Děti narozené v roce 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1134
26.2.13 12:55

Ahoj, tak jsem ráda, že nejsem jediná, kdo je někdy z toho věčnýho brebentení na nervy. Mám dceru narozenou březen 2008. Sice chodí do školky, ale když příjde domů, tak se jí ta pusa zastaví až když večer začne Kouzelná školka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
26.2.13 12:55

Nemáte někdy výčitky, že je „odkládáte“ do školky? Já co se narodil mladší, mám tyhle myšlenky snad denně. Já se jí nechci zbavovat, ale když doma se strašně nudí. Chodí teda až do odpoledne, protože máme školku daleko a když jsem pro ni jezdila denně na dvanáctou, tak jsem za pár měsíců totál padala na hubu a taky bylo hodně náročné to zorganizovat s miminem, aby zrovna nemělo hlad apod. Ona to moc nezvládala, že jsem doma a ona musí do školky, tak jsem jí na radu učitelky řekla, že se vracím zpátky do práce a je jak vyměněná, ve školce se jí moc líbí. Ale já právě i z toho mám výčitky, že místo abych si ji užívala, tak ji dávám do školky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
26.2.13 12:56
@orionk píše:
To my ještě do školky nechodíme :( Takže to mám 24 hodin :mrgreen: V pátek jsem ho šoupla už na noc k babičce, to bylo až strašný ticho :mrgreen: Myslela jsem jak si odpočinu, ale bylo to naopak.To ticho mě zabíjelo :mrgreen:

Tak já chodím relaxovat do práce, sedím na vrátnici, čtu a koukám na telku, takže je to tak trochu vyvážené.. doma nemám čas ani klid na nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
26.2.13 12:58

Ze školky výčityk nemám, taky jsem tam chodila a následky to nezanechalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
26.2.13 12:59

Tak to jsem ráda, že je tady plno dětí 2008.Mám taky doma ukecanou drbnu to je hrozný, ale občas ty její hlášky jsou fakt super. Hodně se stará o brášku mladšího a toho taky pořád komanduje co má a co ne :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
26.2.13 12:59
@PetiteFillette píše:
Nemáte někdy výčitky, že je „odkládáte“ do školky? Já co se narodil mladší, mám tyhle myšlenky snad denně. Já se jí nechci zbavovat, ale když doma se strašně nudí. Chodí teda až do odpoledne, protože máme školku daleko a když jsem pro ni jezdila denně na dvanáctou, tak jsem za pár měsíců totál padala na hubu a taky bylo hodně náročné to zorganizovat s miminem, aby zrovna nemělo hlad apod. Ona to moc nezvládala, že jsem doma a ona musí do školky, tak jsem jí na radu učitelky řekla, že se vracím zpátky do práce a je jak vyměněná, ve školce se jí moc líbí. Ale já právě i z toho mám výčitky, že místo abych si ji užívala, tak ji dávám do školky..

Jéééé, to já bych ho do školky šoupla hned :lol: Ale bohužel nás loni nevzali, tak letos snad už půjde. Potřebuje děti, ted jak je pořád mezi náma, tak mluví jak dospělák :mrgreen: Někdy z něho vypadnou fakt perličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
26.2.13 13:00

@PetiteFillette
Když byly dceři 3 roky, narodil se mi syn. Rok jsme byli společně všichni doma /dceru nevzali do školky ve 3 letech/ a teda byl to masakr. Myslím, že trpěla daleko víc, než když chodí do školky. Neměla jsem na ni moc času, furt jsem kojila, přebalovala nebo chovala uřvaný mimino, když konečně usnulo, musela být dcera potichu, aby ho nevzbudila, atd.
Teď chodí do školky od září a je spokojená. Já ji vysvětluju, že konečně má klid, může si krásně hrát, má tam stejně starý kamarády a mladší brácha jí nic neboří, neničí… Takže se snažím, aby to brala jako výhodu. Chodí pro ni na 15h, takže si sourozence užije dostatečně i odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
26.2.13 13:03

Jasně, já si taky myslím, že v tomhle věku už děti potřebujou kolektiv vrstevníků a ne se jen držet mámě za sukni.. Ví, že je tam neodkládáme.. Aspoň teda Adamovi vysvětluji, že tam musí, abychom mohli s tatínkem pracovat a občas mu něco pěkného koupit, aby jsme měli co jíst, aby jsme si mohli zajet na výlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
26.2.13 13:04

@PetiteFillette Já budu na mateřské od května, ale dceru budu i tak nechávat ve školce do odpoledne. Příjde mě zbytečný ji tam vodit jen na dopoledne, obvzlášť když budeme mít malý a musela bych tam být přesně ve 12.00. Když jde domů odpoledne, tak si ji můžu vyzvednout od 15. do 16., což už se dá líp naplánovat. Doma se ta naše taky nudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
26.2.13 13:05

Ahoj jsme cerven 2008,vesmes se divam, ze mate holky kecalky.Ja mam kluka ukecaneho jak zenskou.On mluvi ikdyz uz na pul spi.
Do skolky nemam vycitky, ze ho tam davam. Aspon doma neco udelamkdyz nejsem v praci.Pri nem se neda udelat nic.Je jedinacek a neumi si vubec sam hrat.To je porad mami to, mami ono.Tati to, tati ono a neni snad minuta kdy nerekne mami, tati.
Ve skolce to je nejhodnejsi zlaticko a doma tvor na zabiti, ktery reaguje jen slovem ne a ne a ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
26.2.13 13:10

U nás je to ještě asi v tom, že jsem rozvedená a ex si ji bere na odpoledne 2-3× v týdnu plus obtýden na víkend, takže se moc nevidíme. Je to dost citlivka, ale teď už to vypadá, že tu školku zvládá super, když si myslí, že jsem v práci. Akorát některý dny teda přijdeme ze školky a do hodiny je tu pro ni ex.. A když je doma, tak po mě taky pořád něco potřebuje, ale já bych si kolikrát tak ráda sedla a jenom tupě čučela před sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226
26.2.13 13:14

Mám dceru konec listopadu 2008, do školky chodi rada a ted uz je 14 dni doma. Napřed přinesla nějakou nemoc a měla to ona, pak ja a ted skoro dvouletý syn. Uz aby šla, nebo mi hrabne:D ty moudra co vypouští a vymysli jsou fakt na knížku:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
26.2.13 13:16

Máme dceru narozenou v květnu 2008. Mluvit začala brzy a už nepřestala. :lol: Vidím, že jste na tom podobně. A jak přesvědčivě. :lol: Onehdy se mne babička ptala, jestli má malá už aktovku… :mrgreen: (jasně, že nemá, jenže ona si prostě spletla pouzdro a aktovku :lol: )
Do školky chodí, pracuji. Mívala jsem ze školky výčitky, ale už nemám. Jednak ji beru 14:40 a máme celé odpoledne pro sebe, jednak doma by ji nebavilo po pár dnech nic. Stačí, když je nemocná a pak slyším každý den: „Nemohla by k nám jít Julinka/Kristýnka/Barborka/Zuzanka…“ - případně my k nim. Takže tak. Ona tedy školku zvládá v pohodě, má spoustu kamarádek atd., je ráda, když někdy zůstane doma, ale ví, že je to její „povinnost“, tak jako naše je pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
26.2.13 13:17

Ahoj holky!
Jestli můžu taky Vám sem přidám- kluka duben 2008.
A to že furt kecá i ze spaní- já jsem šťastná, protože do 2.let nemluvil vůbec a postupně jsme zjistili, že špatně slyší, byl na operaci a teď už s mírným postižením je OK. Dokonce nadšeně navštěvuje logopedii.
Jinak do školky chodí a taky si myslím, že je to dobře- děti potřebuje.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
26.2.13 13:53

Ahojky, taky se přidávám..Kluk září 2008 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová