Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
anonymni 1245
18.2.12 08:59

jupiii..tady taky

• Citovat
  • Upravit
107
19.2.12 09:32

Ahoj holky, mohla bych se k Vám přidat? Včera jsem objevila dvě čárky na testu. H. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
19.2.12 09:47

No tak super…viiitej… Dalsi tehulka mezi nami!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
19.2.12 10:06

Díky za přivítání. Miminko je to plánované, ale i přesto mě to pěkně překvapilo a rozklepalo. Je to naše první. Jsem z toho celá nervózní. Máte to taky tak? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
19.2.12 10:21

Jojo,taky prvni… Ale taky planovany… A vymodleny… Sice v to tajne doufam,ale porad nejasam,abych to nezakrikla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
19.2.12 10:30

Já taky nechci jásat. Dojdu si tento týden (asi zítra) k doktorovi a budu doufat, že bude vše v pořádku. Ovšem po tom, co jsem tady všechno četla, :) je to jenom začátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
19.2.12 10:54

Jojo,ale pak je kazda kontrola a kazdy vysetreni jako dalsi meta k vytouzenymu cili… Bude to narocny zavod… My ho zvladnem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tykyn
19.2.12 11:53

Ahoj těhulky :) I já mám konečně to štěstí,že čekáme první mimi…už bylo hodně na čase trvalo to cca 6 let :roll: Už jsem byla 2× těhotná,ale dopadlo to špatně.Ted' už jsem o dost klidnější začínám 2 trimestr 14tt :lol:tak že to nejhorší riziko mám za sebou(zaklepu)všem budu držet palce :mavam: Hanka V.

• Citovat
  • Upravit
6819
19.2.12 13:29

vítám vás holky :kytka:
hanka232-myslím na tebe,snad je u doktora vše v poho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
19.2.12 13:50

Jé děkuju! Jsem pěkně nervózní. Asi mi to bude chvilku trvat, než se s tím srovnám. Hlavně, aby bylo vše ok. :) Vždycky jsem si to představovala a teď když je to tady, tak jsem z toho úplně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
19.2.12 14:20

Hani,to jsme asi vsechny… Ale je to uper s o to mit s kym podelit… Taky jdu v pristim tydnu na kontrolu… Prubezne hlidame HCG…zatim..ale uz se tesim,az mi doktorka rekne,kdy pujdeme na ultrazvuk.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
19.2.12 15:17

Ledulaz to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Jsem moc ráda, že jsem našla tuhle diskusi. Alespoň na to nebudu sama. Díky za podporu… Budeme si navzájem držet palce, aby všechno dobře dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a77
4263
19.2.12 15:21
Hanka232 píše:
Ledulaz to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Jsem moc ráda, že jsem našla tuhle diskusi. Alespoň na to nebudu sama. Díky za podporu… Budeme si navzájem držet palce, aby všechno dobře dopadlo…

ahoj,taky jsem v úterý našla „ducha“ pak už celkem viditelný čárky..testovala jsem dopředu/nevolnosti/,tak teď jsem se rozhodla počkat cca týden a pak zavolat Dr. co s tím :o) u mě taky první vytoužené,ale obavy jsou min rok to nevyšlo :o( ..ale teď věřím,že ano. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
19.2.12 15:30

Ahoj holky :mavam:

můžu k vám? Těhu jsem zjistila v úterý na Valentýna, ale to jsem viděla ducha jen já, ve středu už ho viděl i můj 8) Jinak, taky jsem testovací maniak, testuju každý den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a77
4263
19.2.12 17:16
Maky.p píše:
Ahoj holky :mavam:můžu k vám? Těhu jsem zjistila v úterý na Valentýna, ale to jsem viděla ducha jen já, ve středu už ho viděl i můj 8) Jinak, taky jsem testovací maniak, testuju každý den :mrgreen:
:o))))) ahoooj, taky ? já jsem taky 14.2. s duchem na testu/někde je tam najdeš z pátku/ koukám další " magor" s testováním jako já ..jee to mě uklidnilo,že jsem na tom stejně :oP ..já poslední menses 20.1.12..držím pěsti.kdy plánuješ volat dr? mě je to blbý..tak brzo,ať neřekne ,že jsem magor doopravdy.. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí