Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Eva 13 píše:a77 píše: ..tak se zdařilo přidat,co na ně říkáte..?pěkný, mám je stejný![]()
![]()
taky tak az najdu kabel urcite se pokusim je tam dat taky
mobilishky píše:a77 píše: ..tak se zdařilo přidat,co na ně říkáte..?krásně síli![]()
díky! holky..taky si říkám ,že sílí,ale víc očí víc vidí..já jsem teda 4+1? neumím to počítat:o/ poslední menses 20.1.12 je to dobře ??
) ![]()
mobilishky píše:díky! holky..taky si říkám ,že sílí,ale víc očí víc vidí..já jsem teda 4+1? neumím to počítat:o/ poslední menses 20.1.12 je to dobře ??a77 píše: ..tak se zdařilo přidat,co na ně říkáte..?krásně síli![]()
měla by jsi být 4+0,mrkni na tuhle stránku..je super ![]()
mobilishky píše:
a77 píše:mobilishky píše:díky! holky..taky si říkám ,že sílí,ale víc očí víc vidí..já jsem teda 4+1? neumím to počítat:o/ poslední menses 20.1.12 je to dobře ??a77 píše: ..tak se zdařilo přidat,co na ně říkáte..?krásně síli![]()
)
měla by jsi být 4+0,mrkni na tuhle stránku..je super ![]()
ja se pocitaji to druhe cislo,myslim 4+ 0 ![]()
ladai píše:ja se pocitaji to druhe cislo,myslim 4+ 0mobilishky píše:
a77 píše:mobilishky píše:díky! holky..taky si říkám ,že sílí,ale víc očí víc vidí..já jsem teda 4+1? neumím to počítat:o/ poslední menses 20.1.12 je to dobře ??a77 píše: ..tak se zdařilo přidat,co na ně říkáte..?krásně síli![]()
)
měla by jsi být 4+0,mrkni na tuhle stránku..je super
http://tehotenstvi.academy.sk/index.php
máte pravdu 4+0 díky!..prostě úplný začátek..:oP
a77 píše:máte pravdu 4+0 díky!..prostě úplný začátek..:oPladai píše:ja se pocitaji to druhe cislo,myslim 4+ 0mobilishky píše:
)
měla by jsi být 4+0,mrkni na tuhle stránku..je super
http://tehotenstvi.academy.sk/index.php
to sme vsichni nejak uplne stejne ![]()
no je to tak,že 4+1 je čtvrtý týden a jeden den,takže pátý týden těhu ![]()
a77 všechny jsme na začátku…já jsem myslím 4+5 ![]()
mobilishky píše:..no to jo,je to jako znamení(právě jsem si vzpomněla na Samotáře
no je to tak,že 4+1 je čtvrtý týden a jeden den,takže pátý týden těhua77 všechny jsme na začátku…já jsem myslím 4+5
jj super,aspoň tu můžeme těhulit spolu
sme skoro stejně,tak to bude fajn…holky nejste nějaká z prahy???
mobilishky píše:
no je to tak,že 4+1 je čtvrtý týden a jeden den,takže pátý týden těhua77 všechny jsme na začátku…já jsem myslím 4+5
no jo vlastne tamto jsou dny ,to sem ale trubka ![]()
mobilishky píše:
jj super,aspoň tu můžeme těhulit spolusme skoro stejně,tak to bude fajn…holky nejste nějaká z prahy???
ja jizni cechy,ale v lete se chystame do prahy do zoo,chteli sme se koupat ,ale v mem pripade asi uz ne
mobilishky píše:
jj super,aspoň tu můžeme těhulit spolusme skoro stejně,tak to bude fajn…holky nejste nějaká z prahy???
Vsak prave proto sem chodime… Budeme tu kulatit a tesit se na kazde uspechy po kontrolach… A hlavne pak na fotecky mimiskuuuu…o to nam jde hlavne…
ledulaz píše:mobilishky píše:Vsak prave proto sem chodime… Budeme tu kulatit a tesit se na kazde uspechy po kontrolach… A hlavne pak na fotecky mimiskuuuu…o to nam jde hlavne…
ladai píše:mobilishky píše:ja jizni cechy,ale v lete se chystame do prahy do zoo,chteli sme se koupat ,ale v mem pripade asi uz ne
taky chci v létě s prckem skočit do zoo,proč by jsi se nemohla koupat?? v bazénu to snad nevadí..já teda první těhu taky nevlezla ani do bazénu…sem měla hroznej strach…pak jsem si ale vše pročetla a zjistila,že jsem se nekoupala uplně zbytečně…