Jsem po potratu. Mám podepsat výpověď?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dohodu nepodepisuj.
Pokud nechtějí, abys tam pracovala, ptz uz tam mají jinou, at ti dají papír „překážky v praci“ nebo tak nejak. Tim padem by ti bezel prac. pomer do konce smlouvy, ale nemusela bys chodit do práce a mohla si zatím hledat jinou. A dostaneš normálně plat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Patricia89 píše:
Ja nevim, co resis. Nevis kde dela, jakou praci dela. Vis o tom prd a soudis. A navic se na tohle neptala.
Ja sem taky pokazdy dostala neschopenky.a vubec me to netrapilo
platis si zdravotni, platis. A jako tehotna na tri smeny delat nemuzes.
No, když už jsme u toho co si kdo platí. Nemocenská nejde ze zdravotního, ale ze sociálního pojištění. Navíc na nemocenském pojištění se zaměstnanec nepodílí ani korunou a kompletně ho platí zaměstnavatel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepodepisuj, zbytečně přijdeš o peníze. A na up si o věř jak je to s tím prodlužováním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 píše:
Pletes si pojmy s dojmy. Ja reagovala na tu dotyčnou, co radila, aby sla po vypovedi hned marodit. Ptala jsem se, který doktor napise neschopenku zdravému cloveku. O neschopence při rizikaci tu nebyla rec, tak nez se zacnes do nekoho obouvat, tak předtím poradne cti…
Přesně tak, reakce byla na to, jít na neschopenku kvůli výpovědi, ne kvůli rizikovému těhotenství.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Docela by mě zajímalo, kdo změnil název?
Měla jsem pouze Mám podepsat..co je komu dotoho, že jsem přišla o mimčo, docela mě to naštvalo
![]()
A další věc, děkuji všem za komenty, už to mám vše vyřešené, domluvila jsem se s panem ředitelem na kompromise a jsou spokojeny obě strany.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wamp píše:
Docela by mě zajímalo, kdo změnil název?Měla jsem pouze Mám podepsat..co je komu dotoho, že jsem přišla o mimčo, docela mě to naštvalo
![]()
![]()
No to se ti ani nedivím.
Opravdu nevhodné. Titulek jak do bulváru, naprosto necitlivé k zakladatelce. ![]()
Když už tak měli napsat Jsem po nemocenské.
Napiš adminovi, tohle by snad měl pochopit a svůj přehmat opravit.
A gratuluji, je dobře, že jsi nakonec spokojená. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renduli píše:
No to se ti ani nedivím.Opravdu nevhodné. Titulek jak do bulváru, naprosto necitlivé k zakladatelce.
Když už tak měli napsat Jsem po nemocenské.Napiš adminovi, tohle by snad měl pochopit a svůj přehmat opravit.
A gratuluji, je dobře, že jsi nakonec spokojená.
Děkuji, už jsem napsala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wamp píše:
Ahoj,potřebuji poradit ohledně výpovědi od zaměstnavatele. 15.5. jsem zjistila, že jsem těhotná, hned jsem dostala neschopenku, bohužel jsem o miminko přišla a chtěla se vrátit do práce a na to mě bylo řečeno, že už si za mě našli náhradu a mě dají výpověď dohodou.
Výpověď dohodou je nesmysl.
- Buď ti mohou dát výpověď z nějakého důvodu, uvedeného v zákoníku práce,
- nebo s tebou mohou uzavřít dohodu o ukončení pracovního poměru; ovšem - dohoda se nedává, ale uzavírá a podmínkou pro uzavření dohody je souhlas obou stran s dohodnutými nebo navrženými podmínkami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit