Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dcera je na konci listopadu, ma odklad automaticky, jinak ný při zápisu nemela problém s ničím. V kolektivu ke vsema oblíbena a učitelky ji v ms chválí. Chodi n tanecky a keramiku, příští rok bude v předškolní třídě a začne s angličtinou.
Já jsem ráda, že se dostal do nultého ročníku. Kromě tohohle je prý šikovný a je zbytečný aby rok tvrdnul ve školce ![]()
@lucypaja tak to je pěkný, Kubík měl 1990g a 44cm a naštěstí neměl žádný problém, jen jsme čekali, až nabere
Ale jediný co jsme řešili je pravolevák…pořád není vyhraněný, takže mu dělali test laterality…
Jinak je prý šikovný a má přehled, trošku horší je to s pozorností, ale to je prý spousta dětí v jeho věku.
Takže v září nám to začne ![]()
Eugiinka-super, tak pak můžeš dávat vědět, jak se daří a jak to zvládá, ale věřím, že to postupně bude vše dobré
Ale ne v každé zš to je u nás ne a kdybych tam chtěla syna dát, musel by chodit úplně do jiné školy a pak přecházet zas do naší, pediatrička se nás jen optala, zda nechcem místo odkladu nultý ročník, aby věděla a když sme řekli, že ne, tak v pohodě..
Holky co všechno bude do toho nultého ročníku potřebovat? Všechno jako do klasické první třídy?
Já nevím, mě ten nultý ročník příjde k ničemu, copak ty děti dělají v první třídě, když většinu umí, vždyt je to tam nemůže bavit…
bud si prodlouží dětství a rok je ve školce, kde si hraje
nebo jde už do školy ne?