Máma má milence!!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
utrápená Majda♥
20.1.12 17:17

Dobrý den…je mi teprve 11 ale věřím že mě pochopíte…stručně vám to převyprávím…Jednou si mamka nechala odevřený e-mail a mě to prostě nedalo!
přečetla jsem si pár milostnej zpráv od jednoho chlapa(známého)..
Následně nato mě mamka nachytala jak brečím…a tak jsme si o všem popovídali.(samozřejmě vše popřela,to se dalo čekat) ale už jsem se s ním o tom nebavila..
Chová se ale hrozně divně,schovává všechny svoje věci..
Telefon si zaheslovala a nosí ho zamčenej v nějakým obalu..
Domů chodí děsně ale děsně pozdě..
Neni skoro vůbec doma..
Jo a telefonovat chodí do koupelny nebo se někde zamkne..
Já chápu že si pomyslíte že mi do toho nic není a že bych se do toho neměla plést!Ale já už s ní o tom nechci mluvit!(stejně by to zase popřela..
a tak žádám vás zkušené ženy o radu! Co mám dělat??? musím nad tím pořád přemýšlet,jasně asi bych to měla nechat plavat ale to prostě nejde…!
Doufám že mě pochopíte.. nebude si o mě myslet že sem nějaká vlezlá!
Děkuji za radu všem!
utrápená Majda!♥

• Citovat
  • Upravit
251
20.1.12 17:23

Majdo, nevím co se děje, ale tobě je jedenáct?? Já mám 17ti letou dceru středoškolačku, ale takovýhle sloh by teda nesepsala, spíše to odpovídá žárlivému tatínkovi. Každopádně pokud ti je 11, tak si hrej s panenkami, uč se do školy a soukromé věci maminky neřeš!!!!! :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
20.1.12 17:44
utrápená Majda♥ píše: …Co mám dělat??? musím nad tím pořád přemýšlet,jasně asi bych to měla nechat plavat ale to prostě nejde…!

A proč bys měla něco dělat? Máma zůstane pořád tvoje máma. Ty pořád její dcera. Není na tobě, abys vybírala mámě kamarády či kamarádky, už je dospělá…

Snad jedině jí říct, že tě to trápí, že nevíš na čem seš, že bys chtěla, aby s tebou jednala na rovinu. Že se bojíš (i když nevíš přesně čeho), že jsi smutná… To by mohla pochopit a ujistit tě o své lásce k tobě.

Btw slohově je tvůj příspěvek lepší než od mnoha holek tady. :lol: Až se mi nechce věřit, že to napsalo 11-leté dítě… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
20.1.12 22:07

Nezmiňuješ se o tatínkovi. Jestli jsi s mamkou sama, tak třeba našla muže, s kterým je jí dobře a to přece není špatná věc, tím o maminku nepřijdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí