Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojte vespolek mám přítele chodíme spolu krátce, ještě jsme se nemilovali, tedy já jsem ještě pannaje mi 24 muj přítel se semnou chce milovat v autě. Já bych radši u něho doma on nechce kvůli sousedům mam z milování v autě trochu hrůzu ale on na tom trvá nechce mi ublížit, ale jen mě nechce k sobě domů až prý spolu budeme déle já nevim neumim si sve poprvé, v autě představit
bydlí v papírovém domě? K tobě by to nešlo? Co třeba zaplatit nějaký víkend pro dva. V autě bych teda poprvé taky nechtěla ![]()
To to muzete rovnou zkusit treba v kabinkach v nakupaku… otazkou je, proc nechce u nej doma- neceka tam na nej nekdo? Manzelka, pritelkyne, rodice, co ja vim?
@Anonymní píše:
Ahojte vespolek mám přítele chodíme spolu krátce, ještě jsme se nemilovali, tedy já jsem ještě pannaje mi 24 muj přítel se semnou chce milovat v autě. Já bych radši u něho doma on nechce kvůli sousedům mam z milování v autě trochu hrůzu ale on na tom trvá nechce mi ublížit, ale jen mě nechce k sobě domů až prý spolu budeme déle já nevim neumim si sve poprvé, v autě představit
Když spolu chodíte krátce, tak mu ještě nemusíš dát. Ani „přítel“ to není, pokud vůbec vnímáš smysl tohoto slova. V autě na zadním sedadle třeba za slamníkem v laciným stylu si to můžeš nadivoko rozdat, až to nebude poprvé. Nebo taky vůbec.
@Anonymní píše:
v autě bych to brala jako rychlovku, když to na mě přijde v lese, ale poprvé a ještě za takových podmínek to jako nejlepší nápad moc nevidím. nemůžete se třeba složit na nějaký levnější hotýlek nebo penzion??
@reinkarnace líp bych to neřekla ![]()
A pro zakladatelku, přinejmenším to je hodně nepohodlné, pokud nemá nějaké větší auto…
to nemá lepší místo než auto? Fakt působivé ![]()
Chlápek nemá o slečně moc valné mínění, když jí nabízí tohle.
Moje poprvé bylo taky v autě a nic moc, být na tvém místě tak to chci někde na nějakém normálnějším místě, přece jenom pohodlí, hygiena, atd. atd. a to moc v autě mít nebudeš kor teď v zimě…
Ale záleží na tobě.
@Anonymní píše:
Moje poprvé bylo taky v autě a nic moc, být na tvém místě tak to chci někde na nějakém normálnějším místě, přece jenom pohodlí, hygiena, atd. atd. a to moc v autě mít nebudeš kor teď v zimě…Ale záleží na tobě.
jak moc samotné Ti na sobě záleží.
@Anonymní píše:
Zkrátka si z tebe chce udělat matrací pod příslibem světlých zítřků, které zřejmě ani nenastanou. Jsi opravdu tak zoufalá, abys do toho šla?
Silné bych ho podezirala, že doma čeká žena/pritelkyne a ty jsi jen bokovka.
@Anonymní píše:
Nemá doma manželku/přítelkyni?
Jinak nevidím jiný důvod proč tě nechce vzít domů. No každopádně poprvé v autě bych asi nechtěla ![]()
Kvuli sousedum te nechce vzit domu?
uz tohle dost smrdi..to bud aby te nikdo nezahlidnul anebo doma nekoho ma
a v budoucnu te bude porad tahat do auta nebo co? cely to je divny… ![]()
@Burj Chalifa přesně tak já bych v životě nepřistoupila na,,poprvé" v autě už jen ta hygiena případně mi to jako by měl zakladatelku za nějakou trupku nevím no. V autě bych,,to,, dělala jen jako rychlovku rozhodně ne jako,,poprvé,,
to bude mít hodně dobré vzpomínky na poprvé v autě. hlavně by si měl chlapec připravit nějaké ty ubrousky, protože je docela možné, že jako na poprvé budeš zakladatelko krvácet když už to chce dělat v autě.
Jedna věc mi pripadne strašně ironicky on řekne, že ti nechce zakladatelko ublížit ale nepřistoupí na žádný kompromis? Promiň dle mě je to nějaký chudáček který si chce je užít protože každý normální chlap když ženu miluje a má v plánu sní mít budoucnost a ví, že je panna tak se bude snažit její,,poprvé,, udělat co nejkrásnější aby měla na co vzpomínat a ne, že si dá podmínku v nehygienické autě a ke všemu v zimě
pořádně si to rozmyslí ať toho potom nelitujes a výmluva skrz sousedy? To je divný
@Anonymní píše:
Tak ať si na tom trvá, ale s jinou
Je to zjevně hlupák, kterému je jedno tvé nepohodlí. Poprvé má být v klidu, v pohodlí, čistotě…už tak budeš rozhozená nervozitou z neznáma, tak alespoň to okolní prostředí by mělo být co nejpříjemnější.