Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mohla bych se k Vám přidat? Včera jsem objevila dvě čárky na testu. H. ![]()
Díky za přivítání. Miminko je to plánované, ale i přesto mě to pěkně překvapilo a rozklepalo. Je to naše první. Jsem z toho celá nervózní. Máte to taky tak? ![]()
Jojo,taky prvni… Ale taky planovany… A vymodleny… Sice v to tajne doufam,ale porad nejasam,abych to nezakrikla…
Já taky nechci jásat. Dojdu si tento týden (asi zítra) k doktorovi a budu doufat, že bude vše v pořádku. Ovšem po tom, co jsem tady všechno četla,
je to jenom začátek.
Jojo,ale pak je kazda kontrola a kazdy vysetreni jako dalsi meta k vytouzenymu cili… Bude to narocny zavod… My ho zvladnem…
Ahoj těhulky
I já mám konečně to štěstí,že čekáme první mimi…už bylo hodně na čase trvalo to cca 6 let
Už jsem byla 2× těhotná,ale dopadlo to špatně.Ted' už jsem o dost klidnější začínám 2 trimestr 14tt
tak že to nejhorší riziko mám za sebou(zaklepu)všem budu držet palce
Hanka V.
vítám vás holky ![]()
hanka232-myslím na tebe,snad je u doktora vše v poho ![]()
Jé děkuju! Jsem pěkně nervózní. Asi mi to bude chvilku trvat, než se s tím srovnám. Hlavně, aby bylo vše ok.
Vždycky jsem si to představovala a teď když je to tady, tak jsem z toho úplně mimo.
Hani,to jsme asi vsechny… Ale je to uper s o to mit s kym podelit… Taky jdu v pristim tydnu na kontrolu… Prubezne hlidame HCG…zatim..ale uz se tesim,az mi doktorka rekne,kdy pujdeme na ultrazvuk.....
Ledulaz to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Jsem moc ráda, že jsem našla tuhle diskusi. Alespoň na to nebudu sama. Díky za podporu… Budeme si navzájem držet palce, aby všechno dobře dopadlo…
Hanka232 píše:
Ledulaz to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Jsem moc ráda, že jsem našla tuhle diskusi. Alespoň na to nebudu sama. Díky za podporu… Budeme si navzájem držet palce, aby všechno dobře dopadlo…
ahoj,taky jsem v úterý našla „ducha“ pak už celkem viditelný čárky..testovala jsem dopředu/nevolnosti/,tak teď jsem se rozhodla počkat cca týden a pak zavolat Dr. co s tím
) u mě taky první vytoužené,ale obavy jsou min rok to nevyšlo
( ..ale teď věřím,že ano. ![]()
Ahoj holky ![]()
můžu k vám? Těhu jsem zjistila v úterý na Valentýna, ale to jsem viděla ducha jen já, ve středu už ho viděl i můj
Jinak, taky jsem testovací maniak, testuju každý den ![]()
Maky.p píše:
Ahoj holkymůžu k vám? Těhu jsem zjistila v úterý na Valentýna, ale to jsem viděla ducha jen já, ve středu už ho viděl i můj
Jinak, taky jsem testovací maniak, testuju každý den
jupiii..tady taky