Mám zůstat, nebo odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4077
27.10.18 22:41
@Burj Chalifa píše:
fakt, můžeš mi vysvětlit, v čem byl tak úžasný, že s ním máš dítě?Vážně mi to hlava nebere.

já to to prozradím, nikdo lepší ji nechtěl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.10.18 22:42
@MartinKa36 píše:
já to to prozradím, nikdo lepší ji nechtěl :)
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
27.10.18 23:09
@inkakřivák píše:
@nostress No tak pusinkovat části těla i všelijaké, to beru. Ale řešit odchod od muže, že nepusinkuje těhotný pupek? No tak jo, to já spíš ocenila smontovanou postýlku, než bych tohle. Halt stará škola, no.

To.není stará škola,ale nastavení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80127
28.10.18 11:36

@Venetia I to je možné, prostě líbat těhotenský břicho a převazovat ho mašlí mi přijde infantilní a podivné. Takže za mne ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.10.18 18:22
@Diaceny píše:
Poslala bych toho idiota tam, kam patří, ale nejspíše to nebude mít v hlavě v pořádku a bude to psychopat, takže nejdřív se sbal, všechny věci a jdi pryč, úplně ho odřízni, pak ho pošli, kam patří a pak zařiď, aby ti platil výživné. Určitě nečekej, až tohoto debilního chování bude svědkem i tvoje dítě a on začne dělat ještě horší věci. Bože, vážně je na světě tolik zamindrákovaných psychopatů? To snad není možný, poslední dobou jako by byli v každé 2. domácnosti…

Otázka zní - proč si je ženské vybírají do vztahu a početí?Jsou slepé a hloupé.Nejdříve si s ním pořídí dítě a pak teprve zjišťují, co je zač.Mohou si za to samy, holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.10.18 18:25
@inkakřivák píše:
@Venetia I to je možné, prostě líbat těhotenský břicho a převazovat ho mašlí mi přijde infantilní a podivné. Takže za mne ne.

Stádní zblblost těhotenstvím „těhulkováním“, selfíčka pupků, dementní slovník…Chudáci chlapi mít tohle doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.18 20:00

Ahoj holky, jsem s přítelem přes 4 měsíce a ani ne po měsíci jsem otěhotněla. Nechtěla jsem dítě po tak krátkém vztahu, ale potrat nepřipadal v úvahu. Na mimčo už se moc těšíme, problém je v mém příteli. Je hrozně výbušný a agresivní. Vytočí se kvůli každé maličkosti, pořád mi bere mobil, kontroluje mi zprávy apod. Pořád mě někde nahání a nemám vůbec žádné soukromí. Nejhorší ale je, že mě dost často chytá pod krkem, škrtí mě, tahá mě za vlasy, řve. Už jsem dostala i facku, ale to prý bylo „omylem“. Když jsem se s ním pak chtěla rozejít, tak vzal nůž a vyhrožoval, že se zabije, že beze mě nebude. Stalo se to už několikrát a pak vždycky slibuje, že už to nikdy neudělá a já mu to odpustím, i když vim, že se to bude opakovat. Dnes se to stalo zas, děje se to minimálně jednou týdně, řval na mě, tahal mě za vlasy a škrtil mě tak, že jsem měla mžitky před očima, když přestal. Pak jsem mu řekla, že s ním nechci bejt, tak se naštval ještě víc a řval, že jeho dítě nebude vychovávat nikdo jinej. Pak jsme se spolu vyspali, i když jsem nechtěla, on dělá jakože se nic nestalo, ale to já nedokážu, jsem z toho fakt špatná a bojím se s ním rozejít, protože on mě nechce nechat. Vím, že mě hrozně moc miluje, já jeho taky, ale nejsem s ním šťastná. Ještě dodám, že je mi 22 a jemu jen 16. Kdyby šlo jen o mně, tak to asi tolik neřeším, ale když se ke mně takhle chová v těhotenství, tak mám strach. Bydlíme v mém bytě, ale když ho vyhazuju, tak mi řekne, at zavolám někoho, kdo ho vynese, že nikam nejde. Vím, že bych měla odejít. Co byste dělaly na mém místě? Děkuji za všechny rady a názory.

• Citovat
  • Upravit
17003
20.12.18 20:05

Zavolat jeho mamince..Nebo tatínkovi, ať mu přijde dát přes hubu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
20.12.18 20:05

Jéžiš marjá! to nemůže snad být pravda.....I když, ono se děje tolik věcí, že to hlava nebere.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17003
20.12.18 20:07

Mimochodem - když je mu 16.. z čeho budete žít? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
20.12.18 20:09

Nechápu o čem vůbec přemýšlíš! Okamžitě odejdi! Dokážeš si představit, že se takhle bude časem chovat i k dítěti? Budeš trnout hrůzou až ho bude skrtit, jestli to vůbec přežije. Promiň, ale vážně v tomto případě není ani jeden důvod, proč s ním zůstávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
20.12.18 20:10

Zavolej na něj policajty, ať s ním vyrazí dveře, zakážou mu k tobě přístup. V šestnácti letech bydlí s tebou? A co jeho rodiče, kdo vás živí? :zed: promiň, ale ve 22 letech bych fakt o šestnáctiletýho nezavadila ani pohledem. Vždyť je to ještě dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
20.12.18 20:13

A to jako ještě nemáš zbaleno???? :nevim: jednou by na mě vztahl ruku a naposledy… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.18 20:14

Pracuje na stavbách, ale do práce ho musím nutit, nechce se mu..

• Citovat
  • Upravit
6869
20.12.18 20:14

Parádní výběr otce pro dítě. On sám dítě ještě agresor. Bude vás živit z kapesného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí