Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nechci te strasit ,ale pokud hcg klesa neni neco dobre ja jsem mela gestacni i zloutkovy vacek,ale plodecek nikde
musela jsem na revizi........no uvidis,nadeje umira posledni,treba ti tady napise jeste nekdo kdo ma pozitivnejsi zkusenosti
vyckej ten tyden ,vím ze je to hrozne to cekani ja jsem cekala tyden co tyden ale nejak to nerostlo,hcg mi pri tom stouplo na 10000,kolik mas ty??? treba je to jinak a za tydne se vyloupne drobek i se
Držím pesticky
každe tehu je indivudualni,moji kamaradce se mimi v deloze ukazalo az v 8tt,a predtim vubec nic a uz ji malem posilaly na operaci ,vedeli ze je tehotna ale nevedeli kde,no prozila si peklo a ted je v 6mesici ![]()
díky za info
kolik mam hcq nevim…ale kdyz mi rekl at se pripravim na negativni tak to asi nebude dobry…a v 10 tydnu by uz mel plod byt videt,ze? i když naděje umírá poslední,tak zkusím věřit a doufat…ale jsem z toho spis smutná ![]()
v desatym tydnu urcite,uvidis nesmutni treba se to jeste spravi,zkus verit ![]()
http://www.babycenter.com/…_10302602.bc
zkus se mrknout tady to mi poslala kamoska
v 10 týdnu už je vidět krásně, já byla v 6 a srdíčko jako zvon, ve 12tt. zamlklý těhu, takže i srdíčko není jistota, ale pokud tam nic neviděl, tak je to asi blbý- bohužel ![]()
já si to taky myslím,že je to blbý
ale snažím se furt doufat a věřit, že třeba někdo písne nějakou podobnou zkušenost…která dopadla dobře…hrozně jsem už těšila,hlavně když mi dal tu průkazku tak jsem si říkala že by se nemuselo nic stát..vůbec když jsem neměla žádný problém,krvácení nic takovýho…
ja jsem nemela taky absolutne zadne problemy,treba je to tehotenstvi mladsi,nevis kdy jsi mohla tak zhruba otehotnet,ale priklanim se k nazoru ze by melo jit videt i
.........bujd silna a zkus se smirit i zhorsi variantou,pak te bud prekvapí dobra zprava nebo budes alespon castecne pripravena…a muzete se pak snazit znova ![]()
no, já si bouel myslím, že to bude spíš ta horší varianta ![]()
můj doktor právě z těchto důvodů dává průkazku až ve 12tt. do té doby se prostě může stát cokoliv a není to moc vyjímečné.
Ale naděje přece umírá jako poslední. uvidíš jak to bude vypadat za týden, je možné, že budeš velmi příjemně překvapená. ![]()
díky
myslím že jsem otěhotněla 25- 26.února…prostě to asi sedí na 10 týden…to budu muset na revizi dělohy?nebo se to dá řešit jinak?
No a nemohla si otěhotnět pozděj???Dost záleží i na tom jak dlouhý a pravidelný máš cyklus.Hodně taky záleží na tom jak citlivý UTZ tvůj doktor má.Držím pěsti,zkus se nenervovat,to tobě ani malýmu nepomůže.
Mojí mámě taky říkaly,v 10 týdnu,že potratila a ona se naštvala a šla jinam,no a bráška se narodil zdravej a živej.Kdyby tehdy poslechla doktora a šla na revizi,tak bráchu nemám.Hcg měla při mě i bráškovi velmi nízké,je to individuální.
cyklus jsem měla tak po 32 dnech…fakt v 10 tydnu ji chteli poslat na revizi?? a druhej doktor ze je to dobry jo?? ale kdyz ten muj rikal ze tam vidi vacek,ale plod ne…to neni mozny preci aby byl nekde schovanej ne?nebo to ultrazvuk treba nezachyti??no zkousim se nenervovat,ale moc to nejde…furt se mi chce brecet…uz jsem se tesila a premyslela jak to reknu vsem okolo ![]()
a to hcq mi trochu asi kleslo,protoze doktor rikal ze to odpovida tomu že nic neviděl…přitom předtím na kontrole viděl dva váčky tak říkal že by to mohly být dvojčata…a ted tohle ![]()
Ahoj, nezoufej já se stresovala 14 dní po tom co mi doktor řekl, že se mu to nechce podle ultrazvuku líbit, ale že tomu dáme čas a uvidíme a nakonec to dobře dopadlo teď je tomu už skoro 13 let
ahoj všichni…jsem v 9+3tt včera jsem byla u doktora,dal mi dokonce těhotenskou průkazku…takže velká radost, pak se ale podíval ultrazvukem a nějak se mu to nezdálo, že vidí jen váček,ale ne plod
před 14dny mi říkal že to vypadá možná na dvojčata…bylo vidět jakoby dva váčky…byla jsem na krvi a HCQ trochu kleslo…a doktor říkal že mám příští týden přijít na kontrolu, že HCQ odpovídá tomu ultrazvuku, že se mám připravit i na negativní zprávy…myslíte že je nějaká šance??