Jsem po potratu. Mám podepsat výpověď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
4.7.17 10:59

Dohodu nepodepisuj.
Pokud nechtějí, abys tam pracovala, ptz uz tam mají jinou, at ti dají papír „překážky v praci“ nebo tak nejak. Tim padem by ti bezel prac. pomer do konce smlouvy, ale nemusela bys chodit do práce a mohla si zatím hledat jinou. A dostaneš normálně plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
4.7.17 12:04
@Patricia89 píše:
Ja nevim, co resis. Nevis kde dela, jakou praci dela. Vis o tom prd a soudis. A navic se na tohle neptala.
Ja sem taky pokazdy dostala neschopenky. :nevim: a vubec me to netrapilo :D platis si zdravotni, platis. A jako tehotna na tri smeny delat nemuzes.

No, když už jsme u toho co si kdo platí. Nemocenská nejde ze zdravotního, ale ze sociálního pojištění. Navíc na nemocenském pojištění se zaměstnanec nepodílí ani korunou a kompletně ho platí zaměstnavatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
4.7.17 12:58

Nepodepisuj, zbytečně přijdeš o peníze. A na up si o věř jak je to s tím prodlužováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
4.7.17 13:14
@Hanka1 píše:
Pletes si pojmy s dojmy. Ja reagovala na tu dotyčnou, co radila, aby sla po vypovedi hned marodit. Ptala jsem se, který doktor napise neschopenku zdravému cloveku. O neschopence při rizikaci tu nebyla rec, tak nez se zacnes do nekoho obouvat, tak předtím poradne cti… :roll:

Přesně tak, reakce byla na to, jít na neschopenku kvůli výpovědi, ne kvůli rizikovému těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
4.7.17 14:46

Docela by mě zajímalo, kdo změnil název? :cert: Měla jsem pouze Mám podepsat..co je komu dotoho, že jsem přišla o mimčo, docela mě to naštvalo :poblion: :pocitac: :zed:

A další věc, děkuji všem za komenty, už to mám vše vyřešené, domluvila jsem se s panem ředitelem na kompromise a jsou spokojeny obě strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
4.7.17 15:48
@wamp píše:
Docela by mě zajímalo, kdo změnil název? :cert: Měla jsem pouze Mám podepsat..co je komu dotoho, že jsem přišla o mimčo, docela mě to naštvalo :poblion: :pocitac: :zed:

No to se ti ani nedivím. :cert: Opravdu nevhodné. Titulek jak do bulváru, naprosto necitlivé k zakladatelce. :zed:
Když už tak měli napsat Jsem po nemocenské.

Napiš adminovi, tohle by snad měl pochopit a svůj přehmat opravit.

A gratuluji, je dobře, že jsi nakonec spokojená. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
4.7.17 18:58
@renduli píše:
No to se ti ani nedivím. :cert: Opravdu nevhodné. Titulek jak do bulváru, naprosto necitlivé k zakladatelce. :zed:
Když už tak měli napsat Jsem po nemocenské.

Napiš adminovi, tohle by snad měl pochopit a svůj přehmat opravit.

A gratuluji, je dobře, že jsi nakonec spokojená. :kytka:

Děkuji, už jsem napsala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
4.7.17 21:23
@wamp píše:
Ahoj,potřebuji poradit ohledně výpovědi od zaměstnavatele. 15.5. jsem zjistila, že jsem těhotná, hned jsem dostala neschopenku, bohužel jsem o miminko přišla a chtěla se vrátit do práce a na to mě bylo řečeno, že už si za mě našli náhradu a mě dají výpověď dohodou.

Výpověď dohodou je nesmysl.

• Buď ti mohou dát výpověď z nějakého důvodu, uvedeného v zákoníku práce,
  • nebo s tebou mohou uzavřít dohodu o ukončení pracovního poměru; ovšem - dohoda se nedává, ale uzavírá a podmínkou pro uzavření dohody je souhlas obou stran s dohodnutými nebo navrženými podmínkami.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
4.7.17 21:26

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie