Mám to udělat - udat za nedodržování vycházek?

poletucha poletava
14.7.12 23:42

Mám to udělat??

Ahoj všem. Možná si budete klepat na čelo nebo říkat že jsem mrcha, ale jde o tchanovce. docela hodně mě a přiteli ublížili. trochu to rozvedu tchyně mě sprostě uráží tchán taky. bydlíme vedle nich. Tchán nadává a napadá přitele je to hrozné. Oni si žijí na doat vysoké noze. A doat nám to dávaj najevo. Že já jsem socka a přítel taky, a to děla ve stejné praci jako jeho otec. Tchyně je pečovatelka ta ma těch 13. Tisic. Tchán má tak 50. Tisic. Proste nás schazujou a dávaj nám to doat najevo. Nebu tady psát co vše jsem si snima prožil a ale doslova peklo. Přitel stavi peo nás domek tak to musime ještě vydržet. No ale tchán je na nemocenské už pul roku. A protoze sou zvykli žítvjako páni tak neuměj šetřit. A tchán dostal posledni výplaru jen 6000.kc tak jsou vprd… No jenže on mávpovolené vycházky do určité hodiny a uplně normálně chodí, ven. Dneska jel smanželkou na soutěž celej denvnebyl doma. on to tak dělá normálně. No a já se ptám praskla by jste některá zvás na něj že nerespektuje vycházky?? Popřípadě jde to udělat anonymně?? opravdu se knám chovaj hodně zle.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7369
14.7.12 23:46

Já osobně bych nic nepraskala, proste neudělala bych to. Chápu, ze jsi na ne naštvaná, ale tohle ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
14.7.12 23:49

Ne nepráskla nerada dělám zle. Když se kemně někdo chová jak nemá tak mu to řeknu a prostě se nestýkám pozdravím a konec. Ikdž jsou to rodičě tvého muže tak se nemusíte stýkat prostě konec víc bych to neřešila. Třeba sami pochopí, že tudy cesta nevede, ale někoho udávat to by bylo pod mojí úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
14.7.12 23:50

Ne, nepráskla. Nesnížila bych se na jejich úroveň. Boží mlýny melou pomalu ale jistě a i oni na to jednou doplatí.

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
14.7.12 23:53

Dík moc. Prostě jsem se chtěla zeptat. Ještě to pár týdnu přežijem.

• Citovat
  • Upravit
Caty
14.7.12 23:57

Jestli je to pár týdnů, tak zavři oči, zašpuntuj uši a kašli na ně. Ono by se ti to mohlo pak ošklivě vymstít a za to ti to nestojí.

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
15.7.12 00:08

No taky jsem nad tim premejslela. Ono na vb e taky dojde

• Citovat
  • Upravit
4692
15.7.12 00:22

Víš jak se to říká " na každou svi…se vaří kotel" kašli na to, nemá to cenu, pár týdnů vydržte a pak budete ve svém, v klídku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
15.7.12 02:26

@Irinka0210 Přesně tak, to ti za to nestojí, jen by ses tím „žrala“,teda možná, ulevilo by se ti jen na chvilku. Dlabni na to a to, že ho nenapráskáš, ber jako důkaz toho, jak už jsi skoro nad věcí :) Pokaždý, když ho potkáš, si můžeš říkat, vidíš, nebýt toho, že tě lituju, byl bys takhle malinkej :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
15.7.12 02:59

Jako pokud bych chodila do skolky tak asi jo, ale ted jsem ve veku ze uz takovy veci nedelam. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
15.7.12 08:13

Ne nepráskla… nestál by mi za to a proč dělat ještě víc zle.Oni jsou zlý a musejí s tou zlobou žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
15.7.12 08:48

Myslím že jsou vytrestaní už i tím že má ted jen těch 6000,– :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.7.12 09:04

Ne. A být tebou, tak si v podpisu vymažu své jméno. Jsi docela odvaha takhle ho celé psát u takového tématu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
15.7.12 09:55

Už zase tchánovci? Ty máš každý týden něco jak tak koukám… :roll: Prostě to vydrž a pak už budeš mít celý život klid

• Citovat
  • Upravit
14856
15.7.12 09:58

Nepraskla bych, ale az budete v domecku, tak bych s nimi styky omezila, nebo i ted si jich vsimala co nejmin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová