Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proc resis nazor druhych? Cetba je vzneseny a hodnotny konicek! Pridej se do souteze zde k nam ![]()
https://www.emimino.cz/…etbu-262837/
Youtuberky, jaky se rozdil s televizi? Obcas si tam pustim nejake make-up navody, konickem bych to nenazvala.
Navic muj konicek je treba postcrossing, to povazuje hodne lidi za vrchol absurdnosti, a presto me to tesi a uzivam si kazdy pohled.
Navic bych obecne nepodlehala dojmu, ze druhym na tvem zivote nejak zvlast zalezi a ze o nem premysli… vetsine lidi je uplne fuk, jak travis volny cas.
Spis mam pocit, ze tebe trapi, ze nemas trochu vic vzrusujici napln volneho casu…
@l.smrček píše:
Jsem farmaceutická asistentka, pracuji v nemocniční lékárně. Tam se zrovna nic dokazovat nedá. Odbouchám si směnu a jdu.
Takže tě trápí nenaplněné ambice?
Na četbě nebo sportu totiž nevidím nic stupidního. Zrelaxuješ telo i mysl, což je smysl koníčku.
Nejdřív by sis asi měla ujasnit, co přesně si chceš dokazovat. Nicméně, dělat něco jenom proto, aby ses mohla poměřovat s ostatními, je totální hovadina, pokud tě to nebude bavit. To ti říkám jako člověk, co se neumí flákat (= Pustit si třeba jen tak seriál…vždycky u toho něco dělám.) V první řadě bys to měla chtít dělat pro sebe. Já třeba ležela v jazykových učebnících prostě proto, že mě to děsně bavilo. ![]()
Já jsem kdysi sbírala šišky, to mi přijde jako „stupidnější“, než četba ![]()
Teď pletu, háčkuju, vyšívám, šiju atd. Pěkně si u toho odpočinu. Studium je pro mě osobně dost stres, to bych opravdu nenazývala koníčkem.
Myslím, že je naprosto zbytečné se trápit. Když tě to baví tak se tím v klidu bav ![]()
Každého baví něco jiného a určitě nejsi méněcenná jen proto, že tě baví sledování blogů a youtobe ![]()
Mě třeba baví od malička historie a bitvy a alternativní móda. dělám Living history - snažíme se ze skupinou co nejpřesněji rekonstruovat život starých slovanů, jezdíme na historické bitvy, testujeme repliky vybavení a všechno možné kolem toho ![]()
já sama se zaměřuji na barvení látek přírodními barvivy, šití kostýmů a celkově ruční práce.
Taky mě má okolí za cvoka, většina lidí nechápe, že dobrovolně jedu pod stan a spím v dekách a kožešinách místo spacáku a hodlám jezdit i s dcerou ![]()
A stejně tak nemají pochopení pro to, že miluji a nosím Japonskou alternativní módu zvanou Lolita (v podstatě to vypadá jako viktoriánská panenka). Mamka mi pořád opakuje, kdy konečně dospěju a vykašlu se na všechny blbosti (je mi 28). A já nechápu, proč bych měla být jen „nudná“ tuctová ženská, která nemá žádné zajímavé nebo nevšední koníčky ![]()
prostě žiju tak jak se mi líbí
(tedy samozřejmě do té míry aby to nedělalo problém s vyděláváním peněz a tak
)
Taky jsem mela normalni konicky a nic extra. Loni jsem pronikla do taju siti a je to jizda
Je to vykozene kun ![]()
A abych nebyla OT, me konicky jsou cetba, take ty blbe laky na nehty
, crossfit a fitness obecne. A kosmetika rulez
.
Ja mam tolik konicku, ze nevim kteremu se venovat prvni
Strasne rada siju, zahradnicim, hackuju, jezdim na kole, fotim krajinu, no ME VLASTNE BAVI CELY MUJ ZIVOT
I ma prace je muj konicek
No ale nejstupidnejsi konicek je objimani stromu
Dava mi to spoustu energie - asi abych zvladla vsechny konicky a rodinu dohromady
Co teda nedelam je cteni, ale doufam, ze se k tomu treba v zime odhodlam.
@Pipet Ja taky sbirala sisky
A bukvice, zaludy atd. Ne kdyz jsem byla dite, ted v dospelosti. ![]()
@Manka Rumcajzovic píše:
@Pipet Ja taky sbirala sisky![]()
A bukvice, zaludy atd. Ne kdyz jsem byla dite, ted v dospelosti.
Na sedmiloupeznickou polivku, Manko? ![]()
Jinak stromy jsem objimala do te doby, nez mi spadl pavouk do vystrihu a kura do oka. Od te doby mam blok. ![]()
@tulipán píše:
Na sedmiloupeznickou polivku, Manko?Jinak stromy jsem objimala do te doby, nez mi spadl pavouk do vystrihu a kura do oka. Od te doby mam blok.
S pavoukem v triku a kurou v oku uz mam taky zkusenost, ale neodradilo me to ![]()
Zadnou polevku jsem z toho nevarila.
Udelala jsem dekorace domu i ven. Nedavno jsem nasla na pude ikea tasku plnou borovicovych sisek ![]()
@Manka Rumcajzovic píše:
S pavoukem v triku a kurou v oku uz mam taky zkusenost, ale neodradilo me to
Zadnou polevku jsem z toho nevarila.Udelala jsem dekorace domu i ven. Nedavno jsem nasla na pude ikea tasku plnou borovicovych sisek
A taska neni tvoje nebo uz jsi na ni zapomnela? Tak sisky nabarvit nebo nechat prirodni a cele rodine jeste udelat originalni adventni vence. ![]()
(Polevku varila Manka Rumcajzovi v jednom dile, kdy jim dosla sul. Pokus o vtip.)
@tulipán píše:
A taska neni tvoje nebo uz jsi na ni zapomnela? Tak sisky nabarvit nebo nechat prirodni a cele rodine jeste udelat originalni adventni vence.(Polevku varila Manka Rumcajzovi v jednom dile, kdy jim dosla sul. Pokus o vtip.)
Tasku jsem tam do nejzassiho rohu pudy dala ja pred par lety
Sisky sly do ohne kdyz jsme s detmi delali ohen „jen tak“. To me bavi taky moc
Obcas kdyz je tma udelame ohen a palime co je po ruce (ne PET atd, ale listy, halize, jehlici).
Sedmiloupeznickou polevku jsem fakt nikdy nevarila
Nejsem ta prava Manka, ale psssss ![]()
Nemas.
My jsme se teď vrátili, máme tu otevřené vinne sklepy.
Já nepiju alkohol a vino uz vubec ne, ale rada tam chodim a jen procházím, kocham se.
Taky stupidní koníček
.