flirtuje jinde
za to rok čištění jímky ![]()
marra píše:saracenka píše:Flirtuje jindemarra píše:a to jako festlucineeccka píše:Bud v klidu,t nebylo flirtovani,to jen etatinek nutne potrebuje prevychovny tabor
![]()
rok nucených prací
![]()
![]()
za to rok čištění jímky
saracenka píše:lucineeccka píše:určitě bude
![]()
Věřím tomu.
A já jsem se rozhodla, že až Matík vyroste tak budu cestovat a na chlapy kašluuuuuuuuu.Jsou akorát pro zlost.
( i ty internetový)
saracenka píše:marra píše:saracenka píše:Flirtuje jindemarra píše:a to jako festlucineeccka píše:Bud v klidu,t nebylo flirtovani,to jen etatinek nutne potrebuje prevychovny tabor
![]()
rok nucených prací
![]()
![]()
za to rok čištění jímky
necham to na tobě já jsem holka paneláková
Tak čistění kanálů v Praze,tam může flirtovat max. s krysičkama.
lucineeccka píše:saracenka píše:Věřím tomu.lucineeccka píše:určitě bude
![]()
A já jsem se rozhodla, že až Matík vyroste tak budu cestovat a na chlapy kašluuuuuuuuu.Jsou akorát pro zlost.
( i ty internetový)
nene etatík je v poho ..fakt dneska ti kytici donese a možná aj zásnubní prstýnek bude ..
saracenka píše:lucineeccka píše:určitě bude
![]()
Urcite bude,a moji synove taky ![]()
mě to včera moc pomohlo,měla jsem fakt den blbec