Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa přesně tak já bych v životě nepřistoupila na,,poprvé" v autě už jen ta hygiena případně mi to jako by měl zakladatelku za nějakou trupku nevím no. V autě bych,,to,, dělala jen jako rychlovku rozhodně ne jako,,poprvé,,
to bude mít hodně dobré vzpomínky na poprvé v autě. hlavně by si měl chlapec připravit nějaké ty ubrousky, protože je docela možné, že jako na poprvé budeš zakladatelko krvácet když už to chce dělat v autě.
Jedna věc mi pripadne strašně ironicky on řekne, že ti nechce zakladatelko ublížit ale nepřistoupí na žádný kompromis? Promiň dle mě je to nějaký chudáček který si chce je užít protože každý normální chlap když ženu miluje a má v plánu sní mít budoucnost a ví, že je panna tak se bude snažit její,,poprvé,, udělat co nejkrásnější aby měla na co vzpomínat a ne, že si dá podmínku v nehygienické autě a ke všemu v zimě
pořádně si to rozmyslí ať toho potom nelitujes a výmluva skrz sousedy? To je divný
@Anonymní píše:
Ahojte vespolek mám přítele chodíme spolu krátce, ještě jsme se nemilovali, tedy já jsem ještě pannaje mi 24 muj přítel se semnou chce milovat v autě. Já bych radši u něho doma on nechce kvůli sousedům mam z milování v autě trochu hrůzu ale on na tom trvá nechce mi ublížit, ale jen mě nechce k sobě domů až prý spolu budeme déle já nevim neumim si sve poprvé, v autě představit
Tak ať si na tom trvá, ale s jinou
Je to zjevně hlupák, kterému je jedno tvé nepohodlí. Poprvé má být v klidu, v pohodlí, čistotě…už tak budeš rozhozená nervozitou z neznáma, tak alespoň to okolní prostředí by mělo být co nejpříjemnější.
Jednoduše si Tě, zakladatelko, vůbec neváží. Jednoduché, prosté.
Nech si své poprvé pro někoho, kdo ti k tomu poprvé bude schopen nabídnout více než zadní sedačku auta ![]()
Tak v aute bych ve tvem veku poprvé nechtěla
jednou jsem to v aute dělala nekdy v 18 a cele jsem si to odrela sama
ani nevim jak by to slo obracene, neneeneeee do toho bych nesla..
a je to nejaky divny cely, proc te nechce vzit domu? Necek ho tam zena a deti???
![]()
Jinak takhle - proti sexu v autě nemám vůbec nic. ale myslím, že to poprvé by mohlo (a mělo) být na důstojnějším a pohodlnějším místě ![]()
@lucynka25 píše:
Tak v aute bych ve tvem veku poprvé nechtělajednou jsem to v aute dělala nekdy v 18 a cele jsem si to odrela sama
ani nevim jak by to slo obracene, neneeneeee do toho bych nesla..
a je to nejaky divny cely, proc te nechce vzit domu? Necek ho tam zena a deti???
![]()
Ale šloooo, jde to v autě všelijak
![]()