Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A máma to nevidí? Ty bydlíš s nimi? Můj přítel byl taky skoro rok na pracáku, vše jsem platila já, ale viděla jsem že má snahu práci hledat a netahá ze mě zbytečně peníze… Není to tak i u tvé mámy? ![]()
no tak myslím,že to tak fakt není, protože pár výplat skončilo v automatu
Anonymní píše:
no tak myslím,že to tak fakt není, protože pár výplat skončilo v automatu
a ci vyplata? mami nebo jeho? hele stim ale opravdu nic neudelas jestly je mama zamilovana atd ![]()
no jeho výplata před Vánocema i po nich …teď do práce nechodí a,že by se poptal to se taky říct nedá… já už fakt nemůžu nevím co mám dělat a táta má zlatokopku jako blázen
Pokud to máma nechce vidět a přiznat, těžko s tím něco uděláš ![]()
Anonymní píše:
Já už fakt nevím co mám dělat celou domácnost táhne máma ze svých peněz a její přítel nechodí do práce a pořád je ten nejlepšíUž fakt nevím co mám dělat
Ty nemůžeš dělat vůbec nic.
Stejně jako rodiče nemůžou mluvit do života dospělým dětem, nemůžou děti ovlivnit, jak a s kým žijí jejich rodiče. Můžou si o tom jenom myslet svoje.
Každopádně je mi to líto, musí to pro Tebe být těžké.
A že ty budeš ta z diskuze o tom, jak se nemáš kde ubytovat a studuješ VŠ??
Máš prekérku, ale zkus se zaměřit spíš na svůj život, svého partnera a své finance - to ostatní už těžko ovlivníš.. ![]()
jo jsem to já..na partnera? buď je to sukničkář nebo strašnej tichošlápek… nevím co jsem udělala,ale od května se mi všechno sere ![]()
Já už fakt nevím co mám dělat celou domácnost táhne máma ze svých peněz a její přítel nechodí do práce a pořád je ten nejlepší
Už fakt nevím co mám dělat