Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hanka232 píše:Kačka1977 píše:Moc gratuluju! Budu na tebe ve čtvrtek myslet!
Teda - tady se to rozrůstá. Všem držím palečky. Jinak já si včera dělala test a vysněnou čárku jsem tam měla rychleji než tu kontrolní:). Tak uvidím. Pořád ale špiním a semtam mě bolí bříško, ale taky mám jakoby zaražený prdíky, tak snad je to jen z toho. Ve čtvtek mám jít na UTZ tak uvidím zda uvidím
Moc díky, jsem strašně napnutá. Jinak já jsem hrozná kecka, už jsem to řekla tak čtyřem kamoškám. Zas na druhou stranu si říkám, jestli s to má stát a má to vyjít tak to vyjde, no a jestli ne, tak na to pak aspoň nebudu sama. No a co myslíte, když budu ve čtvrtek 5+1 - bude vidět aspoň tečka???
ebirka píše:
Ahoj holky,
muzu se pridat?PM 18.1., // objeveny vcera, ale tusila jsem to driv. Mudre volat jeste nebudu, pockam, ona stejne objednava az na 10 tt, takze neni kam spechat.
Jinak je to moje druhe tehotenstvi, u prvniho jsem 9 mesicu imrvere zvracela, ted pohoda jazz, nic mi nevadi, muzu varit a jist vsechno, jen jsem trochu unavena, ale to je normalni, kdyz me v noci budi prvorozene, jeste totiz kojim a minuly tyden jsem ji v noci odstavila, tak ted bojujeme
.
Hanko232 - rodine to reknu az 12 tt, driv ne. Proste zavru pusu na deset zapadu a zahodim klic. Jinak tehotenstvi se pocita od data prvniho dne posledni menstruace, tzn. ja jsem 4+5.
presne tam pusinku na klicek ![]()
Kačka1977 píše:Hanka232 píše:Moc díky, jsem strašně napnutá. Jinak já jsem hrozná kecka, už jsem to řekla tak čtyřem kamoškám. Zas na druhou stranu si říkám, jestli s to má stát a má to vyjít tak to vyjde, no a jestli ne, tak na to pak aspoň nebudu sama. No a co myslíte, když budu ve čtvrtek 5+1 - bude vidět aspoň tečka???Kačka1977 píše:Moc gratuluju! Budu na tebe ve čtvrtek myslet!
Teda - tady se to rozrůstá. Všem držím palečky. Jinak já si včera dělala test a vysněnou čárku jsem tam měla rychleji než tu kontrolní:). Tak uvidím. Pořád ale špiním a semtam mě bolí bříško, ale taky mám jakoby zaražený prdíky, tak snad je to jen z toho. Ve čtvtek mám jít na UTZ tak uvidím zda uvidím
ja bych mela byt 6+? tak ti zitra napisu jestli neco videla
Kačka1977 píše:Hanka232 píše:Moc díky, jsem strašně napnutá. Jinak já jsem hrozná kecka, už jsem to řekla tak čtyřem kamoškám. Zas na druhou stranu si říkám, jestli s to má stát a má to vyjít tak to vyjde, no a jestli ne, tak na to pak aspoň nebudu sama. No a co myslíte, když budu ve čtvrtek 5+1 - bude vidět aspoň tečka???Kačka1977 píše:Moc gratuluju! Budu na tebe ve čtvrtek myslet!
Já jsem taky nevydržela a řekla to už pár kámoškám ![]()
Myslím, že v 5+1 už tam něco uvidí ![]()
Eva - no tak to jsem ráda že nejsem sama ukecaná. Když tady pročítm jak nikdo nikomu nic neříká a k dr se neobjednává, tak smekám. Já jsem měkota a jak už jsem psala - nezkutečná kecka. I když mamce jsem to ještrě neřekla, tam si počkám až to bude jistější. Takže vlastně tak špatný to se mnou zas není ![]()
Kačka1977 píše:
Eva - no tak to jsem ráda že nejsem sama ukecaná. Když tady pročítm jak nikdo nikomu nic neříká a k dr se neobjednává, tak smekám. Já jsem měkota a jak už jsem psala - nezkutečná kecka. I když mamce jsem to ještrě neřekla, tam si počkám až to bude jistější. Takže vlastně tak špatný to se mnou zas není
Kačka: já to našim taky zatím neřekla, ale jinak to moc za zuby neudržím ![]()
Ahoj,
tak dnes jsem byla na kontrole - špinění ustalo a mimi je v pořádku byl vidět váček 1,5 cm a říkal že už tam vidí i srdíčko a za 3 týdny kontrola
![]()
razinka píše:
Ahoj,
tak dnes jsem byla na kontrole - špinění ustalo a mimi je v pořádku byl vidět váček 1,5 cm a říkal že už tam vidí i srdíčko a za 3 týdny kontrola![]()
![]()
Ahoj razinko, super zprávy
gratuluju
![]()
razinka píše:
Ahoj,
tak dnes jsem byla na kontrole - špinění ustalo a mimi je v pořádku byl vidět váček 1,5 cm a říkal že už tam vidí i srdíčko a za 3 týdny kontrola![]()
![]()
Moc velká gratulace! Super! ![]()
razinka píše:
Ahoj,
![]()
jeee,moc gratuluju..super zprávy ![]()
no holky,já vás teda fakt nestíhám
já dnes volala doktorce a ona mě objednala až za 14 dní…prej aby bylo vidět i srdíčko
to nevydržim tak dlouho…jinak já jsem taky kecka ukecaná a mám takovou radost,že to nedokážu dost dobře tajit ![]()
Ja jedu ve stredu na krev a podle vysledku ve ctvrtek nebo patek ultrazvuk… Tak tomu rikam nedockavost… Jak tohle vydrzet?? Grrrrrr.....