Mám se radovat..

Anonymní
15.3.21 11:34

Mam se radovat..

Zacinam novy zivot s pritelem. Jsem rozvedena, s ex si nedelame nachvali, normalne komunikujeme.. vsechno by melo byt fajn.. jenze, na me padla depka. Nekdy tak stojim a mam chut utect, jenze nevim kam bych bezela.. nejak citim, ze kdybych se nekam rozebehla, moje nalada bude porad stejna. Nejak nemam energii, musim se k hodne vecem dokopavat. Vzdy jsem mela ve vsem poradek, jenze ted odkladam veci jak jen to jde, at jde o vyrizovani u dr. atd. Nechapu co se to se mnou deje. Nejak vse ztratilo smysl. Nechci byt tady, nechci byt ale ani nikde jinde.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4071
15.3.21 11:59

Tak tímhle si projde každý si myslím. Často v různých obdobích. Začala bych sbírat endorfiny sportem. Začni u sebe. Dovol si to období a časem to přejde. Pokud by to trvalo moc dlouho, pátrala bych po příčině a hledala ji především u sebe…ono i to covid období je celkově naprd. I na konci zimy jsou lidi na tyhle stavy náchylnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.3.21 12:37

Hele rozchod je ztráta. A ztráta bolí a je potřeba ji nějak oželet. Bez toho to bude škodit někde na pozadí právě takhle divnejma depkama-

navíc teda předjaří a jarní únava a do toho pandemie.

Nenuť se do radosti, novému partnerovi vysvětli že prostě máš blbé období a není to jeho vina, buď na sebe chvíli hodná a laskavá, rýpej do toho co je za tou depkou, od čeho si potřebješ odpočinou, na co vščchno se chceš vytentočkovat a až si trošku odpočineš, tak holt to začni čistit.

Kdyby se to nedařilo svépomocí a bylo ti podobně prd i po velikonocích, nebo kdyby se ti přidaly třeba sebevražedné myšlenky - zajidi párkrát za psychologem/psycholožkou. Respektive ty sebevražedné myšlenky jsou ukazatel že už se to z depky rozhodně přehouplo do depresivní poruchy a bude to chtít léky.

A teď jez fakt hodně oovoce a zeleniny (vitamán C), choď co nejvíc ven a na sluníčko + suplmentuj vitamín D a užívej Bkomplex. Pokud se ti popdaří řešit to pohybem, tak to je hodně dobrá cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.21 14:41

@Ou diky za vase rady. Nejradeji bych spala porad, dokopat se jit delat jeste nejaky sport je opravdu tezke a to jsem driv sportovala pravidelne. Ale asi si musim uvedomit ze nemuzu mit porad stejnou naladu jeste kdyz mam ted narocnejsi obdobi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová