Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saracenka píše:
na léto si etatinku nic neplánuj a raduj se,jedeš na letní tábor a bude ti tam fajn..
marra píše:etatinek píše:CCC to bych chtela videtsaracenka píše:Nene!! Vy půjdete do klece a běda jestli ne!! Tak dostanete bičíkem na… Už mlčím!!
ten se nám pacholek vybarvil SM ,jsi první adept do tábora ..![]()
ten už toho nasliboval ![]()
marra píše:etatinek píše:CCC to bych chtela videtsaracenka píše:Nene!! Vy půjdete do klece a běda jestli ne!! Tak dostanete bičíkem na… Už mlčím!!
ten se nám pacholek vybarvil SM ,jsi první adept do tábora ..![]()
No to bys i „cítila“!! ![]()
Příspěvek upraven 22.11.11 v 23:52
etatinek píše:Ok budu mit pro tebe specialni ukol,prichystej si ten bicik,a vysoke ponozky,prvniho cervence nastupujes,budu te cekat na nadrazisaracenka píše:
na léto si etatinku nic neplánuj a raduj se,jedeš na letní tábor a bude ti tam fajn..No už se těším!!
marra píše:etatinek píše:Ok budu mit pro tebe specialni ukol,prichystej si ten bicik,a vysoke ponozky,prvniho cervence nastupujes,budu te cekat na nadrazisaracenka píše:
na léto si etatinku nic neplánuj a raduj se,jedeš na letní tábor a bude ti tam fajn..No už se těším!!
k tobě dojede i na kole simtě
marra píše:etatinek píše:Ok budu mit pro tebe specialni ukol,prichystej si ten bicik,a vysoke ponozky,prvniho cervence nastupujes,budu te cekat na nadrazisaracenka píše:
Ehm ehm, nešel by ten letní tábor malinko přesunout?? Tak na prvního… Prosince?? ![]()
etatinek píše:že ty se tam chceš narvat na Vánoce,abys dostal dárek ,třeba vlněné fuskymarra píše:Ehm ehm, nešel by ten letní tábor malinko přesunout?? Tak na prvního… Prosince??etatinek píše:Ok budu mit pro tebe specialni ukol,prichystej si ten bicik,a vysoke ponozky,prvniho cervence nastupujes,budu te cekat na nadrazisaracenka píše:
saracenka píše:etatinek píše:že ty se tam chceš narvat na Vánoce,abys dostal dárek ,třeba vlněné fuskymarra píše:Ehm ehm, nešel by ten letní tábor malinko přesunout?? Tak na prvního… Prosince??etatinek píše:Ok budu mit pro tebe specialni ukol,prichystej si ten bicik,a vysoke ponozky,prvniho cervence nastupujes,budu te cekat na nadrazisaracenka píše:
saracenka píše:etatinek píše:že ty se tam chceš narvat na Vánoce,abys dostal dárek ,třeba vlněné fuskymarra píše:Ehm ehm, nešel by ten letní tábor malinko přesunout?? Tak na prvního… Prosince??etatinek píše:Ok budu mit pro tebe specialni ukol,prichystej si ten bicik,a vysoke ponozky,prvniho cervence nastupujes,budu te cekat na nadrazisaracenka píše:
Hele ženský a už dost!! Nic nebude, nikam nejedu!! Fusky mi pošlete poštou, s díky si je vyzvednu!! Zakladatelce se omlouvám, ale při půlnoci mě vždycky někdo tady zvlčí a já pak píšu kraviny… Takže přeji všem dobrou noc a opravdu nikam s bičíkem, poutama a roubíkem nepojedu!! Nechte si zajít chuť!!
![]()
saracenka píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Tož ty si to vzdal nejak brzo
saracenko,jsem se chtela podivat odkud jsi,a zjistila jsem ,ze si doma
![]()
marra píše:saracenka píše:Tož ty si to vzdal nejak brzo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no a teď víš vše ![]()
marra píše:saracenka píše:Tož ty si to vzdal nejak brzo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neboj k tobě to má etaťka blíž ,on je šetřivej a já letní tábory nepořádám..
Tak hlásím,že už jsem v klidu a omlouvám se všem kterých se to oslovení nějak dotklo,jasan že to není debil,je to normální chlap no,jenže hold už jsem toho měla plnej hrb a možná to bude opravdu tím jak ho vychovávali doma,otec mu zemřel když mu bylo pět a předtím se taky nijak extrémě nestaral ![]()
CCC to bych chtela videt