Děti narozené v roce 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
27.2.13 11:15
@gorina píše:
@PetiteFillette
Eugiinka asi mysli tu strevni virozu na kterou ja se uz tesim ;)

Ajóóóóóó :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
27.2.13 11:16
@gorina píše:
@PetiteFillette
Eugiinka asi mysli tu strevni virozu na kterou ja se uz tesim ;)

jojo to myslím, neštovice jsem měla jako malá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
27.2.13 11:19
@orionk píše:
Jééééžiši, nesnášim virozy a zvracení všeobecně 8o To radši nebudu žrát :mrgreen: :mrgreen:

To ja si taky rikam, ze radsi nebudu jest, ale skutek utek. Vcera jsem byla cvicit a prijdu domu cela hladova a hned premlouvam Tygra jestli nechce na veceri pecene brambory.Ne proto ze by je mel rad on, ale proto ze maminka se tesila az na ni zustane. Tedka jsem douklizela a sedim tu s kavickou a zakuseckem co udelala kamaradka.
No pak sse netez na strevni chripku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
27.2.13 11:24
@gorina píše:
To ja si taky rikam, ze radsi nebudu jest, ale skutek utek. Vcera jsem byla cvicit a prijdu domu cela hladova a hned premlouvam Tygra jestli nechce na veceri pecene brambory.Ne proto ze by je mel rad on, ale proto ze maminka se tesila az na ni zustane. Tedka jsem douklizela a sedim tu s kavickou a zakuseckem co udelala kamaradka.
No pak sse netez na strevni chripku :D

Já dala za dva roky dolů 31 kg :) Ale ted se to něják zastavilo :( Ještě bych tak 10-15 potřebovala. Tak jsem zkouším to cvičení s Jillian, zatím měsíc a teda výsledky nic moc :? :cert: I když teda v jídle se neomezuju, jen menší porce, ale sladký si neodpustím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
27.2.13 11:26

@orionk
Jo Jillian jsem si tu chodila cist jen diskuzi.Ja se nedonutim cvicit doma. Musim mit kolem sebe lidi, aby me to motivovalo. A dalsi problem je ze si neumim stahovat veci z p. c. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
27.2.13 11:29
@gorina píše:
@orionk
Jo Jillian jsem si tu chodila cist jen diskuzi.Ja se nedonutim cvicit doma. Musim mit kolem sebe lidi, aby me to motivovalo. A dalsi problem je ze si neumim stahovat veci z p. c. :mrgreen:

My cvičíme s prckem :mrgreen: Ale každý den se k tomu nedokopu taky ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
27.2.13 12:23
@verunka84 píše:
Tak naše Katka je zase vysoká měří asi 110cm a váží 16kg-vypadá hubená jak je vysoká…no a s jídlem ve školce papá pěkně ale doma je vybíravka :roll:

To jsou míry naší dcerky. Akorát mně ta výška přijde spíš průměrná. V pondělí na váze 16,3 kg. Jak jsem říkala, cíl do 5 let dotáhnout to na 17 kg (ale to by nemohla běhat :lol: ) Vypadá taky hrozně hubeně (po mně to asi nebude :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
27.2.13 12:36

Teeeda, tady to žije.. :pankac: Chvilku tu člověk není a nestíhám dočítat..
Já teda nevím, kolik malý měří (to jsem teda matka, že), ale dělám čárky s datumem na futrech a nemám k tomu centimetry, vak to budu muset změřit (až najdu metr, malý ho má věčně někde zahrabaný v hračkách, je u něj hodně oblíbený), vážíme 19,5.
S tím hubnutím je to na houby, taky si furt říkám nežer, ale nějak to nejde, z 57 se furt na svých 53 neumím dostat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
27.2.13 12:38

S váhou spíš hlídám a mírně v jídle krotím holku, ta má 46!!! Bohužel pohyb u ní není moc oblíbený :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
27.2.13 13:06
@Eugiinka píše:
a dokonce se nám tam už i oženil :mrgreen:

Naše už se ujišťovala, že si vezme tatínka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
27.2.13 13:44
@Eugiinka píše:
Uf tak jsem vás dočetla :)
přidám se, mám doma květnového raubíře, narozeného 32tt :? ale dneska si ho lidi pletou se školákem, pusu taky nezavře, od dvou a pul je ve školce :mavam: a dokonce se nám tam už i oženil :mrgreen:

jé to jsi mě uklidnila, že je úplně zdravý, jsem 34 tt a furt se bojím předčasného, syna jsem rodila na 40tt ale vyvolávaným, měl 4 kg, no a jak byl veliký, tak by dnes měl být také a přitom je to takový prcek co má 102 cm a 16 kg :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
27.2.13 13:50
@Nelly 66 píše:
jé to jsi mě uklidnila, že je úplně zdravý, jsem 34 tt a furt se bojím předčasného, syna jsem rodila na 40tt ale vyvolávaným, měl 4 kg, no a jak byl veliký, tak by dnes měl být také a přitom je to takový prcek co má 102 cm a 16 kg :mavam:

naštěstí neměl jediný problém, dýchal sám, všechno v pořádku…doktoři mi teda tvrdili, že je lepší 7,než 8měsíc :nevim:…ale stejně to byla ošklivá zkušennost, tři týdny v inkubátoru…doufám, že to u druhýho bude lepší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
27.2.13 14:52

Nas synator byl v nemocnici nejhodnejsi dite. Sestry si ho nemohly vynachvalit. Sotva se dovezl domu, tak jen brecel, brecel a brecel.Tak si rikame jestli nam ho tam nevymenili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
27.2.13 14:55

To nám pořád říkaj babičky, jak máme hodnýho chlapečka, kterej vůbec, ale vůbec nezlobí :mrgreen: :mrgreen: Nechápu, doma hodnej snad ještě nikdy nebyl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
27.2.13 15:11
@Eugiinka píše:
naštěstí neměl jediný problém, dýchal sám, všechno v pořádku…doktoři mi teda tvrdili, že je lepší 7,než 8měsíc :nevim:…ale stejně to byla ošklivá zkušennost, tři týdny v inkubátoru…doufám, že to u druhýho bude lepší :(

já už čekám třetí, no a jsem víc vyplesklá než u syna 2008 :mrgreen: ten už se hrozně těší, pořád se ptá, kdy ségra bude doma. No a já mu pořád říkám: až venku bude svítit sluníčko a on dneska zrovna, mami už svítí, přivezeš Nelinku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová