Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to on se jde dívat, no jasně, že do hospody! Hraje Sparta. No horor. A to máme v baráku 5 televizí!
a nemáš možnost taky někam vypadnout aby ji hlídal on?nemusí to být na týden,stačí víkend,já byla před měsícem a moc mi to pomohlo ![]()
Naprosto tě chápu. Ten můj chlap, když po něm chci, aby šel se mnou a malým do města (je to asi 1,5km), řekne, že je unavenej. Dneska jsem chtěla, aby se mnou jel k našim, že se po cestě zastavíme dokoupit zimní oblečení pro malýho a zase byl unavenej. Ale chodit hrát kuželky a florbal, to jde
. Občas mi připadá, že je unavenej jen pro naše společné aktivity. Na jednu stranu ho i chápu a o to víc mě štve, že on nechápe mě
![]()
Tak u nás tohle neexistuje aby jen někam na noc bez nás a za 9 let se to stalo jen jednou když musel na služební cestu.Nevim proč by se měl bavit jen já a nebo jen on?Nejsem onic méněcenná než on takže pokud někam chce musí nás vzít sebou a naopak i já ![]()
Monjie píše:
jasne a jeste se me zepta proc se na nej zlobim![]()
![]()
![]()
to je borec…se me pta po telefonu proc jsem na nej nastvana ![]()
Monjie píše:
to je borec…se me pta po telefonu proc jsem na nej nastvana
Páč je to chlap, mu to nemůžeš mít za zlý, že to/tě nechápe, prostě mu to polopatě vysvětli a máš klid, chudák je z tebe celéj jalovéj a ty mu to neřekneš a neřekneš, jen na něj štěkáš a jsi protivná… ![]()
Ahoj Monjie, tě tak trošku chápu. Dneska jsem už rezignovala, jedná se o jinou situaci, ale …Už týden jsem doma s malým, protože marodí a nedostanu se nikam, max. vynést odpadkový koš, když malej spí. No a dneska přijel manžel dřív z práce a já mu říkám, tak pohlídáš malého a já si dojdu do krámu nakoupit, nebo sjedu autem do Kauflandu /máme ho 5min. autem/ a on, že nemusím, že pro rohlíky doběhne a než jsem stihla otevřít pusu byl pryč. Mě to tak dožralo, že já sedím furt doma, a že ani do toho blbýho krámu pro blbý rohlíky si nemůžu dojít a trošku se vyvětrat
Já tak nějak vím,že to myslel dobře, ale já jsem už z těch čtyřech zdí tady za ten týden div ne šílená. Malej taky protivnej, protože se nudí…, no prostě na palici. Takže teďka sedím na emiminu a piju víno…
já už dělám po tom týdnu, že neslyším nevidím, když řve (samo kouknu po očku, zda se mu něco nestalo), ale většinou je to teďka jen z nudy, že jsme zavřený doma. Dneska mi nosil balíky s moukou mezi podprsenky do ložnice a ponožky z ložnice mi přenášel do šuplíku s měchačkama v kuchyni. A co sis objednala k tomu jídlu? Jsem četla shora, že až malá usne, objednáš si nějakou mňamku…asi píšu mimo téma, viď?
nejhorší fakt je, že těm chlapům se vše musí vysvětlovat po lopatě, a mému manželovi to musím připomínat či vysvětlovat 3×, protože 2× z toho mě neposlouchá ![]()