Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pikola Opravdu nevim, jak to tady chodí a kdo si tady co vymysli, ale nepatřím mezi lidi, kteří mají tak nudnej život a mají potřebu si neco takovýho vymýšlet. Proč by to někdo dělal? Ja jen chci znát názor ostatních, nikdy bych si nic takovýho nevymyslela
@Anonymní píše:
@Božislava Ano, má podepsanou dohodu o provedení prace, plny úvazek mu nechtějí dát. A staví nějakej barák v našem městě, co to presne obnáší a co presne tam dělá, to nevim, pro mě bylo podstatný, že prostě někde pracuje a vydělává, i kdyz ho každý rano musim budit, aby vubec vstal.
A kolik má měsíčně?
@Božislava jo, koukam, ze tady je spousta chytrých hlav, i kdyz me vubec neznáte, ale urážet umíte, boze boze ![]()
@Anonymní píše:
@pikola Opravdu nevim, jak to tady chodí a kdo si tady co vymysli, ale nepatřím mezi lidi, kteří mají tak nudnej život a mají potřebu si neco takovýho vymýšlet. Proč by to někdo dělal? Ja jen chci znát názor ostatních, nikdy bych si nic takovýho nevymyslela
Promiň, ale jestli takový život opravdu žiješ, tak se dá spekulovat nad tvým duševním zdravím
@Anonymní píše:
@Božislava jo, koukam, ze tady je spousta chytrých hlav, i kdyz me vubec neznáte, ale urážet umíte, boze boze
No napsala si na veřejnou diskuzi poměrně ožehavé a těžce uvěřitelné téma. Pokud si chtěla plácat po ramenou, tak ses měla svěřit lidem, který znáš.
@Anonymní píše:
Upřímnej názor? Jsi bl.bá jak daleko vidíš. Uděláš si děcko s děckem kterej vás neuživí, týrá tě a ty nejsi schopná ve svým mozečku to týrání identifikovat. Musíš se ptát na netu cizích lidí jestli odejít nebo zůstat?
Hezkej názor? ![]()
A teď můžeš napsat,že jsem zlá a bla bla bla. Když nechceš slyšet názor jiných neptej se.
@Anonymní píše:
@Božislava jo, koukam, ze tady je spousta chytrých hlav, i kdyz me vubec neznáte, ale urážet umíte, boze boze
co chceš slyšet ? Joo udělala jsi dobře neboj on se změní až se narodí dítě, nebóooj A nebo : zdrhni dokud ještě můžeš chodit..
@Náměsíčná Vim, ze jsem blba, kdyz s nim pořad jsem, nikdy by me nenapadlo, ze si zrovna já neco takovýho nechám libit. Ale nelituju toho, ze budu mit dítě, mám kam jít a o dítě se postarám bez problému. Vim, ze je to týrání a vim, ze to s nim musim skoncit, jen to proste neni tak jednoduchý, ale nakonec to tak stejně skončí. Nebudu psát, ze jsi zla, mas pravdu.. ![]()
A myslíš si že vás takovej člověk uživí, že se o vás postará.. To těžko, dítě nedítě prostě bych šla.. Chceš aby jednou vztáhl ruku i na dítě???!! ![]()
@Eliiinka Tohle jsem s nim taky kolikrát řešila, uz kdyz jsem zjistila, ze jsem tehotna, ze se o nás nepostara a bude se ke mne chovat takhle i před dítětem nebo nedej boze i k dítěti, jenze to je prave jedna z věci, která ho hodně vytočí, takze uz to s nim neřeším. Ja jsem připravena na to, ze se vratim k rodičům, maj barák a byli by radi, na mimco se taky tesi, takze od začátku těhotenství do toho jdu s tím, ze na dítě budu sama. ![]()
@Anonymní píše:
@Eliiinka Tohle jsem s nim taky kolikrát řešila, uz kdyz jsem zjistila, ze jsem tehotna, ze se o nás nepostara a bude se ke mne chovat takhle i před dítětem nebo nedej boze i k dítěti, jenze to je prave jedna z věci, která ho hodně vytočí, takze uz to s nim neřeším. Ja jsem připravena na to, ze se vratim k rodičům, maj barák a byli by radi, na mimco se taky tesi, takze od začátku těhotenství do toho jdu s tím, ze na dítě budu sama.
Tak co řešíš, jdi k rodičum, tam budeš mít alespoň nějakou jistou, a netáhlo se bude živit sám
@pikola No tak nadšení z toho pochopitelně nejsou, navíc přítele od začátku nemaj rádi. Ale důležitý je, ze to je moje dítě, na začátku se mi to snažili vymluvit, ale teď uz se těší.
@Anonymní píše:
@Náměsíčná Vim, ze jsem blba, kdyz s nim pořad jsem, nikdy by me nenapadlo, ze si zrovna já neco takovýho nechám libit. Ale nelituju toho, ze budu mit dítě, mám kam jít a o dítě se postarám bez problému. Vim, ze je to týrání a vim, ze to s nim musim skoncit, jen to proste neni tak jednoduchý, ale nakonec to tak stejně skončí. Nebudu psát, ze jsi zla, mas pravdu..
Sama to víš. Divíš se tomu, co si necháš líbit. Situace, kterou tady popisuješ, je tak absurdní, že se nemůžeš divit, že tě někdo podezira, že si vymýšlíš. Svým způsobem by tě to mohlo trknout k tomu, že to je asi opravdu hodně špatně. Normálně ho vyhoď. Vyměň zámky, až bude v práci. Pokud nedá pokoj, řeš to přes policii. A za žádnou cenu ho neber zpět! Vzpamatuj se. Chova se takhle k tehotny. Jak se bude chovat k tomu dítěti? Nedělej si iluze, že líp.
ne, opravdu mu nebude chtít vynahrazovat to, co on doma nezažil.
@Božislava Ano, má podepsanou dohodu o provedení prace, plny úvazek mu nechtějí dát. A staví nějakej barák v našem městě, co to presne obnáší a co presne tam dělá, to nevim, pro mě bylo podstatný, že prostě někde pracuje a vydělává, i kdyz ho každý rano musim budit, aby vubec vstal.