Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1993
20.2.12 18:05
Hanka232 píše:
Kačka1977 píše:
Teda - tady se to rozrůstá. Všem držím palečky. Jinak já si včera dělala test a vysněnou čárku jsem tam měla rychleji než tu kontrolní:). Tak uvidím. Pořád ale špiním a semtam mě bolí bříško, ale taky mám jakoby zaražený prdíky, tak snad je to jen z toho. Ve čtvtek mám jít na UTZ tak uvidím zda uvidím ;)
Moc gratuluju! Budu na tebe ve čtvrtek myslet! :)

Moc díky, jsem strašně napnutá. Jinak já jsem hrozná kecka, už jsem to řekla tak čtyřem kamoškám. Zas na druhou stranu si říkám, jestli s to má stát a má to vyjít tak to vyjde, no a jestli ne, tak na to pak aspoň nebudu sama. No a co myslíte, když budu ve čtvrtek 5+1 - bude vidět aspoň tečka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
20.2.12 18:07
ebirka píše:
Ahoj holky,
muzu se pridat? :) PM 18.1., // objeveny vcera, ale tusila jsem to driv. Mudre volat jeste nebudu, pockam, ona stejne objednava az na 10 tt, takze neni kam spechat.
Jinak je to moje druhe tehotenstvi, u prvniho jsem 9 mesicu imrvere zvracela, ted pohoda jazz, nic mi nevadi, muzu varit a jist vsechno, jen jsem trochu unavena, ale to je normalni, kdyz me v noci budi prvorozene :), jeste totiz kojim a minuly tyden jsem ji v noci odstavila, tak ted bojujeme :).
Hanko232 - rodine to reknu az 12 tt, driv ne. Proste zavru pusu na deset zapadu a zahodim klic. Jinak tehotenstvi se pocita od data prvniho dne posledni menstruace, tzn. ja jsem 4+5.

presne tam pusinku na klicek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
20.2.12 18:10
Kačka1977 píše:
Hanka232 píše:
Kačka1977 píše:
Teda - tady se to rozrůstá. Všem držím palečky. Jinak já si včera dělala test a vysněnou čárku jsem tam měla rychleji než tu kontrolní:). Tak uvidím. Pořád ale špiním a semtam mě bolí bříško, ale taky mám jakoby zaražený prdíky, tak snad je to jen z toho. Ve čtvtek mám jít na UTZ tak uvidím zda uvidím ;)
Moc díky, jsem strašně napnutá. Jinak já jsem hrozná kecka, už jsem to řekla tak čtyřem kamoškám. Zas na druhou stranu si říkám, jestli s to má stát a má to vyjít tak to vyjde, no a jestli ne, tak na to pak aspoň nebudu sama. No a co myslíte, když budu ve čtvrtek 5+1 - bude vidět aspoň tečka???

ja bych mela byt 6+? tak ti zitra napisu jestli neco videla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
20.2.12 18:15

ladai - díky a držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
20.2.12 18:23
Kačka1977 píše:
Hanka232 píše:
Kačka1977 píše:

Já jsem taky nevydržela a řekla to už pár kámoškám :lol:
Myslím, že v 5+1 už tam něco uvidí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
20.2.12 18:26

Eva - no tak to jsem ráda že nejsem sama ukecaná. Když tady pročítm jak nikdo nikomu nic neříká a k dr se neobjednává, tak smekám. Já jsem měkota a jak už jsem psala - nezkutečná kecka. I když mamce jsem to ještrě neřekla, tam si počkám až to bude jistější. Takže vlastně tak špatný to se mnou zas není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
20.2.12 18:35
Kačka1977 píše:
Eva - no tak to jsem ráda že nejsem sama ukecaná. Když tady pročítm jak nikdo nikomu nic neříká a k dr se neobjednává, tak smekám. Já jsem měkota a jak už jsem psala - nezkutečná kecka. I když mamce jsem to ještrě neřekla, tam si počkám až to bude jistější. Takže vlastně tak špatný to se mnou zas není :lol:

Kačka: já to našim taky zatím neřekla, ale jinak to moc za zuby neudržím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
20.2.12 18:48

Ahoj,
tak dnes jsem byla na kontrole - špinění ustalo a mimi je v pořádku byl vidět váček 1,5 cm a říkal že už tam vidí i srdíčko a za 3 týdny kontrola :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
20.2.12 19:00
razinka píše:
Ahoj,
tak dnes jsem byla na kontrole - špinění ustalo a mimi je v pořádku byl vidět váček 1,5 cm a říkal že už tam vidí i srdíčko a za 3 týdny kontrola :dance: :dance: :dance:

Ahoj razinko, super zprávy :dance: :dance: gratuluju :srdce: :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
20.2.12 19:06
razinka píše:
Ahoj,
tak dnes jsem byla na kontrole - špinění ustalo a mimi je v pořádku byl vidět váček 1,5 cm a říkal že už tam vidí i srdíčko a za 3 týdny kontrola :dance: :dance: :dance:

Moc velká gratulace! Super! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
20.2.12 19:16

já už to v rodině řekla všem :lol: , jinak ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
20.2.12 21:15

Razi bombaaaa… jen tak daaaal… Jen same dobre zpravy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.2.12 21:18
razinka píše:
Ahoj,

jeee,moc gratuluju..super zprávy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.2.12 21:20

no holky,já vás teda fakt nestíhám :mrgreen: já dnes volala doktorce a ona mě objednala až za 14 dní…prej aby bylo vidět i srdíčko :zed: to nevydržim tak dlouho…jinak já jsem taky kecka ukecaná a mám takovou radost,že to nedokážu dost dobře tajit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
20.2.12 21:25

Ja jedu ve stredu na krev a podle vysledku ve ctvrtek nebo patek ultrazvuk… Tak tomu rikam nedockavost… Jak tohle vydrzet?? Grrrrrr.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí