Svěření do péče otci - jak bojovat proti?

Anonymní
26.1.11 10:01

Mám problem

mam segru mladši nezletilou naši jsou od sebe od mych 12let Martině tehdy byl rok.. tata se o nas moc nezajimal jen platil alimenty ale že by si nas braval to ne .. jenomže ted ma novou přitelkyni a ona nemuže mit děti tak otec chce do peče mou segru a mamka nevi jak se k tou postavit poradite??? Mate take takovou zkušenost???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102677
26.1.11 10:07

ahojky, myslím si, že pokud se otec doted nezajímal o dceru a Tvoje maminka dávala odpovídající péči, nemá otec žádnou šanci získat dceru do péče. nechala bych v klidu proběhnout soud,žádný soudce nesvěří dítě do péče člověku, který se o něj iks let nezajímal a najednou si vzpomene. dosáhne maximálně návštěv v normálním rozsahu třeba jednou za čtrnáct dní. nehledě na to, že Tvé sestře je už dost let a na její názor bude soud každopádně pohlížet a počítám, že sestra nebude mít zájem žít s člověkem, kterého v podstatě nezná.jak je sestra stará?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.1.11 10:09

ahoj, bych se na něj vypr… celej čas se o vás nezajímal a ted… no to je hnus!

Nezlob se, ale to je moc, ne? nebo jak se k tomu stavíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.1.11 10:10

souhlasím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
26.1.11 10:11

A kolik je sestře? Myslím, že mamka může být v klidu, není důvod, aby sestru najednou svěřovali otci, protože si vzpomněl, že si chce hrát na tatínka… A pokud je sestra starší, tak k jejímu přání taky soud přihlédne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.11 10:12

segře je 11 let, segra otce viděla když ji byl rok tak to si nepamatuje ale povidala mi že by ho ráda poznala ale bydlet s nim nechce …

• Citovat
  • Upravit
dada1511
26.1.11 10:12

Myslím,že od 12 let se soud ptá hlavně dítěte,kde chce být.Taky ale myslím,že nemá šanci,to je k smíchu,když do teď mu to vyhovovalo jak to je.Na to žádný soudce nepřistoupí.At si dělá co chce,máma ať se nenervuje,protože to je opravdu absurdní.

• Citovat
  • Upravit
102677
26.1.11 10:14

tak na mínění jedenáctiletého dítěte bude soud určitě brát zřetel. nedokážu si představit, že by najednou sestra chtěla žít s člověkem, kterého nezná. poznat jí ho nikdo nebrání, ale myslím, že můžete být v klidu, pokud je sestra doma spokojená, žádný soudce nesvěří dítě člověku, který ho od roka věku neviděl, jak už jsem psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.11 10:15
VVendy píše:
ahoj, bych se na něj vypr… celej čas se o vás nezajímal a ted… no to je hnus!Nezlob se, ale to je moc, ne? nebo jak se k tomu stavíš ty?

než se naši rozvedli měla jsem s nim dobrej vztah ale potom jak kdyby utlo a nic ani žadnej darek telefonát nic prostě jako by zmizel ja jsem to tehdy špatně nesla … no a ted je pro mě cizi 12 let jsem ho neviděla … mamce chci v tomhle pomoct jsem proti aby si segru vzal

• Citovat
  • Upravit
102677
26.1.11 10:20

píšeš, aby si ségru vzal - to myslíš, že je to tak jednoduché? nemůže si ji jen tak vzít. musí si zažádat u soudu a tam šanci nemá, jak už jsme psaly. pak samozřejmě taky hodně záleží na sestře, jak už jsem psala - předpokládám ale, že je doma spokojená a maminka se o ní v pořádku stará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.1.11 10:21

Myslím, že můžete být v klidu…
Jak už tu holky psali, nebude mít nárok..
Zatim o tom jen mluví?, nebo už je to u soudu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
26.1.11 10:22

Anonymní,buďte v klidu.On se nemůže jednoho dne,po jedenácti letech vzbudit,a chtít dceru do péče,o kterou se nestaral,to je nesmysl,se mu vysmějou už na úřadě.Navíc tvoje ségra je v pubertálním věku,mohlo by to na ni mít následky,vzít jí jen tak mámu,ze dne na den,která se o ni stará,to prostě nejde.Nehledě na to,že když je takový,je dost možné,že by si z výchovou nevěděl rady,ví prd,jak je to náročné,a ta jeho přítelkyně taky,po pár týdnech by je to přestalo bavit a co?
Si to představuje jako Hurvínek válku :roll: .

• Citovat
  • Upravit
1605
26.1.11 10:25

toje dobrej,vzpomenout si po 12ti letech.....Soud bude přihlížet na sestru teda její názor.A taky bude poohlížet nato jestli byl nebo ne v kontatku.což on má docela problém.12 let je dost dlouhá doba.všem pokud se sním sestra chce vidět,určitě bych jí nebránila.Ona pak sama usoudí jestli se sním bude stýkat nebo ne.Hlavně aby si jí nekupoval dárkama apod …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.11 10:27
VVendy píše:
Myslím, že můžete být v klidu…
Jak už tu holky psali, nebude mít nárok..
Zatim o tom jen mluví?, nebo už je to u soudu?

Mamce to oznamil minulý tyden a že se to chystá dát k soudu …

• Citovat
  • Upravit
19
26.1.11 10:32

No jen jesli nedělá jen bububu, jak budete reagovat…
Vysmála bych se mu… A omlátila bych mu argumenty o nos.. třeba by se z toho probral…
Každopádně držim palce, hodně pevné nervy a dej vědět jak to dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí