Mám šanci najít si partnera, i když nemám ráda sex?

Anonymní
7.6.25 15:27

Mám šanci najít si partnera?

Ahoj všem, zajímá mě váš názor.

Bude mi 30 let, Mám pejska a momentálně bydlím u rodičů. Mám ráda děti a toužím po vlastních. Moje záliby četba a deskové hry. Ale moje shánění partnera vždy stroskotá, když řeknu, že s ním nebudu mít sex. Nemám sex ráda, po špatných zkušenostech z minulosti. Pro rejpali děti by byly přes umělé oplodnění.

Moje sociální bublina je hodně omezená z důvodu, že nechodím do práce (ze zdravotních důvodů). Dny trávím doma a na procházkách se psem. Jsem spíše introvert, nemám ráda moc lidí a hodně dlouho mi trvá než se s někým začnu bavit.

Moje otázka v kostce tedy zní, mám ještě šanci si najít v tomhle věku a vzhledem k tomu dalšímu nějakého muže, který by stál o rodinu?

Příspěvek upraven 07.06.25 v 15:33

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16272
7.6.25 15:33
@Anonymní píše: Více

Každá máme nějaké požadavky, ale obávám se, že tohle je dost specifické a bude dost těžké někoho takového najít. Ale neznamená to, že někde takový partner třeba není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1Janinka1
7.6.25 15:35

Ahoj, to je dost blbé.
Mezi „normálními“ chlapy nenajdeš, co nějaká seznamka pro asexuály?
A nebo cestou psychiatra/psychologa zpracovat trauma a mít sex ráda?

• Citovat
  • Upravit
5138
7.6.25 15:41

Nevěřím, že tvůj příběh je pravdivý, ale pokud ano, spíš než partnera hledej pečovatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
7.6.25 15:42
@1Janinka1 píše: Více

Ano, řešením by mohla být seznamka pro lidi, co taky nemají rádi sex. Ale lepší by byl ten psycholog pro tebe. Za mě je nejvíc husté to, že děti chces, ale muselo by to být cestou IVF, i když bys přirozeně třeba děti klidně mít mohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
7.6.25 15:54

Víš co, děvče, moje kamarádka si našla manžela v klubu deskových her. To bys mohla zkusit. Ten sex bude problém a není jediný, jak píšeš. Osobně si nejsem jistá, jestli by někdo takový měl mít děti, obzvlášť pokud najde stejně smýšlejícího partnera. Ať si říká, kdo chce co chce, budete dva podivíni a na těch dětech se to podepíše. Chceš mermomocí plodit někoho jako jsi ty sama jen proto, že máš ráda děti?

Příspěvek upraven 07.06.25 v 17:55

• Citovat
  • Upravit
33576
7.6.25 15:58

Nebudu ti lhát, dost těžko seženeš chlapa, kterému nebude vadit že sex bude tabu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
7.6.25 16:04

Bohužel pro seznamovací trh nejsi žádné terno, problém mají i ty, co sex chtějí a nebydlí u rodičů ve 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1Janinka1
7.6.25 16:10
@Giovanna1 píše: Více

Už to pomalu zavání tím sobeckým „já chci za každou cenu dítě“, něco jako dobrovolné samoživitelky, že už dopředu dítě připravují o otce, protože s chlapem nechtějí žít, jen ho chtějí jako dárce semene. Zavání to tím, kdyby někoho podobného k sobě našla, že by spolu žili jako dva spolubydlící bez jakéhokoliv fyzického kontaktu a náklonnosti, jak už tu někdo psal. Takový divný model pro děti. A když bychom šli ještě hloubš, jestli by děti nemohly taky zdědit tu „poruchu“, „asexualitu“ nebo jak to nazvat.
Jestli by nebylo lepší si tu touhu po dětech splnit skrz nějakou práci s nima. Školka, pěstounská péče… Tak něco.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.25 16:12

Jsem žena a přijít muž na rande s tím, že nechce a nebudeme mít sex, tak bych hledala dál. Kdyby měl zájem, mohli bychom být přátelé, ale jako partnerský vztah bych to nezvládla. Sex je pro mě ve vztahu velmi důležitý.
Toť můj pohled.. budeš to mít hodně těžký. Leda najít kompromis, že si bude moct vrznout jinde a mít volnější vztah v tomto ohledu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.25 16:28

To budeš mít asi těžký. Oni jsou i chlapi, co sex nemusí mít za každou cenu, ale chtějí ho právě s tou, se kterou něco mají.

• Citovat
  • Upravit
4085
7.6.25 16:31

Ty nechceš muze, ty chceš spermii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1Janinka1
7.6.25 16:39

Anebo gaye, který chce mít dítě, ale přitom svého mužského partnera.
To mě napadlo hned, ale nechtěla sem to psát, už je to moc ulítlé. A hlavně co děti? Jako to chceš jako dítě mít. Teplýho tátu, co žije se strejdou, ale chodí k nám na návštěvy za mnou a mamkou, která nemá ráda fyzický kontakt, proto jsem vznikl takto ze zkumavky… 🫣
Tak jsem si trochu zafantazírovala… 😁

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
7.6.25 16:48
@deniiina píše: Více

Navíc nechodí do práce a partner by ji musel s dítětem po celý život živit.
Být chlap, bych do toho nešla.
Leda gaye nebo někoho, kdo má sám nějaké zdravotní indispozice.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
7.6.25 16:52

Sex je za mě na tom to nejmenší. Spousta chlapů po nějaké době ve vztahu už sex nepozaduje. Ale, že paní nepracuje, to mi moc přitažlivě nezní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová