Mám to řešit se šéfem?

Anonymní
21.4.24 12:38

Mám to řešit se šéfem ?

Ahoj :mavam:
Půjdu hned k věci; druhým rokem jsem v novém zaměstnání. V kolektivu je nás málo a když to srovnám s jiným oddělením ( kde jsem byla víc jak rok, na tomto místě jsem 4 měsíc ), tak máme nejméně práce, někdy dva kolegové nedělají pomalu nic. A proto nechápu na co si hrají 8o… A co se stalo;

No, minulý týden se stalo, že jsme dostali úkol a ten jsme splnili. Bohužel, odpoledne jsem k situaci přišla jak slepá k… :lol: 8o Vrátila jsem se odněkud a kolega nafuceny, naštvaný a choval se ke mě hrozně. Tahala jsem z něj co se stalo a prý, že nám můj známý, který žádal práci co jsme udělali, hleda práci ( v rámci firmy ) protože sedíme na pr..li a nic neděláme. A že ho někdo slyšel jak to říká a ten měl potřebu to říct právě tomu mému kolegovi.

• Neměla jsem absolutně páru co se tak hrozný ho stalo, tak jsme holt šli a udělali to. To, že nechápu a neúčastním se takových věcí, že se každý stará o druhé a o to do čeho mu nic není, je věc druhá. Nechápu to prostě. -

Druhý den, přijdu do práce a kolegové ( ten z předchozího dne a druhý co s ním je v kanclu ), tak jeli bomby, ale na mě… Prostě ze mě dělali blbku, zkoušeli mě, ptali se mě na totální nesmysly v rámci mé práce ( jak kdyby oni tam byli týden i s cestou a ne tři roky ), dál začali poukazovat na chyby jiných z toho dalšího oddělení atd. 8o :roll: :cert:

V ten samý den jsem se náhodou dozvěděla, že týden předtím jim řekl někdo další, že by taky po nich potřebovali udělat práci s dodatkem, že se většinu měsíce kopou do pr… tak by to mohli udělat a pomoct. - Za mě to je samozřejmost -

A já se ptám, zda jít po neděli za šéfem ( i s ním je nás celkem 6, je to takový rodinný oddělení v rámci počtu lidí a vztahu ), jsem tam chvíli, nechci dělat vlny… Ale přeci jen odsad pocat, nemám zapotřebí, aby na mě byli hnusní a zkoušeli mě jak malou holku. A říct mu co den předtím proběhlo z jejich strany ( ví od nich jen to, že jim je hledaná práce, protože sedí na pr…)

A celkově nevím jak s nimi jednat. Jsem tam nejmladší, nejkratší dobu a navíc jediná žena. :mrgreen: Ale fakt mě nebaví chodit po špičkách, aby náhodou se jim nezjevil vlásek, když se jim něco nelíbí ( ikdyz je to pravda ).

:nevim: Díky

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
9774
21.4.24 12:55

Když mě někdo štve v práci z týmu, tak ho slušně pošlu, kam slunce nesvítí. Když je to někdo z jiného týmu, pošlu ho do stejných míst, jen o dost slušněji :mrgreen: No a když to nepomůže, tak jdu za šéfem, od toho tam je.

• načítám...
Anonymní
21.4.24 12:57

@Jahru :mrgreen: :lol: :potlesk: Paráda.

Jenomže, já jsem asi blbá povaha, nechci dělat vlny a hádat se. Nebo poslat do… :roll: 8) Neumím se ohradit proti lidem, proti kterým nic nemám ( tady nemám a dá se říct, že jsme se chovali jak kolegové - známí, ale potom co předvedli minulý týden tak teda…,ukázali své povahy :poblion: )

A tuplem nechápu tuhle jejich obranu, nic se prakticky nestalo a dá se říct, že sedí na pr…a nic nedělají tak je. By dle mého měli šoupat nohama, trochu se nad sebou zamyslet a hlavně nedělat ještě vlny.

• Upravit
9774
21.4.24 13:00
@Anonymní píše: Více

Mně to taky trvalo léta, než jsem se naučila ohradit. Pokud máš v šéfa důvěru, řeš to s ním. Pokud je to dobrý manažer, tak rozodně nebude rád, že má v týmu rozbroje a bude to řešit.

• načítám...
5244
21.4.24 13:03

Kdyz se nekdo chova jednorazove jako idiot, tak to prejdu. Ale pokud se to opakuje, tak se ho zeptam, jestli ma se mnou nejaky problem, nebo co se deje. Hadat se neumim, vlny nedelam, jenom normalne a neofenzivne komunikuju, co se mi nelibi. A pokud se to opakuje navzdory komunikaci, probiram to s manazerem.

• načítám...
6422
21.4.24 13:24

Ohradit se neumíš a šla bys žalovat? Co bys tak šéfovi říkala? A jaký si asi tam myslíš, že bude výsledek? že jim šéf domluví a budou od té chvíle na tebe hodní?

• načítám...
3796
21.4.24 13:46

Udělejte gangbang, to srovná a prosvětlí atmosféru vašeho pracovního týmu lépe než stěžování a dalších tisíc zbytečných slov.

• načítám...
Janli
21.4.24 14:08

Že ty sis někde pustila pusu na špacír a vykecala, že tam nemáte co dělat a zbytek firmy se právem naštval a tak vám hledá práci? A kolegové jsou na tebe naprdnutý, protože za to můžeš ty? To jsem teda vydedukovala z toho zmatku, co jsi napsala. Chtělo by to zapracovat na schopnosti se normálně vyjádřit.

• Upravit
659
21.4.24 14:14

Ja vam nevim, mne to stylem, zamotanosti i tou vagnosti velmi pripomina kancelarska dramata, co se tu par mesicu zpatky resila v nekolika diskuzich. Jak slecna napraskala kolegy, co odesli driv domu, a pak na to zalozila snad ctyri diskuze, ve kterych se dotazovala, jak to s nimi resit.

Neni to nahodou od stejne zakladatelky?

• načítám...
65262
21.4.24 14:53
@HappyPotato píše: Více
že jo, to mě taky napadlo
  • načítám...
Anonymní
21.4.24 15:05

@ZuzaM Evidentně si nepochopila :nevim:

Není jediný důvod proč mě do toho tahají a ještě si ze mě dělají hromosvod a myslím si, že šéf by už měl vědět ( protože to není jejich první výstup ) jací doopravdy jsou

Příspěvek upraven 21.04.24 v 15:16

• Upravit
Anonymní
21.4.24 15:10
  • Upravit
Anonymní
21.4.24 15:11

@HappyPotato @Janli Ne. Tu práci jsem navíc šla dělat s nima :nevim: a hlavně to, že mají nejmíň co na práci ví všichni…a týká se i mě samozřejmě.

• Upravit
35919
21.4.24 15:12

Vůbec jsme nepochopila oč jde :nevim:

• načítám...
1019
21.4.24 16:18
@Anonymní píše: Více

Můžeš to napsat ještě jednou, stručně a srozumitelně. Šílená slátanina, ale pointa jaksi uniká. Vůbec nechápu, co chceš se šéfem řešit :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat