Děti narozené v roce 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5052
27.2.13 20:48
@Alichi píše:
Naše už se ujišťovala, že si vezme tatínka. :mrgreen:

Když jsem čekala Týnu tak Verča se ptala jak se mi miminko dostalo do bříška, že jsme se měli rádi jí neuspokojilo a ptala se dál tak jsem jí řekla, že maminka má vajíčko a tatínek dal do vajíčka semínko a z toho se mi v bříšku udělalo miminko a až jsou obě holčičky z bříška. Nejdřím se každého ptala i v Tescu pokladní jestli je taky ze semínka :roll: a pak začala říkat po porodu, že jí dal do bříška tatínek semínko a narodila se jí Eliška(oblíbená panenka) tak čekám kdy muže zavřou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Svatbu bude mít taky s tatínkem jako já a semnou zůstane navždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
28.2.13 18:15

Ahoj holky, tak Tyna meri cca 113 cm a vazi kolem 18 kg - rekla bych tak prumer :) Je tedy fakt, ze ona jak chodi uz ted do predskolaku, tak tam nevycniva - kdyby asi byla ve tride kam vekove patri, tak by zrejme k velikostne vetsim detem patrila :)
Jinak jak psala Blanka ohledne dotazu nasich prdolku jak se mimi dostalo do briska - Tyna se take ptala, ale tam byla odpoved jednoducha - proste ze tatka ma spermie mamka vajicko a kazda z techto „soucasti“ tvori pulku detatka a kdyz se spoji tak vznikne mimco. Vi tedy i jak k tomu spojeni dojde…
Tyna se o telo hodne zajima- takze tohle ji nijak neprekvapilo, porad manzelovi ukazuje dehtove plice, ktere maji kuraci a resi krvinky a krevni desticky… Je tam asi rodinna dispozice…Mati, tchyne i ja mame zdravotnicke vzdelani, tak asi nejaky gen preskocil i na malou :)
Jinak vybarvovat take moc nechce, celkem ji bavi pracovni listy a ukoly, nebavi ji vystrihovani a kresleni obecne, spis by neco stavela, fotila a samozrejme hrala hry v pocitaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
28.2.13 18:18

:kytka: Ahoj, ja mam syna narozeneho 20.3.2008

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
1.3.13 07:36

@Blanka S
To ja rekla Tygrovi natvrdo, ze ma suldu na delani deti a vzal to normalne :).Kdo to nevzal normalne, ale byla teta, ktera ho hlidala a maly ji sdelil, ze sulda je na deleni deti.Tak mi vola a rika, prosim te co ho to ucite, dovedes si predstavit, ze js s nim nekam pujdu a on tam rekne ze sulda je na delani deti. Vzdyt ja se propadnu hanbou :mrgreen:
A ja na to, ze jsem nekde cetla, ze s detmi se ma sexualni vychova uz probirat od 5 let :D. Tak jsem si vyslechla no jo to jsou ty vase internety :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226
6.3.13 13:19

Sara taky vi k cemu to ma a jak to funguje, ptala se, dostala odpoved. Diteti se nema lhat, ma se mu rict pravda, ale slovama ktery pobere. No, tak odpoved dostala a byla spokojena a od ty doby se neptala :lol: uvidime s cim prijde jednou Jenda, az zacne mluvit a premyslet nad smrtelnosti brouka pytlika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20435
6.5.14 22:52

Ahojky všem, oživuju téma, my máme syna narozeného srpen 2008, od září chodí do mš, dřív se nedostal, chodí do předposlední třídy, má cca 109 a 18 kg, v mš si zvykl tak v lednu, ale stále má problém se socializací na jiné prostředí, bude mít odklad, za což sme rádi, k jídlu miluje řízek a br kaši a omáčky s rýží, mluvit pořádně začal až po 3 roce, všichni se těšíme na sourozence, v srpnu 2013 sme čekali, ale bohužel to v říjnu skončilo zt..tak čekáme kdy si k nám miminko najde cestu, syn se strašně moc těší, v mš má skoro každý sourozence..Neštovice sme měli před měsícem a naštěstí tu slabší formu ani se moc neškrábal, ale zůstali mu stále zvětšené uzlinky na hlavě, tak je máme sledovat, z krve se nic neprokázalo..I když občas zlobí, jako každé dítě, tak je to naše zlatíčko:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
6.5.14 22:57

Já mám také syna narozeného v roce 2008-V září nastupuje do nultého ročníku na ZŠ tak jsem na něj zvědavá. Je to takovej ňouma tak se bojím aby se nestal obětí šikany :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20435
6.5.14 23:08

Tak přeji, aby to zvládl a cítil se tam dobře, z toho mám také strach, aby na něj nezačli půlsobit ty víc zlobivější a horší děti..ale musí umět bojovat a vybojovat si místo ale je stále takový bojácný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
7.5.14 07:38

Ahoj :mavam: Ja mam dceru narozenou v roce 2008,chodi uz tretim rok do ms a v zari nastupuje do skoly, strach ztoho moc nemam, je moc sikovna, jsem na ni hrozne pysna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
7.5.14 07:42
@maminka189 píše:
Já mám také syna narozeného v roce 2008-V září nastupuje do nultého ročníku na ZŠ tak jsem na něj zvědavá. Je to takovej ňouma tak se bojím aby se nestal obětí šikany :(

náš syn je taky takovej :( kvůli všemu brečí, taky mám strach jak to bude ve škole, od září už jde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
7.5.14 08:31

@Eugiinka Naše dcera taky pořád kvůli všemu brečí. Navíc je hodně neprůbojná a bojí se říct, když jí něco nejde. Je narozená v březnu, ale dáváme odklad. Snad ji ten rok ve školce navíc pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.5.14 10:24

@Eugiinka On je i takovej, že do mu někdo něco řekne a on to (asi ze strachu) udělá. Když to bude páťák…Ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
7.5.14 16:21

@Dasha01 náš je v květnu a abych měla jistotu vyžádala jsem si PPP, a podle nich je do školy zralý ikdyž je narozený 32tt, takže do školy jde
Bála bych se, aby ho ty mladší děti zase ve školce netáhli dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
7.5.14 16:32

@Eugiinka Taky jsem byla s dcerou v PPP a nám tam právě odklad doporučili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20435
7.5.14 17:29

Eugiinka-tak to je velká šikulka a máte štěstí, jak vše krásně zvládl, já jsem ve 30 tt měla jsem 1,10 kg a 32 cm, i když nyní na to již nevypadám :D, ale z inkubátoru sem si odnesla „jen“ oční vadu..jenže to bylo před 35 lety a naštěstí pokrok šel hodně vpřed.
My byli také v PPP a tam nám právě odklad také doporučili už jak syna viděla, tak říkala, že doporučuje..je dost bojácný, ale chytrý..
V mš mi ke Dni maminek udělal krásné přáníčko a krásné srdíčko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová