Mám vzdělání, ale raději bych dělala nějakou jednoduchou práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Birds píše: Více
@Birds @Birds
Jasně, chápu. Myslela jsem to jen do toho zápočtového listu, až když bych případně odcházela..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych si to teprve vyzkoušela brigádně. Ono je v každé práci něco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zlatovláska555 jak já ti rozumím 😂 jsem taky po studiu totálně burn out. Nejraději bych se teď přesunula do kavárny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capelucia píše: Více
@Cumilek88 píše: Více
@Karamba2020 píše: Více
Díky za hezké hodnocení ![]()
No jako… tušíme asi všichni, jak je náročné se při práci, nebo prostě v dospělosti, učit. Respektive, nejde to každý den. Po cestě z práce nakoupit, vše vyklidit, uvařit, poklidit po vaření. Další den je potřeba zas něco jiného, aby člověk v tom bytě prostě neshnil
… Pořád něco.
A nakonec hodina večer je málo na to, aby si člověk něco přečetl, ideálně ihned pochopil a rovnou zfleku zapamatoval. Je to peklo!
Potřebovala bych víc času a až teď vidím, jak byl studentský život opravdu na pohodu. Nemuseli jsme nic! ![]()
No a nějaký seriál nebo film už jsem neviděla, nevím jak dlouho ![]()
Tím si nestěžuju
Spíš jen tak povzdychávám, že žádná změna fakt není zadarmo, ale stojí nějaké úsilí a sebezapření. Tímto držím palce všem, kdo se o nějakou změnu pokouší! ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, něco podobného jsem řešila před pár měsíci. Říkala jsem si že chci dělat něco kde nebudu mít žádnou zodpovědnost, nikdo mi nebude volat v mém volnu protože je nějaký problém a já nebudu v mém volnu myslet na to jestli ostatní dělají ten den v práci co mají a nebo půlku mé pracovní doby budu řešit co kdo a kde zase pos… A tak jsem šla dělat uklízečku. A musí Ti říct že to byla taková nuda. Pocit proč to dělám když si toho nikdo neváží a zítra to budu zase uklízet. Každý den v práci to samé, umýt a jít dál. A pokud byla nějaká změna tak vždy k horšímu. Jako tahat použity tampon ze záchodu. Možná by jsi s tím problém neměla ale já osobně bojovala i s tím jak jsem se cítila degradována. Opravdu mi to otevřelo oči jak se někteří lidé chovají k uklizečkám protože mají pocit že jsou něco víc. A opravdu se nejednalo o ojedinělé případy. Celý ten systém je postavený na tom že uklízečka je nikdo. Vydržela jsem to 3 měsíce a to jen kvůli super ženským, dalším uklizečkám v práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brianes
přesně tak, je to extrémně ubíjející - člověk si pořád říká „co tady dělám? Co tady na tom místě dělám? Proč jsem studovala tolik let?“ A nejhorší je, když tam mají oddělení, které se věnuje vašemu vystudovanému oboru, který jste před tím dělali vy…
Celkem mi je líto imigrantů - mají třeba vzdělání na lékaře, zubaře - ale místo toho tady se dívají, jak to dělají jiní a sami dělají podřadné práce, skoro bez možnosti to změnit.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Ano, „ubíjející“ přesně. Člověk ví že tam nepatří ale pro ostatní je jen póvl. Je vůbec nenapadne že ta uklízečka tu jejich práci zná a možná by ji dělala i líp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě přihodím pocit " já tady naprosto mrhám svým časem" Do životopisu si to nedám. Můj obor se vyvíjí ale já tu lítám na koštěti takže pokud se rozhodnu vrátit budu pozadu a není nakonec lepší se vrátit co nejdřív nebo hledat něco jiného, něco co mě bude naplňovat a bavit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Damy, nejaka rada na problem typu: „potrebuju zmenit praci, ale co ja sakra vlastne chci delat?!“ Karierniho poradce na UP jsem nenasla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andymo píše: Více
Ahoj! Vyzkoušej tyto testy osobnosti, sama pro sebe si je poctivě a pravdivě vyplň a uvidíš. Nastíní ti, jaká jsi, co z tvých odpovědí vyplývá a jaká práce by tě mohla oslovit.
Neexistují špatné odpovědi. Špatně je pouze to, když to člověk vyplňuje tak, jaký by se sám chtěl vidět, než podle toho, jak to doopravdy cítí a jak by se skutečně zachoval. Takže bez příkras a popravdě. Jinak se člověk nic nedozví a bylo to zbytečné.
https://www.emiero.cz/test/
https://www.16personalities.com/cs
Po čase si je pak můžeš udělat zase.
- Citovat
- Upravit