Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim vás, tam mě napadlo hádáte se se svejma polovičkama komu je víc podobný prcek??? Jde o to že přítel dnes už ex se pokažde semnou hádal že barvu očí má po jeho mámě barva vlasu po jeho tátovi nos a všechno po jeho rodině. atd tak mě napadlo jsem jediná koho to štve??
Mě to neštve, protože naše dcera je celý tatínek, prostě jak přes kopírák, po mě má jen to, že jsme holky ![]()
Přítel říká, že malá po mně má jen spodek
. A je mi jedno, co kdo říká. Je to stejně jen moje holčička
.
Přísahám Bohu, že vůbec nevím komu je podobný
… oči má asi po mně, ale třeba nos se nehodí na nikoho ![]()
U nás je kluk věrná kopie svého táty - i co se týká jména a data narození
Tak jenom doufám, že další dítě bude mít něco ze mne ![]()
Mě neštve, i kdyby bylo dítě klon strany otce, přijde mi to fuk ![]()
Ale někde jsem četla, že dítě bývá po porodu podobné otci, aby měl potřebu se o něj starat. Myslím, že u nás to tak nebylo, prvorozený byl podle fotek celý já
Ale možná tam každý z rodičů vidí hlavně tu svoji stranu, je to přirozené, když ji má celý život „nakoukanou“
Jako né že mě to štve doslova že je to ex, taky říkal že má po mě spodek, ale tak mě to jen napadlo
Když mi toto odříkávala tchýně a jmenovala všechny její příbuzné 10 kolen zpět a ptala se, co má po mně, tak jsem odpověděla, že mozek.
U nás tohle řeší nejvíc babičky, naštěstí každá zvlášť, takže se nemohly pohádat
.
´Každopádně, především a jedině- VŠECHNY MOJE DĚTI JSOU JEN MOJE a je mi úplně jedno, jestli jsou podobný třeba na souseda
, JÁ je porodila, já si je vychovám a já se o ně postarám, stůj co stůj ![]()
@berry4 píše: ´Každopádně, především a jedině- VŠECHNY MOJE DĚTI JSOU JEN MOJE a je mi úplně jedno, jestli jsou podobný třeba na souseda![]()
, JÁ je porodila, já si je vychovám a já se o ně postarám, stůj co stůj
Jen bych podotkla, že jsou tvoje a jejich tatínka. Nenapsala jsi to moc hezky. Kdyby nebylo tatínka, tak by nebylo dítě žádné.
@danyk píše:
Když mi toto odříkávala tchýně a jmenovala všechny její příbuzné 10 kolen zpět a ptala se, co má po mně, tak jsem odpověděla, že mozek.
Můj syn je od prvních okamžiků podobný mě. Tchýně měla tendence tvrdit, že je jejich, ale asi po půl roce uznala, že je podobný na mě. Po manželovi má ale placatou hlavu, takže jeho je taky
.
Ale je to jenom takové hašteření, jako že by mě to nějak hodně štvaly ty řeči kolem toho, tak to teda vůbec.
To moje dcera je cela moje sestra
a jsem za to rada, trosku by mi vadilo kdyby to bylo z tatinkovy strany (primo po otci ne, ale predstavit si doma tchyni nebo tchana, tak to by mi asi
) ![]()
Ten můj je celej tatínek-teda až na oči ty má moje
ale i jméno má po tatínkovi..a je mi to teda uplně jedno ![]()