Mám zůstat, nebo odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3145
27.10.18 07:51
@Anonymní píše:
Zdravím. Potřebuju radu. Za 3 týdny mám termín porodu, a už opravdu nevím kam dál. Miminko bylo chtěné, ze začátku byl partner moc rád, první měsíce které jsem prozvracela mi byl velikou oporou. Ale časem ho to asi přestalo bavit. Teď je to v tom stádiu, kdy se mě ani nedotkne, o pusu se musím připomínat, žádné pohlazení, objetí..nic.. Co je sex nevím už tak 5 měsíců. Nevyslechne mě, neporadí. Mám těhotenství docela komplikované, vztahy s rodinou v podstatě žádné(dostala jsem na výběr přítel nebo rodina). Nemám se moc o koho opřít, dobrou kamarádku mám jednu, ta je teď ale sama v dost těžké situaci a nechce se mi zatěžovat ji mojim životem. Cítím se na všechno děsně sama, a taky že jsem. Chybí mi pohlazení, láska…příjde mi, že jsem pro přítele naprosto odpudivá, sama se tak díky tomu zsčínám cítit, ikdyz mi okoli rika jak zarim, jak mi to slusi…nicim se mu nezavdecim, kdyz se s nim snazim jemne na tohle tema promluvit, rekne mi ze kdyz se mi to nelibi, at s nim nejsem. Urazi me ze se musim doprosovat nekoho koho miluju o to, aby mi dal jeste trochu najevo lasku. Ja se snazim mu „pochlebovat“ od rana do vecera. Ustupuji jak to jen jde a porad vsechno spatne. Staram se o nej jako nikdo, a on ma problem s tim namazat mi bolave a natekle nohy. Projizdim si stare zpravy kdy mi psal jak jsem jeho zivot, jak me miluje, jak jsem pro nej vse a je mi z toho desne skutno. Nevim co mam delat. Odejit od nej i s malinkou, nebo zustat a dal se trapit, doufat, ze se to srovna? Treba dnes jsem se zeptala proc si za mnou neprijde lehnout a usina vzdy v obyvaku u televize, ze bych se s nim chtela pomazlit, a odpoved byla „nehysterči“..otocil se na druhy bok a usinal…rozbrecela jsem se a on na to že ať jdu do prd*le, a odesel spat do obyvaku na gauc. Nechapu. Nikdy takovy nebyl.Byli jste nekdo v podobne situaci? Nejradsi bych si sla hodit masli. :,( :,(

Vím, že to asi nechceš slyšet, ale zřejmě rodina viděla předtím to, co ty ne.
Já být tebou, tak bych se pokusila obnovit vztahy s rodinou, nasyp si popel na hlavu, řekni, že se přítel chová jak kokot, třeba budou velkorysí a nebudou ti to dávat sežrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
27.10.18 07:55

Vzhledem k rozmanitosti nazoru v teto diskuzi, pridam dalsi. Zakladatelko, nevim co se udalo mezi tebou a rodici, ale pro klid sebe a sveho nenarozeneho ditete, bych si posypala hlavu a zkontaktovala sve rodice. S takovym partnerem te neceka nic moc ruzoveho :? , jeho jednani je sobecke, netaktkni a vuci tehotne partnerce opravdu nepekne..a jak psaly holky prede mnou, pockej az se miminko narodi a budes potrebovat pomoc a oporu. Obavam se, ze se ji z jeho strany nedockas. Opravdu popremyslej nad rodici, verim, ze te nenechaji na holickach a sla bych k nim. A pak se uvidi..Ale radi se mi dobre, tohle jsem nastesti nikdy nemusela resit. Drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
27.10.18 07:55

@Helileli Presne tak, nez jsem to zplodila, vy uz jste to napsala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.18 07:57

Všem děkuju za názor,radu. Jsem si jistá,že opravdu nějak přecitlivělá nejsem,a že mám hormony docela v pohodě. To je upřímně to první,nad čím vždycky přemýšlím - jestli to prostě nepřeháním já. Ale není to tak. Nad vším se snažím přemýšlet z obou stran,jak to vidím já a jak to může vidět on,myslím,že docela dost potlačuji svoje pocity a celkově prostě sklapnu a držím hubu jen aby se mu nemuselo neco vytknout,obtezovat ho. S rodinou to je tezke, matka nebyla schopna smirit se s tim ze proste neni stredobodem vesmiru a ze jsem schopna zit sama,rozhodovat se sama,a pritele odsoudila od pohledu aniz by se s nim alespon jednou videla. Jednou mi rikala segra ze sly po ulici a o ona ji rika"hele,to je ten M…" pritom to byl uplne nekdo jiny,nejaky smradlavy trhan…S mojim tehotenstvim nesouhlasila jak mi rekla,tudiz si mam pry vsechno vyzrat sama. Otec na druhe strane republiky a videl me naposledy pred 15lety,zajem zadny…a jak tady nekdo psal,to ze nechce sex na jednu stranu chapu,take ho do nej nenutim. Staci mi obejmout,pohladit,dat najevo ze me ma rad..Jsem si jista ze jinou urcite nema,v podstate vim o kazdem jeho kroku,a kdyz neni v praci,da si dve v mistni hospode a pak domu,popr. na fotbal na trening. Mozna by mi bylo s myslenkou ze ma jinou lip,alespon by rozhodovani bylo jednodussi. Znama by mela do mesice poustet byt,tak jestli se mam trhnout,musim to udelat ted. Ziji ve meste kde sehnat byt k pronajmu je nadlidsky ukol.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 08:02
@Burj Chalifa píše:
a máme tu stopadesátý tisící příběh o tom, jak si holka vybrala k pořízení dítěte ( jistěže plánovaného…) debila.O tom svědčí popis, jak se k ní chová v těhotenství s dítětem, které je v břiše i jeho.On se jím nestal nyní, on už jím byl.Ne že byl jiný a změnil se.Tak co se zakladatelka diví.
Vývoj diskuse bude takový,že přibude dotaz, kam má s miminem jít,on ji vyhazuje z bytu, nic nemá, nemá kam jít, kolik dostane na dávkách a kde je nejbližší azylák.

Mam, byt v kterem bydlime je psany na me (ikdyz jen najemni smlouva),tudiz vyhodit ho muzu ja. Dokonce „i neco“ mam, a jsem si jista ze po financni strance bych to dala dokupy. A on partner zas takovej h*jzl neni, ze by me s ditetem vyhodil. Spis potrebuju pochopit po emocionalni strance, popr. Poradit jak tuhle situaci resit, jestli setrvat nebo odejit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 08:05

S matkou to opravdu neni tak ze"by ho prokoukla"..neni psychicky v poradku,nechci to tady nejak konkretne rozepisovat, kazdopadne souziti s ni a ani nejaka podpora opravdu neprichazi v uvahu. Bohuzel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 08:14
@Anonymní píše:
Mam, byt v kterem bydlime je psany na me (ikdyz jen najemni smlouva),tudiz vyhodit ho muzu ja. Dokonce „i neco“ mam, a jsem si jista ze po financni strance bych to dala dokupy. A on partner zas takovej h*jzl neni, ze by me s ditetem vyhodil. Spis potrebuju pochopit po emocionalni strance, popr. Poradit jak tuhle situaci resit, jestli setrvat nebo odejit.

Prosim zachovat anonym.
Ja to zkouknu z druhe strany.prispeju se svou troskou,i kdyz to u nas bylo jine na zacatku.
Otěhotněla jsem v dobach rozpadu našeho vztahu, dva dny před odstehovanim se jsem objevila tehotensky test (pres antikoncepci 3krat behem 2mesicu atb).Zustali jsme spolu,ale v podstate se mnou 4 mesice nemluvil, chtěl potrat.jednou mi v hadce vrátil i facku a to jsem se v noci sbalila a odjela k tchyni (nasi jsou dal) ta mu rano dala co proto :P :P :jazyk: seděl jak oukropecek. Pak jsem skoncila v nemocnici s rizikem předčasného porodu,postupem se to lepsilo.Kdyz se maly narodil mohl se z nej po..at (u porodu byl a pak jsem pro nej byla modlou:P :P a dnes uz jsou to partaci.Dnes po 8 letech jsme uz manzele,a troufam si rict,ze mame ,,dokonaly vztah,, kazdy jsme neco přizpůsobil tomu druhemu a tretimu???? Pohadame se rak dvakrat do roka kdyz mi MS tlaci hodne na mozek????
V druhem tehotenstvi me obskakoval,holil,mazal apod.
Chci tim rict,ze sance tu je.dala bych tomu sanci a treba ma proste opravdu jen obavy apod… Samozrejme,ze by nemel byt sprosty atd…Ale mluvim ze sve zkusenosti :P

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
27.10.18 08:15

Mam dojem ,ze tehotenstvi dost hrotis ,chces aby te litoval a aby te za to nosil na rukach.....asi doslova.
Asi se s tebe stala fnukna a ma te plne zuby.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 08:20
@Anonymní píše:
Prosim zachovat anonym.
Ja to zkouknu z druhe strany.prispeju se svou troskou,i kdyz to u nas bylo jine na zacatku.
Otěhotněla jsem v dobach rozpadu našeho vztahu, dva dny před odstehovanim se jsem objevila tehotensky test (pres antikoncepci 3krat behem 2mesicu atb).Zustali jsme spolu,ale v podstate se mnou 4 mesice nemluvil, chtěl potrat.jednou mi v hadce vrátil i facku a to jsem se v noci sbalila a odjela k tchyni (nasi jsou dal) ta mu rano dala co proto :P :P :jazyk: seděl jak oukropecek. Pak jsem skoncila v nemocnici s rizikem předčasného porodu,postupem se to lepsilo.Kdyz se maly narodil mohl se z nej po..at (u porodu byl a pak jsem pro nej byla modlou:P :P a dnes uz jsou to partaci.Dnes po 8 letech jsme uz manzele,a troufam si rict,ze mame ,,dokonaly vztah,, kazdy jsme neco přizpůsobil tomu druhemu a tretimu???? Pohadame se rak dvakrat do roka kdyz mi MS tlaci hodne na mozek????
V druhem tehotenstvi me obskakoval,holil,mazal apod.
Chci tim rict,ze sance tu je.dala bych tomu sanci a treba ma proste opravdu jen obavy apod… Samozrejme,ze by nemel byt sprosty atd…Ale mluvim ze sve zkusenosti :P

Jsem rada ze je tu nekdo,komu se to podarilo :-) o to ze je sprosty mi zas tak nejde,taky ho obcas poslu do pr.. :D no opravdu nevim…jestli vydrzet do porodu,odeprit mu komfort a dat mi najevo ze ho mam tak nekak u paty. Treba by to pomohlo. Ja vim ze mimi chtel moc,jsem si na jednu stranu i jista ze bude super tata. Akorat ja nechci byt nestastna a ani bych si po case nechtela hledat „povyrazeni“ nekde jinde,opravdu se mi to hnusi a neprijde mi to fer..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 08:23
@jahuhudka píše:
Mam dojem ,ze tehotenstvi dost hrotis ,chces aby te litoval a aby te za to nosil na rukach.....asi doslova.
Asi se s tebe stala fnukna a ma te plne zuby.

Chtít aby mi dal partner pusu a pohladil mě znamená,že chci aby me nosil na rukach? Hmm,tak to tenhle pojem nabyva uplne noveho rozmeru :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 08:25
@Anonymní píše:
Jsem rada ze je tu nekdo,komu se to podarilo :-) o to ze je sprosty mi zas tak nejde,taky ho obcas poslu do pr.. :D no opravdu nevim…jestli vydrzet do porodu,odeprit mu komfort a dat mi najevo ze ho mam tak nekak u paty. Treba by to pomohlo. Ja vim ze mimi chtel moc,jsem si na jednu stranu i jista ze bude super tata. Akorat ja nechci byt nestastna a ani bych si po case nechtela hledat „povyrazeni“ nekde jinde,opravdu se mi to hnusi a neprijde mi to fer..

Ja bych počkala a jaak píšeš sebrala mu komfort.Chce byt u porodu?Bylo by to dobre ,u nas to tedy zaspusobilo dost.Kazdemu na potkani vypravel jak jsem božska a statecna????????
Pockala bych do pul roka ditete :think: upukd se to nezlepsi jednala bych.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 08:37
@Anonymní píše:
Ja bych počkala a jaak píšeš sebrala mu komfort.Chce byt u porodu?Bylo by to dobre ,u nas to tedy zaspusobilo dost.Kazdemu na potkani vypravel jak jsem božska a statecna????????
Pockala bych do pul roka ditete :think: upukd se to nezlepsi jednala bych.

U porodu být chce akorat ja vubec nevim,jestli me tam za takove situace nebude spis stvat nez pomahat :) ale pujde. Dobre,zkusim jeste vydrzet. Kdyz to nepujde po nejake dobe,ukoncim to. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
69235
27.10.18 08:45
@růžový achát píše:
@terinka4444 To říkám každý den zde přibude nějakej idi.ot. , ale to by si pánové občas takovou diskuzi museli přečíst a nelézt jen tam kde se jim to hodí.

to mi řekni, kde se berou, to je jak mor tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.10.18 08:49
@růžový achát píše:
Po bitvě je každej generál, takovejch chytrejch lidí jako ty je u nas ČR .

Nezlob se, ale stačí být trochu pozorná a vybíravá, s kým si udělám dítě.Pokud se k ženské těsně před porodem takto chlap chová, tak to prostě hovado je.A to si někdy vybral jako partnera a otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.10.18 08:53
@Anonymní píše:

to si musíš rozhodnout sama.Tak kvůli pohlazení budeš bořit rodinu hned po porodu?Když už spolu máte dítě a prý není tak špatný?Každou chvilku říkáš něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí