Je přítelkyně těhotná?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
26.4.21 15:27

Mam strašný problém :(

Dobrý den, jen do předu říkam, že mi je to strašně líto a strašně mě to štve co se stalo
Chtěl bych se vás zeptat kdo má s tím zkušenost..
Měl jsem s moji přítelkyni pohlavní vstyk a vždycky se chráníme, ale děláme to tak že
vždy na začátku asi při první minutě sexu kondom nemám, a pak si ho až nasadím
Takhle jsme to dělali 7 měsícu nikdy se nic nestalo
Obou dvoum nám je 16, no ale včera se stalá strašná věc, že jsem se při prnívch 10 sekundách udělal, ale když jsem to citil že se to blíží to vyvrcholení rychle jsem ho vytahnul a prostě to šlo ze mně ven nejdřív na postel a pak na její břicho, nejsem si jistý zda jsem to střiknul i do ní, ale moc to mu nedavám ale i tak, jsme pak byli strašně ve stresu, tak si to umyla pohlavni organ ve sprše, a rychle jsme šli koupit nouzovou talbetku za všechny naše uspory co jsme měli, a a užila ji co nejdříve asi po 2 hodínach co se to stalo, jeji šance na oplodnění byla 3 dny před ovulaci, chtěl bych se vás zeptat, jaká je šance že otěhotní, menstruaci má dostat za 2 týdny a 3 dny a strašně moc se bojím a rodiče to nemužou vědět jinak by mě zabili a jeji rodiče jsou křestani a je to ještě víc protože to ma přisně zakazané, a ony by nas zabili a kdo ví co by chtěli aby jsme se rozešli nebo něco takového, prosím..má s tím někdo zkušenosti? myslíte si že otěhotní když jsme udělali všechno proto aby jsme tomu předešli?
Děkuji moc za ohlasy, přeju vám krásny den :( :( :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.4.21 15:31

No prostě doufej, že to zabralo, také se nám to s přítelem stalo (teda v 17 a kondom se protrhl, kvůli špatnému gelu), ale v tom věku by to ani nevyšlo na mou maturitu, takže rychle sprcha, tableta a doufat. No už to jsou dva roky a děti nemám takže…

• Citovat
  • Upravit
Janli
26.4.21 15:31

Vy jste paka… :roll:. Ve škole vás neučili, že otěhotnět lze i z preejakulátu? Pokud nemáte jinou ochranu, máš mít kondom neustále. Prášek po si vzala, čímž jsme snížili pravděpodobnost na minimum, ale vyloučený otěhotnění není. Počkejte 14 dní a pak ať si udělá těhotenský test.

• Citovat
  • Upravit
27552
26.4.21 15:34

No to nikdo neví víc jste udělat nemohli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
26.4.21 15:35

No otehotnet muze i v te chvilce, kdy kondom nemas. Protoze i z preejakulátu se da otehotnet, ikdyz sance je mala, ale je. Postinor si vzala,
Vic udelat nemuzete. Stane se no. Priste si dat pozor. :)

Příspěvek upraven 26.04.21 v 15:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411

Myslím, že šance na otěhotnění je minimální. Držím :palec:
Každopádně doporučuju nesouložjt bez kondomu ani tu minutu. Spíš přidejte na ochraně. My dítě teď fakt nechceme a používáme prezervativ a spermicidní krém Pharmatex ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19978

Ja fakt nevím, nemate mozek a všichni myslíte rozkrokem? Tvl kdyz nechci dítě, tak se chráním CELOU dobu styku, ne si ho nasadit až po chvíli. :zed: prášek po si vzala, tak musíte doufat no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197

No uplne ziram, jak 16ti lety kluk ma takovy obstojny psany projev… :mrgreen:

Příspěvek upraven 26.04.21 v 15:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
26.4.21 15:36

Kdybyste se chránili od začátku nemusíš tady vyšilovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
26.4.21 15:37

Přinejhorším potrat no… Ať si za 3 týdny udělá test.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
26.4.21 15:38
@markytka3 píše:
No uplne ziram, jak 16ti lety kluk ma takovy obstorny psany projev… :mrgreen:

Já spíš zírám, že oba přesně ví termín ovulace :think:

• Citovat
  • Upravit
mackA159
26.4.21 15:39
@lucenka píše:
Já spíš zírám, že oba přesně ví termín ovulace :think:

Rádoby kalkulačka na netu..

• Citovat
  • Upravit
19978

@mackA159 kdo by to platil, kdyz veškeré finanční zdroje padly na prášek po :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25

Troll…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
26.4.21 15:42
@Ama666 píše:
Troll…

no ja spis tipuji na uchylaka, co si u toho dela „hezky pocit“… takhle do detailu popsany styk,… a rekla bych, ze i vyjadrovani je hodne stareho kozla nez mladeho kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí