Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je spousta kluků který preferujou malá prsa nebo jsou spíš na zadky a prsa vůbec neresej. Celkově chlapy velikost a vzhled prsou řeší mnohem méně než si holky myslí a než je prezentováno třeba v tv
Ahojda, mam podobne miry jako ty a tez jsem plocha.kdyz jsem byla oplacana (zakladka),tak jsem trochu prsa mela.pak jsem se vytahla a prsa zustala minimalni.pak jsem je mela az v tehotenstvi, po porodu jsem opet zhubla a jsem jeste vic plocha nez pred ditetetem.
Nikdy jsem z toho mindrak nemela, jen me sere, kdyz si nemuzu koupit treba saty, do ktere proste prsa musis mit.
Manzel rika, ze lepsi bez prsou nez s velkym zadkem 😀.
Nosim jen sportovni podprdy, vsechny mi jsou velke i 70A. nejakou 70AA nosim akorat do plesovych satu, kde sportovni nejde.
Hold priroda.
Já jsem prsa měla jen v těhotenství a při kojení. Žiju, jsem šťastně vdaná, kluci na mě vždycky letěli
. Absolutně to neberu jako problém. Podprdy kupuju u Vietnamců (protože ti, nám plochodrážnicím, rozumí
a jsem naprosto v pohodě.
@Petra0009 píše: Více
Hlásím se do stejného klubu
aspoň mi nic nepřekáží při sportu, není to vůbec špatný ![]()
Prsa ve vztahu nejsou potřeba.
Měla jsem v průběhu života malá (když jsem měla 53kg) i o něco větší po dětech a s nárůstem váhy k 60kg.
Já mám docela ráda módu a moderní oblečení a upřímně čím větší prsa, tím těžší/horší je to oblékat a vypadá to hůř.
Přitažlivost ženy se velikostí prsů také neměří. Jako velká prsa chlapa zaujmou ale není to důvod mít s danou ženou vztah.
@Anonymní píše: Více
Jestli se chceš cítit líp, začni posilovat. Pevné tělo, vyrýsované svaly, dobrý zadek – věř mi, že tohle spousta kluků ocení víc než nějaký košíček C. A hlavně…sebevědomí dělá víc než cokoliv jiného. Když budeš chodit s hlavou dole a řešit, co ti chybí, nikdo si tě nevšimne. Ale když budeš mít držení těla, postavu pevnou jak kámen a budeš vyzařovat pohodu? No hádej, kdo bude přitahovat pohledy.
Jo a výhody malých prsou
✅ Nemusíš řešit bolesti zad ✅ Můžeš nosit cokoliv bez podprsenek. Buď jen tak nebo stačí jen samolepky na bradavky ✅ Při sportu ti nic nepřekáží ✅ Stárnutím se ti nic „nesveze“ do pasu ✅ Můžeš nosit šaty s odhalenými zády, což je často mnohem víc sexy než hluboký výstřih
Ahoj, má sestra je na tom stejně jako Ty. Kdysi byla velmi nešťastná z toho, že si nemůže koupit větší podprsenku a musí kupovat v dětským. Bylo mi ji líto. Jenže já mám opačný problém, mám velký prsa a je to taky dost naprd. Zavazi to při sportu, spaní. Podprsenka musí fakt padnout, takže za ní zaplatíš, oblečení Ti pak nepadne, bo prsa vše nadvzednou. Gravitace nepomáhá. Výstřih nenosím, protože lidi koukají a je to nepříjemné zvlášť od starých mužů, pak se člověk akorát stydí.
Když jsem se ptala, co kluci preferuji, většina byla spíš na hezky zadek než jakákoli prsa.
Držím palce, ať se se svým tělem sžiješ co nejvice to půjde. Za mě je krásné obojí, jde jen o to, jak celek odprezentujes a prodáš.
![]()
Já taky měla vždycky malá prsa, na základce má o 2 roky mladší ségra měla větší prsa než ja
a všechno co tady psaly holky je pravda, vůbec se tím nemusíš trápit. Hodně kluků preferuje hezky zadek, tak se na něj při cvičení záměr. Nemusíš nosit podprsenky, když je holka v létě pod trikem na ostro, tak to se taky klukům líbí.
Nauč se hledat pozitiva a být se sebou spokojená, sebevědomá holka je nejvíc sexy i bez prsou.
Já teda prsa mám, ale jejich absenci nevnímám jako problém. Mám spoustu kamarádek, které prsa prostě nemají, jedna je opravdu doslova plochá jako malý chlapeček a žádný problém není;)
@Jana457 píše: Více
Ten poslední odstavec je krásne napsaný
přesně tak to je ![]()
Zacni sportovat. Idealne zarad i beh a cyklistiku a uvidis, ze tam je spooousta holek, co ma fakt mala prsa. U sportu je to vyhoda
Navic budes mit skvelou postavu a zvednes si sebevedomi. Znam pomerne dost kluku, kterym jsou prsa celkem fuk, ale berou je hezky vysportovane zadky. Dokonce znam dva, kteri uplne sili ze svalnatych nohou, obzvlast stehen. Nez jsem je poznala, vubec jsem netusila, ze lze byt i na stehna ![]()
Jinak z vlastni zkusenosti - mam pritele, ktery mel vzdycky pritelkyne s fakt velkymi prsy a libi se mu to, ale nakonec se dal dohromady se mnou, ktera ve sportovni kompresni podprsence spis prsa nema, nez ma, a v obycejne podprsence je mam taky mala a push-upku nenosim, a nijak mu to nevadi. Ono to neni jenom o prsou totiz ![]()
Taky se hlásím do klubu. V tvém věku jsem to taky řešila, ale postupně si člověk uvědomí, že vlastně vůbec o nic nejde. A je to mnohem lepší než mít prsa velky, to jsou jiný problémy a jsou to opravdu problémy. My máme jen výhody. Bez problémů spím na břiše, neboli mě záda, nic mi při skákání neskace, můžu chodit bez podprsenky, nemám pod prsy opruzeniny… jsou v životě horší věci, časem to pochopíš. V pubertě ne, ale později to vezmeš a přestane řešit, neboj
Taky jsem to tak měla, ale můj manžel je z nich úplně unešenej, tak už mi to nevadí, navíc vypadám mladě i po dětech, mám drobnou postavu a hodně to dělají i ty prsa.
Taky jsem mívala většinu života plochý hrudník.
A nikdy jsem si nestěžovala ani já ani okolí, ani muži - nápadníci byli.
Pak mi prsa narostla v těhotenství na 70 d.
Po porodu kojení se vše vrátilo zpět a bylo fajn neřešit scvrklá prsa.
Je mi přes 45 let a bohužel vlivem hormonů jsou prsa vetsi. Řekněme, že z nějakých 65 b, se dostávám na 70 c (naštěstí pevné), což taky není úplně moc, ale vadí mi to - nechci to tak.
Už ty prsa cítím třeba při rychlé chůzi, úklidu, předklonu, při ležení.
Takže si docela umím představit, jak občas nepříjemné musí být, mít velká prsa, není to úplně výhra.
Mně se všeobecně nelíbí velká prsa v obepnutych modelech. To tak max. mlade slečny do 23 let max., pak je to spíš vulgární a nevkusné.
Takže to ber jak to je. Není to žádné tragédie.
A jak tady kdosi psal, že odhalené záda jsou krásnější, než prsa, tak měl pravdu.
Osobně jsem z toho profitovala skoro pořád.
Ahoj,
je mi 16 let (za chvili 17) a mam mala prsa, jakoze skoro nic, nejspis min nez 0. Jsem z toho trochu zoufala a je mi smutno pac vsechny slecny okolo me je maji, i 12ti lety holky je maji obcas vetsi nez ja. Nemam skoro zadne sebevedomi a v plavkach si pripadam jako maly kluk. Je to hrozne. Jsem z dvojcat, muj bracha byl driv a je pravda, ze je vice vyvynutejsi nez ja ale stejne me to trapi. Mam 165cm a cca 55kg takze si nemyslim ze by to bylo “drobnou postavou” ci co, i moje matka, babicka.. prsa vzdy mela takze fakt netusim co se mnou je:( Taky se bojim vztahu, co kdyz se mi bude smat? Realne ani s tim co mam nemohu nikoho pritahovat🤷🏻♀️ Antinu se mi brat nechce, bojim se co by to udelalo s mym telem atd.. Nemate nejake rady nebo, ma to nekdo podobne a jak se s tim vyporadavate?🙏🏻