Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mackA159 píše:
Přinejhorším potrat no… Ať si za 3 týdny udělá test.
Potrat no když pominu morální stránku tak kdepak na to vezmou když na postinor dávali horko těžko dohromady navíc není plnoletá bude muset mít doprovodnou
@lachtanice86 píše:
@mackA159 kdo by to platil, kdyz veškeré finanční zdroje padly na prášek po
Maminka, kdo jiný… ![]()
@lachtanice86 píše:
@ka2ka no a ke všemu věřící rodiče
Jjá myslela že sexuální výchova se pořád učí rodičů je mi líto
Zírám, jaké znalosti ohledně případného rizika početí oba mají a přitom je nenapadlo, že preejakulát také může obsahovat spermie. Co mě ale doslova vyděsilo, že v lékárně prodají tabletu plnou hormonů bez kontroly občanky. Já myslela, že je to prodejné až od 18ti let. To vážně lze prodat dřív?
Evidentně nemůžete napsat, že jste pro to udělali vše…Proč si nasazujete kondom až po minutě? To pak ta ochrana jaksi pozbývá významu, protože otěhotnět lze i takto. Tak snad jste se poučili pro příště.
@Anonymní píše:
@Kakika Nehoda se muže stát i v 15ti.
V lékárně je prodejny 15+
@Fiducia
Díky za osvětu, v sedmnácti mi souhlas s antikoncepcí musela matka podepsat, tak by mě nenapadlo, že toto jde bez toho. I když…ono už je to hoooodně dávno, kdy mi bylo 17. Možná už i antikoncepce jde bez rodiče
@Kakika myslím, že to je fajn. Souložit můžou, tak ať neriskujou protože se bojí mámy. Sice to je koktejl, ale lepší, než interrupce ![]()
Jak je to s hormonální antikoncepcí u nezletilých nevím ![]()
@Kakika píše:
@Fiducia
Díky za osvětu, v sedmnácti mi souhlas s antikoncepcí musela matka podepsat, tak by mě nenapadlo, že toto jde bez toho. I když…ono už je to hoooodně dávno, kdy mi bylo 17. Možná už i antikoncepce jde bez rodiče
Jsem mladší. 17 mi bylo před 6 lety a souhlas mi nikdo dávat nemusel. To se asi musí dát mladším do 15 let.
@JOHNDENVER píše:Říkam přiblížně, a tohle není sranda, já nechápu lidi co si dělaji z tohodle srandu, napsal jsem to prostě vystižně at to každý pochopí i kdysž tam byly vyrazy jaké byly, nechápu takové lidi
@Helptome Máš deset bodů za přehled, v šestnácti mít na den zmapovaný cyklus partnerky a přesně vědět, kdy má mít MS a kdy má ovulaci
Takže spíš pěkně kecáš
Dobrý deň,
@Helptome váš príspevok s vulgarizmom som zmazala. Vyjadrujte sa prosím slušne. Za opakované porušenie pravidiel vám môže byť zablokovaný účet.
Pekný deň,
Kristína ![]()