Je tady žena která chce milence?

30.5.25 05:39

Je tady žena která chce milence?

Dobrý den ženy, mám takový problém jsem trochu zabydlí na sexu a žena nedokáže ukojit mě potřeby. Poraďte co s tím dělat? A kdyby se zde našla žena která chce milence tak bych se klidně seznámil. Žena by o tom věděla. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
30.5.25 06:53

Miliontý první frustrát. Stačí mrknout na jakoukoli seznamku a na jednu ženu hledající milence tam je tisícovka typů, jako jsi ty. Buď musíš být něčím fakt zajímavý a speciální, nebo budeš muset za tyhle služby platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
30.5.25 11:07

U kazde další diskuze tohohle typu, která je tady založena- hledám milenku, mladší muz hleda, starší ženu atp..vždycky přemýšlím, jaká je proboha motivace zakladatelu vytvaret na diskuzním fóru tyhle příspěvky.. trochu mi to připomíná pány, co postuji nahodile své fotky do různých zájmových skupin na Facebooku (ideálně s komentářem- tak co, holky). Jakože kdyz to zkusím úplně všude, nějaká zoufalkyne se ozve? Fakt nějaká soudna žena odepise typovi, co tady takhle loudi (ještě s pravopisnymi chybami)?
Možná zareaguje Klopotkova, což je ale plesaty tlustý pan v důchodu.
Mily zakladateli,

• Citovat
  • Upravit
1.6.25 13:44

Ženy jak by jste reagovali když by vás nějaký muž oslovil na ulici na sex. Seznamky jsou sice plné žen kde si můžu najít ale já bych to chtěl zkusit oslovením na ulici jen nevím jestli je to dobrý nápad a jak na ně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
1.6.25 22:48
@Mamtorad91 píše: Více

:zed:
Myslím že skoro každá by reagovala jak já a hned by s ním hupsla do prvního křoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.6.25 07:04
:lol: :lol: :lol: Je tu na emiminu expert, který tohle údajně praktikuje, ale spíš je to nějaký frustrát v důchodovém věku, jehož je to zbožné vlhké přání :lol: Většina žen se buď složí smíchy nebo odhodí peněženku a zdrhne :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
2.6.25 07:52

Domnívala bych se, že je duševně nedostatečný.

• Citovat
  • Upravit
30920
2.6.25 09:49
@unuděná píše: Více

Se mi nesměj :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.25 16:33

Seznamky jsou plné žen co by chtěli sex ale i tak bych chtěl zkusit najít nějakou jinou než ze seznamky jen nevím jak na ně 🫤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10658
2.6.25 16:48
@Dpotter1 4005 píše: Více

Asi úplně nechápu ten slovní obrat „jsem trochu zabydlí na sexu" :mrgreen:
Ale nijak můžeš oslovit každou na ulicí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek