Mám vztek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23033
21.10.10 22:00

nojo objednala burittos :D ale jeste jsem ho jaksi nestihla ani nalozit na talir…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
21.10.10 22:06

tý jo, mi děláš chutě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
21.10.10 22:14

hovezi:D me desne pobavila ta mouka v podprsence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
21.10.10 22:22
Monjie píše:
hovezi:D me desne pobavila ta mouka v podprsence

Jsem myslela už, že ho uškrtím, tak jsem si šla udělat sladký kafe se šlehačkou :lol: na druhou stranu ho chápu, že se nudí a že ho to nebaví, mě taky ne a přenášíme na sebe navzájem negativní náladu. Ale když nebude mít už teplotu, tak půjdeme o víkendu tak na půl hodiny konečně ven na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
21.10.10 22:37

Tak jsem dopila ty dvě deci vína a jdu spát, Monjie snad už máš trošku lepší náladu, tak dobrou noc. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
22.10.10 11:41

Me by to nastvalo taky,ale chlapy jsou sobci a mysli si,ze na materske nic nedelame a odpocinout si nepotrebujeme…

• Citovat
  • Upravit
23033
22.10.10 20:51

lakyna: diky uz mam:) uz jste zdravi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
24.10.10 22:20

Ahoj Monjie, ozývám se dýl, nebyla jsem na internetu, no malej už je lepší, zítra už půjdeme tak na půl hodinky ven. Tohle marodění je na prd, úplně se nám rozhodil režim, večer není unavený, usíná až kolem devátý a ještě s řevem. Už abysme mohli zase trávit víc času venku a bude vyvenčenej, vylítanej a víc večer unavenej a usne zase mezi 19-20hod. Co u Tebe, všechno dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
24.10.10 22:24

lakyna: u nas? no manzel ma dnes posledni den dovolene, vcera prijel z dovci a dnes si sel s kamarady na pivo nekde upadl a odvezla ho sanita na pohotovost, takze ohlodavam tel a jsem nervozni jak kr… jak to s nim dopadne a taky si hledam brigadu, abych mela kam nastoupit kdyz on bude doma :roll: :nevim: jelikoz zajiste nevyjdeme

lakyna: to je dobre ze Vam je lip!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.12 18:33

Jméno diskuze se hodí, tak nebudu zakládat novou, i když mám na srdci něco úplně jiného.

Mám vztek, strašlivý vztek, úplně bych nejradši šla a někoho zabila. Zjistila jsem před rokem nevěru, odpustila, pak znovu a znovu nutila muže, aby tedy tu ženskou nadobro vyhostil ze svého života. Pořád na mě vyskakovali nějaké věci, tu byla v práci, kde už neměla být, tu byla na fotkách na chalupě, kde už s ním čas dávno trávit neměla… Teď byl chvíli klid, včera šel muž s dětmi na procházku po hřištích, já jim pak šla naproti a on seděl v zahradní restauraci s tou čůzou. Ani jsem neměla sílu tam jít a udělat tóčo. Přišel, udělala jsem hysterickou scénu, on mi tu přísahal, že ji náhodou potkal, že většinu času byl jinde a tam byl jen s dětmi. A teď mi přišla sms, že i na tom předchozím hřišti byl s ním, viděli ji společní známí, kteří to dali vědět mojí rodině…
Rok v pr..li! Rok jsem tu postupně šílela, brečela, rvala si srdce na kusy kvůli ubožákovi, který nebyl ani přes mou benevolenci a toleranci schopen to ukončit. Cítím takovou bezmoc, ponížení, vztek… Proč je to takovej ubožák, proč jenom nemohl přijít, že s ní nutně musí být a že se rozvedeme, bolelo by to, ale aspoň by to bylo fér, aspoň bych nebyla za debila, aspoň bych nebyla veřejně opakovaně ponížená tím, že se s ní normálně vystavuje, randí…
A já jsem totální srábek, který to měl utnout už dávno a ne furt tady přiblble doufat, že teď už je to definitivní.
Holky, až přijdete na nevěru, kopněte je do koulí a pošlete za tou čůzou, nestojí to za to, odpouštět se nevyplácí :,(

(omlouvám se za výrazy, ale potřebuju to ze sebe dostat, potřebuju nějak vypustit do světa ten hnus, který na mě tak dlouho kydal, už jen představa, že ho strkal do ní, samozřejmě bez ochrany, to bych chtěla moc a pak do mě… Jsem těhotná, ale někteří chlapi fakt nemají kousek svědomí, jen se honem ženou ukojit své potřeby a ještě vám vynadají, že si za to můžete sami :pocitac: )

• Citovat
  • Upravit
1147
19.8.12 18:39

Napsala jsi to dobře a poradila sis i sama. Pošli ho někam, ať si za ní jde. Být tebou, tak už mu to neodpustím a nedělám hlavně ze sebe debila. Většina chlapů zjistí, co ztratila, až když o to přijdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
19.8.12 18:42

No co říct… Nevěra se prostě neodpouští, kdo to udělá jednou, udělá zase, ať říká co chce. Na druhou stranu, kdo by chtěl mít doma hysterku? (nic ve zlém) Pokud se s někým stýkal ať už si ho viděla nebo ne proč tam jít a dělat „točo“ nebo doma hysterický záchvat, v nejhorším obojí? - zbytečně se ponížíš, k ničemu to nebude. Sbal si věci a odstěhuj se, popřípadě sbal kufry jemu. Jiná možnost není. Dělat ze sebe hysterku :nevim: já bým tím mužem taky bych hledala normální holku jinde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.12 18:48

Jak já ti rozumím. Jsem v úplně stejné situaci, jako jsi ty. Ten můj hajzlík to s ní táhl už od doby, kdy jsem otěhotněla, nyní máme ročního chlapečka a táhne to s ní pořád. Denně si vymýšlí pohádky, u koho je, u koho přespává, kam jde, že má fušku a zatím s ní jezdí po výletech a já doma trčím se synem. Chodím po městě a každý se na mě dívá, jestli nejsem vadná, že s takovým chlapem, který si ze mě dělá tak maximálně dobrý den, ještě jsem. Ten šmejd samozřejmě občas doma dělá rošambo, jak to, že si vůbec dovolím s ním nespat, takže ještě k tomu musím zahrát pár vzdechů, aby byl klid a ještě mě za to nezmlátil. Jenže ono se hezky říká odejdi a hůře se to dělá. Nejsou peníze, nejsou byty, není prostě zatím kam. Někteří chlapi jsou tak vyčůraní, že by člověk nevěřil, jak dokáži manipulovat, lhát, vymýšlet si a dělat ze ženské totální blbku. Pevně věřím, že platí pořekadlo, že boží mlýny melou pomalu, ale jistě, jinak by si to šla asi hodit v jak moc zoufalé a paradoxní situaci nyní jsem a jak moc on je vysmátý a naprosto na koni :cert:.

• Citovat
  • Upravit
60142
19.8.12 19:03
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.12 19:04

Anonymní :hug:
jsem na tom malinko líp, bydlím ve svým, on ještě včera sliboval, jak mi bude dávat na děti peníze, uvidíme, jeho sliby jsou jak prdy, zasmrděj a za chvíli jsou pryč :cert: Na druhou stranu, já ani nemám moc naději na práci, protože mám břicho, na podzim budu rodit… Takže jsem zcela odkázána na milost a nemilost. Jakmile mu docvakne, že je konec, tak myslím, že začne ta pravá sranda. Pár dnů bude dělat samozřejmě zraněného odkopnutého, který musí spát v práci a pak se nastěhuje k ní. Tam bude mít fulservis, tím jsem si jistá. A ona si ho už zpracuje, aby sypal jí, sama má dvě děti, tak je musí zaopatřit, proč někomu neukrást manžela, že…

Ještě má tu drzost psát, jak mě šíleně miluje, ale nebude mě brzdit v rozletu… To je lásky, šu. at a randit s milenkou a doma ať se ta těhotná blbka třeba postaví na hlavu :?.
Mě štve ta neskutečná drzost, s jakou si s ní udělá rande prakticky za barákem. To je něco neuvěřitelného, to musí být nervy ze železa. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky