Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 píše:
A proč si tedy nedá k pití něco jiného? Já jsem v oparu po jedné desítce. A když mám žízeň dám si k pití něco jiného než pivo. Hele, nechci rejpat, rozvedla jsem se kvůli tomu, že manžel chlastal, tak vím o co jde. Prostě každej chlap co nevydrží bez piva je u mě alkoholik. Líbí se jim ten pocit lehké opilosti. A kdyby mohl tvůj manžel vypít denně těch piv více? Vypil by je.
On jich může vypít více kdyby chtěl. A když ví, že bude řídit nebo z nějakého jiného důvodu nemůže pít tak si prostě nedá. Nevím jaké si postavy, ale myslím, že když vypije dvě desítky 100kilvý chlap tak je to rozdíl než nějaká ženská a ještě ktomu třeba drobnější postavy. A nedá si nic jiného protože mu to pivo prostě chutná já taky nebudu pít ja nevím džus když ho nemám ráda.
@Andriska píše:
On jich může vypít více kdyby chtěl. A když ví, že bude řídit nebo z nějakého jiného důvodu nemůže pít tak si prostě nedá. Nevím jaké si postavy, ale myslím, že když vypije dvě desítky 100kilvý chlap tak je to rozdíl než nějaká ženská a ještě ktomu třeba drobnější postavy. A nedá si nic jiného protože mu to pivo prostě chutná já taky nebudu pít ja nevím džus když ho nemám ráda.
Ještě aby si dal, když má řídit. Ale kdyby neřídil a nemusel, tak by jich vypil více. Je mi ukradený, kolik těch piv tvůj muž vypije. Nápoj řečený pivo je jen jeden i když je jich více druhů samozřejmě. Nealkoholických nápojů je x různých druhů i včetně nealkoholického piva. A většina chlapů si stejně dá alkoholické pivo, na pivo chodí, o pivě mluví a proč. Protože jsou rádi stále lehce připití.
@Kobliha51 No já se tady nebudu dohadovad protože očividně máme každá odlišný názor. Já s mojím chlapem žiju tak já to vím nejlíp jaký je.Tak toho radši necháme. Pa ![]()
Děkuji za vaše názory…dřív když chodila mamka do práce (ted už je v důchodu),tak si dala víno i po noční na lepší spánek a do toho hodně kouřila, pak se stalo něco, kde ji šlo o život a tak ze dne na den přestala pít a kouřit. Nekouří dodnes, bez vínka vydržela dva roky.Pak slavila kulatiny a už je to nanovo. Ráno bývá mamka uplně normální a dává si jen na noc. Ale mě to přijde přehnané každý večer litr vína. Na moji otázku, kolik to stojí peněz, si opravdu najde odpověď s tím, že si nic jiného nedopřeje. Můžu vám fakt říct, že se těším, až příští týden odjedu a nebudu tomu přihlížet…Je to ale hrozná situace, je to přece moje máma ![]()