Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to vis ze jo,ja bych poskala1 ci 2 ms a pak bych do toho sla ja sama zkousim hned po 1ms,a ty jsi jeste v nemocnici???
jj včera jsem v nemocnici byla…nechali si mě do rána…radši protože prý jsem poprvé těhotná…jinak bych musela domů na revers…a to se mi nechtělo…dneska jsem byla už i v praci,dělám účetní tak to snad nevadí…a myslíš že můžu normálně vyrazit ven se projít? nebo mámf akt 14 dní jen vegetit?
ja si myslim ze muzes jit ven a tak kdyz chodis do prace,ale bud na sebe opatrna
,jinak ja to moc dobre nechapu ty jsi byla v nemocnici a hned si sla rano jak te pustily do prace??? nebo te pustily uz predevcerem ?? a dnes si sla do prace asi ano ze,jak by jsi psala z nemocnice.
já tai m byla od včera v osm jsem šla na revizi a dneska ráno v osm mě pustili domů, tak jsem pak jela hned rovnou do práce…dávat na sebe pozor budu…jen nevím jestli můžu třeba zítra celý večer courat venku?:-)to jsou blbý dotazy vid?
ale tak mám strach abych neco nepodcenila…chci byt brzo vpořádku abychom se mohli znovu pokusit ![]()
Ahoj.Potřebuji vaše zkušenosti,rady,názory.
Dnes jsem byla u dr na kontrole.Dle poslední ms bych měla být 6+5 A na UZ jen žloutkový váček s náznakem embrionální struktury,který je tak malý že nešel změřit a pod plůdkem drobný hematom.Mám za sebou potrat v 5 týdnu ( listopad 2017) a potrat v 7.týdnu ( březen 2018). A tak se bojím,aby se vše neopakovalo:(.Snažím se dopočítat termínu ovulace,která při 28 denních cyklech je zhruba 14-16 dc.Jenže v březnu kdy revize byla 26.3 se následná ms dostavila za 29 dní ( nepočítám den revize) a ms v květnu byla za 25 dní a v červnu už nepřišla. Je možné mít ovulaci mezi 14-16 dc Ikdyž ms předtím byla po 25 dnech? Mám ještě naději,že by těhotenství bylo mladší? Sexík proběhl 27.5, 29.5, 31.5, 2.6.,5.6. Všem děkuji za názor a hlavně zkušenosti.
Já se vyjádřím jen k té ovulaci. MS mám pravidelnou jako hodinky po 28d, skoro na hodinu přesně. Měla jsem to tak před porodem a i přes to, že porod neproběhl dle termínu MS ale mimo, tak MS po porodu mi dorazila přesně po 22 vynechaných 28 denních cyklech (od té poslední, než jsem otěhotněla) a to opět na hodinu přesně. A přesto vím, že jsem otěhotněla z jednoho styku 18DC a teď, po porodu, kdy ovulaci opravdu cítím a poznám ji jako nikdy dřív, ji mám 14Dc. Takže ač jsem vždy věřila, že při mé abnormálně pravidelné MS musím mít logicky i pravidelnou ovulaci (protože se traduje, že zatímco fáze od ms do ovu může být různá, tak fáze od ovu do další ms je u jedné ženy stejná), u mě to tak není. Edit: naději teda za mě máš
tak už to mám za sebou
ležím v nemocnici a nechali si mě tu do zítra do rána…bylo mi hrozně smutno…ted toje taky děsný…celý den ležet na pokoji a říkat si proč zrovna já
tak snad se to podruhé podaří…někdo tady psal že se nemusí čekat půl roku…že stačí třeba 3měsíce…no uvidím..všem děkuji za podporu snad to přebolí a bude líp