Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A pošpinil tě na jméně jako jak? Prostě kecal, chtěl se tě zbavit. Tak jdi dál a nepatlej se v tom. Tohle fakt nikdo řešit nebude - řeknou: zhrzená milenka.
No tak ses poučila, ze nemas kazdemu verit vsechno co vypusti z pusy a dal bych neresila. Za co ho chces nahlasovat? Ze si z tebe udelal dobry den?
Joo, běž to nahlásit. Policajti se ti budou smát ještě za týden.
Ubohej chlap no. S tímhle ti pomůže max kamarádka a láhev vína. ![]()
Ty jsi tady o tom psala několikrát ne? hele je to blb nic v íc s tím neuděláš, jedině to vyprávět na potkání at se ostatní baví na jeho účet
Tohle by se spíš řešilo v rámci občanskýho sporu u soudu. Pokud by jsi opravdu prokázala, že ti způsobil psychickou újmu, tak můžeš vysoudit omluvu a odškodný. Nicméně bych se na toho kreténa zvysoka vyflákla, když se neumí s holkou rozejít normálně a vymýšlí takový kraviny, je to případ pro psychiatra.
Nebo z druhé strany, nejsi stíhačka takovýho kalibru, že mu nic jinýho nezbylo?
@Kazimíra Olejovka píše:
A pošpinil tě na jméně jako jak? Prostě kecal, chtěl se tě zbavit. Tak jdi dál a nepatlej se v tom. Tohle fakt nikdo řešit nebude - řeknou: zhrzená milenka.
A jako říct normálně „promin, poznal jsem někoho s kým mi je líp“ je těžké proč?? Zhrzená milenka bych neřekla, ale rozhodně si nechci nechat líbit to, když ze mě někdo dělá psychicky narušenou osobu a ještě k tomu lhářku. K tomu fakt nemám důvod.
@Anonymní píše:
Zdravím, mám takovou hodně zvláštní otázku. Je možné nahlásit na policii, když si někdo vymýšlí nevyléčitelnou nemoc a druhý kvůli tomu příjde k velké citové újmě a pošpinění na jméně??Ve zkratce o co jde: Někoho jsem poznala, je to několik měsíců zpět, hodně jsme si rozuměli a vypadalo to, že se máme rádi a je to oboustranné a opravdu na tom druhém nebylo znát, že by to bylo jinak. Pak se ale začal chovat divně, zničeho nic mi začal psát, že se musíme rozejít. Nechápala jsem to, furt řeči, že by si přál se mnou být ale nejde to, ale domluvil si se mnou schůzku a když přijel řekl mi, že má nevyléčitelnou nemoc a za pár měsíců tu už nebude a tak nemá smysl, abychom pokračovali. To bylo cca před měsícem. Po celou dobu jsme udržovali písemný kontakt. V neděli mi napsal, že v pondělí nastupuje natrvalo do nemocnice, prý tam nebude moct mít u sebe telefon tak mi popřál at mám krásný život.. dost jsem to obrečela, vlastně celý ten měsíc jsem se akorát trápila, bylo mi to celé líto. Dnes jsem ovšem narazila na facebooku na příspěvek, který „olajkoval“. Říkám si divné, když u sebe v nemocnici nemůže mít telefon. Tak jsem danou slečnu oslovila s dotazem, zda se jí v posledních hodinách neozval a vysvětlila jí, kdo jsem. Odpověď byla velice překvapující. Prý spolu už dva měsíce bydlí a chodí spolu od srpna, přitom v srpnu bylo ještě vše v pořádku. Mě tvrdil, že to je pouze kamarádka, co je na tom stejně jako on, navíc že má dvě děti a je vdaná. Dvě děti sice má ale vdaná není. Koukala jsem jako puk. Celou tu nemoc si pouze vymyslel, aby se mě zbavil. Hodně jsem mu důvěřovala a neměla důvod mu nevěřit, vše do sebe zapadalo. Slečna byla také dosti překvapená, ale pak mi napsala ať ji neobtěžuju, že jsou spolu šťastní a že pokus o to je rozdělit pěkný. Asi jí něco nakukal, takže ve výsledku jsem ta špatná jáCelý ten měsíc pomyšlení na to, že už dlouho nebude, bylo příšerných a přitom si ze mě dělal celou dobu dělal srandu
Teď ze mě bude ještě dělat před tu jeho psychicky narušenou a lhářku
Pokud se přímo nevykalel na tvoje jméno napsané na papíře spolu s rodným číslem hakovym krizem, to celé zabalené do národní vlajky a zapalene nahrane na youtube a do toho nějaké ultras hlášky. Asi máš smůlu…
Když to dobře podas, bude to odnětí svobody i exekuce. Ať pozna panacek, co je to dráždit blázna suchým klackem
Příspěvek upraven 20.10.20 v 15:51
Ty uz jsi tu psala, vid? Pamatuji si diskuzi, ze ma partner nevylecitelnou nemoc a uz se nechce nikdy videt, max. byt v pisemnem kontaktu. A uz tehdy ti x lidi psalo, mas-li to nejak podlozene, ze to vypada jako snaha o ukonceni.
Byla jsi duveriva, ale nechapu, co chces hlasit a resit. Nejsme v USA abys vysoudila ranec za vlastni naivitu.
Příspěvek upraven 20.10.20 v 15:49
@Anonymní píše:
A jako říct normálně „promin, poznal jsem někoho s kým mi je líp“ je těžké proč?? Zhrzená milenka bych neřekla, ale rozhodně si nechci nechat líbit to, když ze mě někdo dělá psychicky narušenou osobu a ještě k tomu lhářku. K tomu fakt nemám důvod.
Tak to se zeptej hlavně jeho. Ale upřímně, jestli chceš tohle řešit trestním oznámením, tak na tý narušený psychice asi něco bude.
@Janli píše:
Tohle by se spíš řešilo v rámci občanskýho sporu u soudu. Pokud by jsi opravdu prokázala, že ti způsobil psychickou újmu, tak můžeš vysoudit omluvu a odškodný. Nicméně bych se na toho kreténa zvysoka vyflákla, když se neumí s holkou rozejít normálně a vymýšlí takový kraviny, je to případ pro psychiatra.
Nebo z druhé strany, nejsi stíhačka takovýho kalibru, že mu nic jinýho nezbylo?
Stíhačka teda si nemyslím, všechny jeho nápady, setkání a podobně vzešli z jeho strany. Když jsme nebyly spolu, psali jsme si normálně podle toho, jak jsme měli čas. Nejsem si vědoma ničeho, co by ho k tomu vedlo.
Zdravím, mám takovou hodně zvláštní otázku. Je možné nahlásit na policii, když si někdo vymýšlí nevyléčitelnou nemoc a druhý kvůli tomu příjde k velké citové újmě a pošpinění na jméně??
Ve zkratce o co jde: Někoho jsem poznala, je to několik měsíců zpět, hodně jsme si rozuměli a vypadalo to, že se máme rádi a je to oboustranné a opravdu na tom druhém nebylo znát, že by to bylo jinak. Pak se ale začal chovat divně, zničeho nic mi začal psát, že se musíme rozejít. Nechápala jsem to, furt řeči, že by si přál se mnou být ale nejde to, ale domluvil si se mnou schůzku a když přijel řekl mi, že má nevyléčitelnou nemoc a za pár měsíců tu už nebude a tak nemá smysl, abychom pokračovali. To bylo cca před měsícem. Po celou dobu jsme udržovali písemný kontakt. V neděli mi napsal, že v pondělí nastupuje natrvalo do nemocnice, prý tam nebude moct mít u sebe telefon tak mi popřál at mám krásný život.. dost jsem to obrečela, vlastně celý ten měsíc jsem se akorát trápila, bylo mi to celé líto. Dnes jsem ovšem narazila na facebooku na příspěvek, který „olajkoval“. Říkám si divné, když u sebe v nemocnici nemůže mít telefon. Tak jsem danou slečnu oslovila s dotazem, zda se jí v posledních hodinách neozval a vysvětlila jí, kdo jsem. Odpověď byla velice překvapující. Prý spolu už dva měsíce bydlí a chodí spolu od srpna, přitom v srpnu bylo ještě vše v pořádku. Mě tvrdil, že to je pouze kamarádka, co je na tom stejně jako on, navíc že má dvě děti a je vdaná. Dvě děti sice má ale vdaná není. Koukala jsem jako puk. Celou tu nemoc si pouze vymyslel, aby se mě zbavil. Hodně jsem mu důvěřovala a neměla důvod mu nevěřit, vše do sebe zapadalo. Slečna byla také dosti překvapená, ale pak mi napsala ať ji neobtěžuju, že jsou spolu šťastní a že pokus o to je rozdělit pěkný. Asi jí něco nakukal, takže ve výsledku jsem ta špatná já
Celý ten měsíc pomyšlení na to, že už dlouho nebude, bylo příšerných a přitom si ze mě dělal celou dobu dělal srandu
Teď ze mě bude ještě dělat před tu jeho psychicky narušenou a lhářku