Ahoj holky,
předem poprosím o povznesení se nad gramatikou. Potřebuji si ulevit,
poradit, postěžovat si a nechci už zatěžovat své okolí.
S manželem jsme se potkali skoro 5 let nazpátek při aktivitě(nechci definovat, je dost specifická), která měla vést k mému budoucímu povolaní. Při ní jsme se sexuálně zblížili. Z mé strany se jednalo o zamilování a věřila jsem, že i z jeho. Bohužel jsem byla pouze holka do postele a na parťák na pokec. V té době udržoval vztahy i s jinými, což jsem zjistila až později.
Po půlroce se náš vztah posunul spíš k chození, kdy jsem to tlačila já. On nějak to nechával plynout. Popravdě jsem nechápala proč se mnou je, když se chová ke mně chladně a vždy jsem si říkala, že se to změní. Chodila jsem do školy, do práce na plný úvazek a taky se věnovala aktivitě, která byla extrémně finančně náročná, spájela nás a byla jsem na něm v této oblasti dost vázaná. Přiznal se mi, že udržoval minimálně s jednou známou poměr. Dělali oba ze mně hlupáka. Dotyčná mi ho neustále dohazovala a dělala jaké jsme kámošky a jak je spokojená ve svém vztahu. O to víc, mně to bolelo a nerozešla jsem se nadobro protože jsem si říkala, že v té době jsme spolu nebyli a on mi nic nesliboval. Po roce a půl a první společné dovolené jsem se sním rozešla na pár měsíců nakolik jsem viděla od slečny sms, kde se domlouvali, že se uvidí(pouze setkání) a také z důvodu, že mi řekl, že mně nemiluje a nechce se mnou založit rodinu, nakolik jsem agresivní psychopat a jeho děti by mohli po mně zdědit náturu.
Byla jsem opravdu nešťastná, ale snažila jsem se vydržet a zapomenout. Nevydržela jsem a po několika měsících se objevila na akci, kde jsem věděla, že bude. Nechala tomu volný průběh a ke konci večera za mnou sám došel omluvil se a že mně má rád.. Tady jsem snad měli poprvé hezký vztah. Oba jsme měli kariérní smůlu v tomto období, co podnítilo hádky. Přestěhovali jsme se k sobě, taky na můj podnět. Po měsíci bydlení nastalo dusno, problémy a nevraživost. Našla jsem konverzaci, kde s výše uvedenou slečnou se setkal, co sám inicioval a k něčemu došlo. Nevěděla jsem k čemu, naivně jsem doufala, že maximálně polibku.(V následném roce vyplynulo u jedné z hádek, že mně povedl)Mezičasem vycházelo na povrch i občasné flirtování a bůhví co ještě jinde. Nezkoumala jsem to, nehledala, proto nevím, ale cítím, že došlo i na jiné nevěry.
Neuměla jsem se rozejít proto jsem odešla pracovat daleko do zahraničí. Přišel za mnou a nějak jsme to tahali na dálku. Opětovně já lítala strašné kilometry, vyčerpala hodně peněz, abych ho viděla. Nevážil si toho, po dnu si mně už ani nevšímal a náš vztah byl nastavený s velkými hranicemi. Já se mu pomalu bála volat, skypovat, aby se mu to hodilo a on mi ani nechtěl dát svojí pracovní docházku, že je to zásah do soukromí.
Tady se to u mně zlomilo a zamilovanost vyprchala. Bylo to večer, kdy jsem po 40hodinách na nohách koupila letenky na dny, kdy on se nenacházel ani doma kvůli práci. Práci v zahraničí jsem ukončila, aby jsem doma pokračovala v aktivitě a rozhodla se, co se vztahem.
Chtěla jsem odejít. Věděla jsem, že to nemá smysl, prozřela jsem.
Dodnes nechápu z jakého důvodu, ale udělal mi dítě. Nevěřila jsem, že
by to udělal sám od sebe. Vyšlo to na poprvé. Do 2 měsícu jsme se
vzali… Pokracovani… pisu s odstupem 2 týdnu a asi jsem pochopila proč mi
udělal dítě. Pár dnů po otěhotnění se vdávala zmiňovaná slečna..
Slečnu si dotěď nevymazal z přátel a doteď ji likuje fotky. Na jedné
straně je to směšné, na druhé pouze poukazuje jak si mně neváží.
Aktuálně jsme v zahraničí na několik měsíců. I když nemá moc práce,
tak mi doma, s dítětem ani když jsem nemocná nepomáhá. Jenom po hádce a
to to člověku za to ani nestojí. Mám letenku za pár dnů domů a chci od
něj navždy odejít. Potřebuji si s někým promluvit, zda dělám správně
a není to neuvážený krok. Chci odejít než dítěti začne chybět
táta.
Na Vánoce byla dcera nemocná a já tady úplně sama.(Odešel na 3 dny na
služebku).V půlce písemné debaty na skypu se již neozval a šel kalit
s kolegyněmi.. Až ráno se ptal co malá. Na mně se ani nezeptal(jsem již
neustále nemocná, asi od nervů¨).
Jsem typ ženy co přesně definuje co jí vadí, co chce a vše bylo již
řečeno a proběhlo milion posledních šancí. Beze změny. Je na mně jak kus
ledu, cítím se jak hadr a plácám se v tom.
Potřebuji názor od nezaujatého člověka. Finančně bych to měla
zvládnout.