Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Znám přímo jednu paní. Myslela si že je v přechodu, šla na gyndu a neee.. byla těhotná. Nyní má dcerku asi roční. A je ji 50 let.
Pravdepodobnost je opravdu hodne mala. Ze by se pani snazila vylakat penize na UPT?
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz zda jde ve 48 letech přirozeně otěhotnět. Jde o to že kamarád se vyspal s takhle starou ženou. A ta mu teď tvrdí že je těhotná. Mě se to zda jako málo pravděpodobné. Podotýkám že šlo jen o jeden nechráněný sex mezi němi. Zajímalo by mě jestli někoho takové znáte že by přirozeně otěhotněl v tolika letech a ještě k tomu z jednoho sexu. Díky za názory
Je to velmi, velmi, ale opravdu velmi nepravděpodobné, spíš bych uvěřila tomu, že dostala indicko-česko-brazilskou mutaci koronaviru, než že otěhotněla ve 48 z jednoho šuku. ![]()
I když probíhá ovulace, ta vajíčka jsou špatná, uchycení je další velký problém, nevěřila bych tomu.
Nebo mu snad chce ukázat zprávu od svého gynekologa? ![]()
Taky se mi zdá že ta šance tam je minimální. Ještě když se o těhotenství zmínila už hned tři dny po styku
a najednou po třech týdnech přijde s tím že má pozitivní test
No šance tu je, ale v tomto věku by to byla spíš náhoda… Ale i ty se dějí… pokud paní není v přechodu a měla zrovna ovu… Jestli je těhu nebo ne, to bude s určitostí vědět jen ona…
@free333 píše:
Je to velmi, velmi, ale opravdu velmi nepravděpodobné, spíš bych uvěřila tomu, že dostala indicko-česko-brazilskou mutaci koronaviru, než že otěhotněla ve 48 z jednoho šuku.![]()
I když probíhá ovulace, ta vajíčka jsou špatná, uchycení je další velký problém, nevěřila bych tomu.
Nebo mu snad chce ukázat zprávu od svého gynekologa?
Ta mutace by seděla rozhodně víc než to těhotenství
![]()
Pokud máš normálně menstruaci, tak otěhotnět můžeš. Ale já osobně bych do toho nešla. V tomhle věku už nee. Moji bývalé kolegyni se vrátila plně MS v 56r. a doktor ji upozorňoval, aby byla opatrná. Že není zcela vyloučeno, aby otěhotněla, když normálně menstruuje.
Ahoj, mám dotaz zda jde ve 48 letech přirozeně otěhotnět. Jde o to že kamarád se vyspal s takhle starou ženou. A ta mu teď tvrdí že je těhotná. Mě se to zda jako málo pravděpodobné. Podotýkám že šlo jen o jeden nechráněný sex mezi němi. Zajímalo by mě jestli někoho takové znáte že by přirozeně otěhotněl v tolika letech a ještě k tomu z jednoho sexu. Díky za názory