Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ebirka píše:
@Eva 13
jj, Evi, vim. Ja jsem nejak emiminovsky vyhorela.
to je škoda, ale přiznám se, že taky moc už nikde nepřispívám ![]()
Ja uz tady taky nikde moc neprispivam, krom bazrku.:) Holky, nejste treba spis nekdo na facebooku?
@jowana nazdarek
nekde jsem natrefila, že ses rozhodovala mezi cybex solution mfix a romer kidfix. Jak ses nakonec rozhodla? Akorat to resim a čim vic se v tom šťouram tim vic v zadeli jsem ![]()
původně jsem byla jasně rozhodnuta pro romer kidfic xp sitc ale naživo se mu víc libil cybex q2fix. Tu mfix jsem neviděla a nejak nemůžu přijít v cem jsou jiny. No mam hlavu jak pátrací balon a nemůžu si vybrat
@Blešík ahojky, my poridili cybex solution x2fix 2015 a po letosni 10ti hodinove ceste do Italie, jsem naprosto spokojena a rada, ze jsme tuhle sedacku poridili.
@Bambinka1 fakt? Tak to ráda slyším. Co ten potah? Prijde mi to taková umělina, jak moc se na tom potí?
@Blešík
ahoj Blesiku, my mame Römer KidFix XP SICT a jsme spokojeni tez. Letos 14 hod. cesta do Itosky a ditko bylo spokojene, takze i my.
To jsem Ti pomohla, coz
. Jj, vyber autosedacky to je zahul pro mozkove zavity.
Nejlepsi je to okouknout v realu a posadit do toho ditko.
Joo holky je to očistec
byla jsem jasně rozhodnutá pro tu romerku xp sict, ale máme škodu Yety a tam jsou pitomě nakloněný sedačky a když jsme tam sedačku v obchodě dali, tak opěradlo samo od sebe padalo dopředu
kluk v ní seděl jak pravítko a díky krátkýmu isofixu to ani nešlo moc napolohovat
Ale za to se mi mnohem víc líbi materiálem a systémem držení pásu. Ten cybex šel mnohem vic napolohovat, opěrky rukou a to rozšiřování při růstu i do šířky je super. Sice v testech vyšel o chlup hůř, ale fakt jen i chlup. Jen ten potah se mi nelíbil, přišla ni to taková umělina akorát na pocení. No holky u toho romeru jsem se alespon dokázala rozhodnout, že xci tenhle typ, ale v tom cybexu jsem úplně ztracená q2fix, Mfix, no na to aby měl člověk pomalu 2 vysoké školy
Ráda bych aby mu vydržela dokud bude potřeba, tak nechci sáhnout vedle ![]()
@Blešík to upevneni v aute je taky dulezite. Autosedacka musi byt pohodlna. S potahem u cybexu bych si hlavu nedelala, jestli Ti nebude vyhovovat, tak se da urcite koupit jiny sity nejakou sikovnou holcinou (je to vydaj navic, to je fakt). Taky prodavaji ruzne vlozky ala zima, ala leto, zkusenost s nimi nemam. Cybexy jsem na zivo nevidela, takze s typem Ti neporadim. Souhlasim, ze vyber autosedacky je bolehlav, tak at dobre vyberes.