Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky najde se tady někdo kdo má stejně staré dětičky? Mohly by jsme udělat nějaký sraz s dětmi co vy na to? Já mám holčičku září 2008
![]()
Ahoj, já mám dceru březnovou. Ráda si s tebou popovídám, ale na sraz nemám čas ![]()
Já ji mám ve školce, takže výjimečně na prášky nejsem
Když je doma, tak mě pravidelně do hodiny začíná bolet hlava z toho jejího brebentění ![]()
@PetiteFillette píše:
Já ji mám ve školce, takže výjimečně na prášky nejsemKdyž je doma, tak mě pravidelně do hodiny začíná bolet hlava z toho jejího brebentění
já jí mám doma od vánoc a pak šestinedělí a navíc jde na operaci mandlí za týden tak se bojím, aby nic nechytila.
Tak já nám kluka listopadového a je to fakt mazec.. Kecá a kecá a kecá a když náhodou na něco nereaguji a neodpovím, tak po mě křičí :„Maminkoooo, mluvíš se mnou???“ ale jinak je to zlato…
Máme teď legové období, takže vydrží celé hodiny sedět mezi kostičkama, jen kdyby chvilku mlčel
![]()
@PetiteFillette píše:
Tak to už by mi hráblo![]()
dnes jsem řvala jak saň
a teď mám výčitky ujely mi parádne nervy a přitom ani tak moc nezlobila někdy to umí líp.
Má dorazit tchýně (jdu na gyndu na kontrolu po šestinedělí) a jsem z té návštěvy a hlídání podrážděná už od včerejška. Chtěla jsem na hlídání někoho jiného, ale manžel byl rychlejší a posloucht půl roku jak nemám jeho mámu rada se mi nechtělo.
Mám dceru narozenou červenec 2008 a jak koukám, je to všude podobné- taky furt mluví a po hodině mi dochází trpělivost. Naštěstí teda chodí do školky
Ale je to moje zlato ![]()
@kačenka11 píše:
Tak já nám kluka listopadového a je to fakt mazec.. Kecá a kecá a kecá a když náhodou na něco nereaguji a neodpovím, tak po mě křičí :„Maminkoooo, mluvíš se mnou???“ ale jinak je to zlato…Máme teď legové období, takže vydrží celé hodiny sedět mezi kostičkama, jen kdyby chvilku mlčel
![]()
![]()
To je jak můj
Ten se ráno probudí a mele a mele až do večera. A to je pořád:,,Maminko slyšíš„,,Maminko podívej se na mě“,,Maminko pojd sem"
@orionk píše:
To je jak můjTen se ráno probudí a mele a mele až do večera. A to je pořád:,,Maminko slyšíš„,,Maminko podívej se na mě“,,Maminko pojd sem"
Přesně jako u nás.. pořád něco staví a pořád musím lítat to obdivovat
. Taky je naštěstí ve školce, ale teď byl 14 dní doma, bylo to fakt náročné ![]()
Tak jste mě uklidnily, že to nemám doma jen já
Linda ráno jako první otvírá pusu a zavírá ji jako poslední ![]()
Tak já mám ještě naštěstí velkou pomoc v dcerce, která je o 7 let starší a ještě na něho má nervy a občas ho zabaví ![]()
@kačenka11 píše:
Přesně jako u nás.. pořád něco staví a pořád musím lítat to obdivovat. Taky je naštěstí ve školce, ale teď byl 14 dní doma, bylo to fakt náročné
To my ještě do školky nechodíme
Takže to mám 24 hodin
V pátek jsem ho šoupla už na noc k babičce, to bylo až strašný ticho
Myslela jsem jak si odpočinu, ale bylo to naopak.To ticho mě zabíjelo ![]()