Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak chlap ma dovolenou a odjel si za prately a kamarady na tyden:) dneska jsem s nim volala a nejak me uplne chytl vztek, ze ja jsem stale doma, nebo kdyz nekam jedu tak s ditetem a on si vybral posledni dovcu aby jel za kamosema na cely tyden jo a jeste mi do telefonu rekne at to prej s malou zvladnu ![]()
jak nejakemu dementovi, ktery se neumi postarat o sve dite stejne je vecne v tahu:)))) a vim ze dneska bude opet v lihu:D ja mu to nevycitam ja mu to preju…
no nic az mala usne
dam si vino a neco si objednam k jidlu
asi jsem divna co?
![]()
Příspěvek upraven 21.10.10 v 17:46
to se ti nedivim ,ze mas vztek,ti chlapi maji stejne zivot…My mamy si to co oni dovolit nemuzem…Udelej si oddechovej vecer jen pro sebe ,takovy relax
Ja jsme i nekdy rada ,ze chlap doma vecer neni..
to jo to jsem taky obcas rada:) ale nemusi to byt na tyden… obcas potrebuju aby Gitu vykoupal precetl pohadku sel s ni ven… nemusim ho mit stale za prdeli, ale ten tyden.. a kdyz je to posledni dovolena celkem me to nastvalo
Tu větu, ať to s malou zvládneš bych hodila za hlavu
přijde mi to jen jako řečnický obrat, taky ho používám a nemyslím tím nic špatného… spíš naopak
To že si vybral poslední dovolenou a jel pryč sám by mě asi štvalo víc, ale zas nevím jak jste trávili ten zbytek, tak do toho nebudu kecat ![]()
nejsi divná, jsi normální, mě by to taky vytočilo. Taky jsem s malym neustále a už mi to občas leze na nervy. Nikam jsem se nepodívala už hodně dlouho
když už, tak s dítětem a na nákup taky a ještě dostanu vynadáno, že to nestíhám vše vyřídit! Chtěla bych vidět jeho, kdyby musel vše zařizovat s malym a ještě táhnout tašky s nákupem.
Monjie píše:
Ahoj holky, tak chlap ma dovolenou a odjel si za prately a kamarady na tyden:vzala bych prcka a jela bych za nim a hned
Já bych teda zuřila, tohle mi dělal když jsme spolu byly 2 roky. Teď si dovolenou bereme zásadně spolu. Mě dřív štvalo, když si vzal dovču třeba i k zubaři, protože pak mu chybělo volno, když jsme jeli na dovču a na mě bylo vše zabalit, zařídit, uklidit a ještě jsem jela po šichtě. Já bych mu to teda zatrhla
.
ja teda mu ani neuvarila ani nepripravila svacinu na cestu:D proste jsem se na to jak se rika vys… no mozna se v nedeli seberu a pojedu do HK ale s malou jelikoz v pondeli jde zas do prace…
jdu si objednat to jidlo … a dite dneska celej den sere a sere asi ji nesedl prikrm:D pardon ze jsem dnes sprosta… no
![]()
Taky bych byla naštvaná, já bych mu dala s sebou malého. Nemáte ještě jedno starší dítko, že bys mu ho přibalila??? ![]()
No taky to znám, zásadně jsem to řešila velkým nákupem jenom pro sebe nebo něčím podobným. Manžel stále vyráží na svoje cesty (děsný lokality, absolutně nemyslitelný pro děti), ale ted už jsem na tom tak, že beru děti a razím sama na dovču. No taky jsem si to odtrpěla, když byly malý a sama jsem se bála! Tak dej něco dobrýho, ja si taky asi otevřu víno, protože zase musel na fotbal. No jako by jsme doma neměli televizi!