Mám doma debila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
saracenka
23.11.11 09:25
Anonymní píše:
Tak hlásím,že už jsem v klidu a omlouvám se všem kterých se to oslovení nějak dotklo,jasan že to není debil,je to normální chlap no,jenže hold už jsem toho měla plnej hrb a možná to bude opravdu tím jak ho vychovávali doma,otec mu zemřel když mu bylo pět a předtím se taky nijak extrémě nestaral :pocitac:

mě to včera moc pomohlo,měla jsem fakt den blbec :pankac:

• Citovat
  • Upravit
112
23.11.11 11:30

No bavím se. Větu v nadpisu si říkám, když mě nasíří /pro sebe potichu/. Třeba by letní převýchovný tábor s vlněnýma fuskama za odměnu nebyl marný :think:
Mám já doma debila,
semtam bych ho zabila,
akt by se nevyplatil -
syn se po něm potatil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenika
23.11.11 11:36

Bavím se, a přidávám se, můj byl včera taky d…l. Mám šuplík v lince na mslky. Chci dělat dort a zjistím, že mi sežral čoko na vaření. Jede mi pro ni a když přijede, dává ji do šuplíku s moukama. Říkám mu, prosímtě, kam to dáváš, vždyť ji pak nenajdu. Odpověděl, copak já vím, kam si to to dáváš. Hlavně, že ji předtím sežral a to věděl, kde je.

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
23.11.11 12:43
Antoinetta píše:
No bavím se. Větu v nadpisu si říkám, když mě nasíří /pro sebe potichu/. Třeba by letní převýchovný tábor s vlněnýma fuskama za odměnu nebyl marný :think:
Mám já doma debila,
semtam bych ho zabila,
akt by se nevyplatil -
syn se po něm potatil.
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
lucineeccka
23.11.11 12:46

Etatínku, jsem zklamaná.Člověk tě jeden večer nehlídá a ty hned flirtuješ jinde. :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
marra
23.11.11 12:51
lucineeccka píše:
Etatínku, jsem zklamaná.Člověk tě jeden večer nehlídá a ty hned flirtuješ jinde. :,( :,( :,(

Bud v klidu,t nebylo flirtovani,to jen etatinek nutne potrebuje prevychovny tabor :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
23.11.11 12:56
marra píše:
lucineeccka píše:
Etatínku, jsem zklamaná.Člověk tě jeden večer nehlídá a ty hned flirtuješ jinde. :,( :,( :,(
Bud v klidu,t nebylo flirtovani,to jen etatinek nutne potrebuje prevychovny tabor :mrgreen:

a to jako fest :cert: rok nucených prací :pankac: :pankac:  :pankac:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
23.11.11 12:58

Chlap no…nechci bejt hnusná,ale oni jsou všichni svým způsobem debilní. :cert: :mrgreen: Nezbyde než doufat, že můj syn bude jinej!!!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
23.11.11 12:59
lucineeccka píše:
Chlap no…nechci bejt hnusná,ale oni jsou všichni svým způsobem debilní. :cert: :mrgreen: Nezbyde než doufat, že můj syn bude jinej!!!! :mrgreen:

určitě bude :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
marra
23.11.11 13:01
saracenka píše:
marra píše:
lucineeccka píše:
Bud v klidu,t nebylo flirtovani,to jen etatinek nutne potrebuje prevychovny tabor :mrgreen:
a to jako fest :cert: rok nucených prací :pankac: :pankac: :pankac:

Flirtuje jinde :cert: za to rok čištění jímky :cert:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
23.11.11 13:02
marra píše:
saracenka píše:
marra píše:
lucineeccka píše:
:think: necham to na tobě já jsem holka paneláková
  • Citovat
  • Upravit
lucineeccka
23.11.11 13:02
saracenka píše:
lucineeccka píše:
Chlap no…nechci bejt hnusná,ale oni jsou všichni svým způsobem debilní. :cert: :mrgreen: Nezbyde než doufat, že můj syn bude jinej!!!! :mrgreen:

Věřím tomu. :srdce: A já jsem se rozhodla, že až Matík vyroste tak budu cestovat a na chlapy kašluuuuuuuuu.Jsou akorát pro zlost. :cert: ( i ty internetový)

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
23.11.11 13:03
saracenka píše:
marra píše:
saracenka píše:
marra píše:
lucineeccka píše:
:think: necham to na tobě já jsem holka paneláková

Tak čistění kanálů v Praze,tam může flirtovat max. s krysičkama.

• Citovat
  • Upravit
saracenka
23.11.11 13:03
lucineeccka píše:
saracenka píše:
lucineeccka píše:
Věřím tomu. :srdce: A já jsem se rozhodla, že až Matík vyroste tak budu cestovat a na chlapy kašluuuuuuuuu.Jsou akorát pro zlost. :cert: ( i ty internetový)

nene etatík je v poho ..fakt dneska ti kytici donese a možná aj zásnubní prstýnek bude ..

• Citovat
  • Upravit
marra
23.11.11 13:04
saracenka píše:
lucineeccka píše:

Urcite bude,a moji synove taky :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria