Mám doma debila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marra
22.11.11 23:49
etatinek píše:
saracenka píše:
ten se nám pacholek vybarvil SM ,jsi první adept do tábora .. :cert:
Nene!! Vy půjdete do klece a běda jestli ne!! Tak dostanete bičíkem na… Už mlčím!! :mrgreen: :P

CCC to bych chtela videt :pankac:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
saracenka píše:
na léto si etatinku nic neplánuj a raduj se,jedeš na letní tábor a bude ti tam fajn..
:lol: No už se těším!! :D
  • Citovat
  • Upravit
saracenka
marra píše:
etatinek píše:
saracenka píše:
Nene!! Vy půjdete do klece a běda jestli ne!! Tak dostanete bičíkem na… Už mlčím!! :mrgreen: :P

ten už toho nasliboval :cert:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
22.11.11 23:51
marra píše:
etatinek píše:
saracenka píše:

8o No to bys i „cítila“!! :cert:

Příspěvek upraven 22.11.11 v 23:52

• Citovat
  • Upravit
marra
22.11.11 23:51
etatinek píše:
saracenka píše:
na léto si etatinku nic neplánuj a raduj se,jedeš na letní tábor a bude ti tam fajn..
Ok budu mit pro tebe specialni ukol,prichystej si ten bicik,a vysoke ponozky,prvniho cervence nastupujes,budu te cekat na nadrazi :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
saracenka
22.11.11 23:52
marra píše:
etatinek píše:
saracenka píše:
Ok budu mit pro tebe specialni ukol,prichystej si ten bicik,a vysoke ponozky,prvniho cervence nastupujes,budu te cekat na nadrazi :mrgreen:

k tobě dojede i na kole simtě

• Citovat
  • Upravit
etatinek
22.11.11 23:53
marra píše:
etatinek píše:
saracenka píše:
Ok budu mit pro tebe specialni ukol,prichystej si ten bicik,a vysoke ponozky,prvniho cervence nastupujes,budu te cekat na nadrazi :mrgreen:

Ehm ehm, nešel by ten letní tábor malinko přesunout?? Tak na prvního… Prosince?? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
22.11.11 23:55
etatinek píše:
marra píše:
etatinek píše:
saracenka píše:
Ehm ehm, nešel by ten letní tábor malinko přesunout?? Tak na prvního… Prosince?? :jazyk:
že ty se tam chceš narvat na Vánoce,abys dostal dárek ,třeba vlněné fusky
  • Citovat
  • Upravit
marra
22.11.11 23:57
saracenka píše:
etatinek píše:
marra píše:
etatinek píše:
saracenka píše:
Ehm ehm, nešel by ten letní tábor malinko přesunout?? Tak na prvního… Prosince?? :jazyk:
že ty se tam chceš narvat na Vánoce,abys dostal dárek ,třeba vlněné fusky
:mrgreen:Nic nedostane,dřevo naseka hrach prebere :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
etatinek
22.11.11 23:58
saracenka píše:
etatinek píše:
marra píše:
etatinek píše:
saracenka píše:
že ty se tam chceš narvat na Vánoce,abys dostal dárek ,třeba vlněné fusky

Hele ženský a už dost!! Nic nebude, nikam nejedu!! Fusky mi pošlete poštou, s díky si je vyzvednu!! Zakladatelce se omlouvám, ale při půlnoci mě vždycky někdo tady zvlčí a já pak píšu kraviny… Takže přeji všem dobrou noc a opravdu nikam s bičíkem, poutama a roubíkem nepojedu!! Nechte si zajít chuť!! :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
saracenka
22.11.11 23:59
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
marra
23.11.11 00:00
saracenka píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tož ty si to vzdal nejak brzo :mrgreen: saracenko,jsem se chtela podivat odkud jsi,a zjistila jsem ,ze si doma :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
23.11.11 00:04
marra píše:
Tož ty si to vzdal nejak brzo :mrgreen: saracenko,jsem se chtela podivat odkud jsi,a zjistila jsem ,ze si doma :roll: :mrgreen:

no a teď víš vše :dance:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
23.11.11 00:06
marra píše:
Tož ty si to vzdal nejak brzo :mrgreen: saracenko,jsem se chtela podivat odkud jsi,a zjistila jsem ,ze si doma :roll: :mrgreen:

neboj k tobě to má etaťka blíž ,on je šetřivej a já letní tábory nepořádám..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.11 08:16

Tak hlásím,že už jsem v klidu a omlouvám se všem kterých se to oslovení nějak dotklo,jasan že to není debil,je to normální chlap no,jenže hold už jsem toho měla plnej hrb a možná to bude opravdu tím jak ho vychovávali doma,otec mu zemřel když mu bylo pět a předtím se taky nijak extrémě nestaral :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky