Mám jet na stáž či ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@74paja no tak o tom, kdo pojede do anglie rozhoduje učiteka, rozhodují známky - průměr, já mám průměr 1,7 a také zásluhy za školu-jako jesti jsme byli někde jako servírky rauty a to já nebyla z důvodu spojení, takže envím, zda mě tř. učitelka zvolí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak holky mě nevadí být sama, a možná pojede spolužačka se kterou vycházím dobře a bavíme se, ale jde o to zda by mě ta třídní zvolila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slečna97 Obliba u učitelů není závislá na tom, jestli si cool pro spolužáky. Pokud s tebou nejsou problémy, máš slušný prospěch, takže nebudeš dělat škole ostudu, máš hodně slušnou šanci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kotyk tak přihlášku jsem podala, a ted mě můžou spolužáci sežrat se živa
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kotyk No ono je o to velký zájem v naší třídě. Spolužačka s kterou celkem vycházím i se s ní celkem bavím tak pojede má super výsledky, skvělý průměr, a o další tři místa se poperu já s ostatními, nikdo to neví, že mám podanou přihlášku. No co, ne nadarmo se říká:,,Tichá voda břehy mele"
. No uvidíme
. Ozvu se Vám holky, jak jsem dopadla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slečna97 píše:
@kotyk No ono je o to velký zájem v naší třídě. Spolužačka s kterou celkem vycházím i se s ní celkem bavím tak pojede má super výsledky, skvělý průměr, a o další tři místa se poperu já s ostatními, nikdo to neví, že mám podanou přihlášku. No co, ne nadarmo se říká:,,Tichá voda břehy mele"![]()
. No uvidíme
. Ozvu se Vám holky, jak jsem dopadla.
držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 @kotyk @lacri @74paja dám vám holky vědět, jak to dopadlo. Když to nedopadne, tak se svět taky nezboří, i když zamrzí, ale tak uvidíme. Nebudu házet flintu do žita a budu si fandit
. I když já jako smolař, nevím,, nevím.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kotyk @74paja @slavuska1 Tak to bohužel nevyšlo s tou stáží. Mrzí mě to v tuto chvíli, dávala jsem si malou naději, a to jsem neměla dělat. Ted mi to mrzí víc než kdybych si říkala, že to nevýjde, ale tak svět se nezboří. A děkuji tomu, kdo mi držel palečky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slečna97 To je škoda, že to nevyšlo. Ale aspoň jsi pro to něco udělala. Si představ, že bys tu přihlášku ani nepodala… by sis to pak vyčítala mnohem víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja no máš pravdu, kór když tam ejla spolužačka s kterou se bavím i ty lidi, kteří se se mnou jakž takž baví, ach jo. Jestli někdy v budoucnu bude druhá šance, tak tu přihlášku asi nepodám, nechci být podruhé zklamaná. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit