Seznámení na Tinder, mám mu napsat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2839
22.1.17 18:59

Tak ja nevim, nenapsal ti teprve tri dny ne? Ja bych tak netlacila na pilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
22.1.17 19:01

Nepsala bych mu první. Jednou stačilo.

A vyhodila bych ho z přátel na facebooku. I když si občas s někým chatuju přes net, tak ve fb přátelích mám jen lidi, se kterými se znám osobně.

• Citovat
  • Upravit
191
23.1.17 12:52

No ja bych asi napsala, abych vedela co a jak. Tinder (a seznamky obecne) fungujou jak fungujou a navrhu na schuzku jsem uz za svuj zivot pres online dostala desitky, realne jsem se sesla s par lidma. Taky jsem si kolikrat s nekym hezky psala par dni, bavili jsme se o tom, ze bysme se mohli sejit a pak se neozval, smazal profil, nebo jsme se dalsi x dni dohadovali a nic z toho. KDo se chce sejit a opravdu seznamit, chvili na kafe si najde.
Zkusila bych se ozval, uvidis co bude a kdyz nic, tak bych ho prestala resit a hledala dal. A jak uz tady nekdo psal, vyhodila bych ho z FB. Jsi docela odvazna, ja bych teda nikomu ze seznamky pred schuzkou nerekla ani cely jmeno, natoz abych si ho pridavala mezi pratele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.17 14:13

Seznamka Úpřimnost :)

Seznamka Úpřimnost

Založil jsem na facebooku seznamku upřímnost. Je jiná než ostatní. Každý jsme jiný. :) Jde o možnost setkat se s někým doopravdy si promluvit a hlavně mluvit otevřeně a upřímně. Někdy stačí jen pár odpovědí a je Vám jasné s kým máte tu čest… No pokud hledáte štěstí a lásku tak bez osobního kontaktu velké štěstí nenajdete :) Víc tedy na uvedené stránce nebo ****

Přeji Vám hodně štestí :)

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.17 17:19
@pohledmuze píše:
Podle me je zbytecny si tydny psat a menit konktakty na FB atd. Proste vis jak ten clovek vypada, vis o nem nejaky zakladni informace a vic se dozvis jen osobne. A ne ztracet cas psanim, kdyz se pak treba ani nanejde cas na schuzku.
Jinak ohledne uvodniho prispevku si myslim, ze proste nasel nejaky atraktivnejsi objekt zajmu. A ten cas venuje tam. Ono neni snadny najit si cas na kazdyho, kdyz ma clovek praci, povinnosti…

Co se týče seznamky upřímnost třeba si o ní přečíst. Nejedná se o klasické seznamování, psaní si a podobně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.17 14:51

Já bych počkala až napíše on, on se emá dvořit o ženu a rozhodně ne ty o něj!

A tím, že budeš nedostupná, toho to bude lákat víc, věř mi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí