Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ja nevim, nenapsal ti teprve tri dny ne? Ja bych tak netlacila na pilu.
Nepsala bych mu první. Jednou stačilo.
A vyhodila bych ho z přátel na facebooku. I když si občas s někým chatuju přes net, tak ve fb přátelích mám jen lidi, se kterými se znám osobně.
No ja bych asi napsala, abych vedela co a jak. Tinder (a seznamky obecne) fungujou jak fungujou a navrhu na schuzku jsem uz za svuj zivot pres online dostala desitky, realne jsem se sesla s par lidma. Taky jsem si kolikrat s nekym hezky psala par dni, bavili jsme se o tom, ze bysme se mohli sejit a pak se neozval, smazal profil, nebo jsme se dalsi x dni dohadovali a nic z toho. KDo se chce sejit a opravdu seznamit, chvili na kafe si najde.
Zkusila bych se ozval, uvidis co bude a kdyz nic, tak bych ho prestala resit a hledala dal. A jak uz tady nekdo psal, vyhodila bych ho z FB. Jsi docela odvazna, ja bych teda nikomu ze seznamky pred schuzkou nerekla ani cely jmeno, natoz abych si ho pridavala mezi pratele.
Seznamka Úpřimnost
Založil jsem na facebooku seznamku upřímnost. Je jiná než ostatní. Každý jsme jiný.
Jde o možnost setkat se s někým doopravdy si promluvit a hlavně mluvit otevřeně a upřímně. Někdy stačí jen pár odpovědí a je Vám jasné s kým máte tu čest… No pokud hledáte štěstí a lásku tak bez osobního kontaktu velké štěstí nenajdete
Víc tedy na uvedené stránce nebo ****
Přeji Vám hodně štestí ![]()
edit admin - odstraněn odkaz
@pohledmuze píše:
Podle me je zbytecny si tydny psat a menit konktakty na FB atd. Proste vis jak ten clovek vypada, vis o nem nejaky zakladni informace a vic se dozvis jen osobne. A ne ztracet cas psanim, kdyz se pak treba ani nanejde cas na schuzku.
Jinak ohledne uvodniho prispevku si myslim, ze proste nasel nejaky atraktivnejsi objekt zajmu. A ten cas venuje tam. Ono neni snadny najit si cas na kazdyho, kdyz ma clovek praci, povinnosti…
Co se týče seznamky upřímnost třeba si o ní přečíst. Nejedná se o klasické seznamování, psaní si a podobně ![]()
Já bych počkala až napíše on, on se emá dvořit o ženu a rozhodně ne ty o něj!
A tím, že budeš nedostupná, toho to bude lákat víc, věř mi ![]()