Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@janalesk taky bych se přikláněla, aby jsi se objednala dřív. Některá centra mají i pořadníky a objednání trvá několik měsíců. Další měsíce trvá objednání na vyšetření, pak měsíc výsledky a najednou ti uteče půl roku a ani nevíš jak.
![]()
Asi tak.. ja som po dvoch potratoch v priebehu 4roch mesiacov bola hned odoslana na CAR..jedno tehu zamlknute a druhe mimomaternicove.. na genetiku som cakala 4 mesiace.. ale len preto lebo som mala specialne este naviac vzatu krv na cysticku fibrozu.. Vobec gynekologicka o mne nevedela, ze sa mi nieco ako mimomaternicove stalo (bolo to na Vianoce, mala dovolenku a ja som hned supala s krvacanim na pohotovost).. tam mi hned po operacii povedali, ze mam narok na CAR a vsetky vysetrenia.. ako uz hovorila Kamcca - genetika, imunologia - hematologia, spermiogram, sono hsg, odoberanie krvi v prostriedku cyklu (ovulka) a cez menzes.. plus dalsia sada ultrazvukov a sledovanie jedineho priechodneho vajcovodu ![]()
Smelo do toho!
Drzim palceky, viem ako sa citis..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.