Děti narozené v roce 2008

69
26.2.13 12:24

Děti narozené v roce 2008

Ahojky najde se tady někdo kdo má stejně staré dětičky? Mohly by jsme udělat nějaký sraz s dětmi co vy na to? Já mám holčičku září 2008 :) :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
26.2.13 12:29

Ahoj, já mám dceru březnovou. Ráda si s tebou popovídám, ale na sraz nemám čas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
26.2.13 12:34

Já mám listopad 2008 a jsem zní dnes na prášky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
26.2.13 12:35

Já ji mám ve školce, takže výjimečně na prášky nejsem :lol: Když je doma, tak mě pravidelně do hodiny začíná bolet hlava z toho jejího brebentění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
26.2.13 12:37
@PetiteFillette píše:
Já ji mám ve školce, takže výjimečně na prášky nejsem :lol: Když je doma, tak mě pravidelně do hodiny začíná bolet hlava z toho jejího brebentění :lol:

já jí mám doma od vánoc a pak šestinedělí a navíc jde na operaci mandlí za týden tak se bojím, aby nic nechytila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
26.2.13 12:39

Tak to už by mi hráblo :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
26.2.13 12:43

Ahoj, já mám kluka Říjen 2008 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
26.2.13 12:44

Tak já nám kluka listopadového a je to fakt mazec.. Kecá a kecá a kecá a když náhodou na něco nereaguji a neodpovím, tak po mě křičí :„Maminkoooo, mluvíš se mnou???“ ale jinak je to zlato… :lol: Máme teď legové období, takže vydrží celé hodiny sedět mezi kostičkama, jen kdyby chvilku mlčel :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
26.2.13 12:45
@PetiteFillette píše:
Tak to už by mi hráblo :lol: :roll:

dnes jsem řvala jak saň :oops: a teď mám výčitky ujely mi parádne nervy a přitom ani tak moc nezlobila někdy to umí líp.
Má dorazit tchýně (jdu na gyndu na kontrolu po šestinedělí) a jsem z té návštěvy a hlídání podrážděná už od včerejška. Chtěla jsem na hlídání někoho jiného, ale manžel byl rychlejší a posloucht půl roku jak nemám jeho mámu rada se mi nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
26.2.13 12:47

Mám dceru narozenou červenec 2008 a jak koukám, je to všude podobné- taky furt mluví a po hodině mi dochází trpělivost. Naštěstí teda chodí do školky :lol: Ale je to moje zlato :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
26.2.13 12:47
@kačenka11 píše:
Tak já nám kluka listopadového a je to fakt mazec.. Kecá a kecá a kecá a když náhodou na něco nereaguji a neodpovím, tak po mě křičí :„Maminkoooo, mluvíš se mnou???“ ale jinak je to zlato… :lol: Máme teď legové období, takže vydrží celé hodiny sedět mezi kostičkama, jen kdyby chvilku mlčel :lol: :lol: :lol:

To je jak můj :mrgreen: Ten se ráno probudí a mele a mele až do večera. A to je pořád:,,Maminko slyšíš„,,Maminko podívej se na mě“,,Maminko pojd sem"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
26.2.13 12:51
@orionk píše:
To je jak můj :mrgreen: Ten se ráno probudí a mele a mele až do večera. A to je pořád:,,Maminko slyšíš„,,Maminko podívej se na mě“,,Maminko pojd sem"

Přesně jako u nás.. pořád něco staví a pořád musím lítat to obdivovat :lol:. Taky je naštěstí ve školce, ale teď byl 14 dní doma, bylo to fakt náročné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
26.2.13 12:52

Tak jste mě uklidnily, že to nemám doma jen já :mrgreen: Linda ráno jako první otvírá pusu a zavírá ji jako poslední :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
26.2.13 12:54

Tak já mám ještě naštěstí velkou pomoc v dcerce, která je o 7 let starší a ještě na něho má nervy a občas ho zabaví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
26.2.13 12:54
@kačenka11 píše:
Přesně jako u nás.. pořád něco staví a pořád musím lítat to obdivovat :lol:. Taky je naštěstí ve školce, ale teď byl 14 dní doma, bylo to fakt náročné :roll:

To my ještě do školky nechodíme :( Takže to mám 24 hodin :mrgreen: V pátek jsem ho šoupla už na noc k babičce, to bylo až strašný ticho :mrgreen: Myslela jsem jak si odpočinu, ale bylo to naopak.To ticho mě zabíjelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová