Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1961
4.11.14 11:44

@Blešík - to spíš to, že větší sedačka 15+ je už na normální pás. Tedy dítě musí být trochu „disciplinované“, aby se různě nevyklánělo bokem apod., nelze ho tolik „zpacifikovat“.

Výborná, i v testech, je v této kategorii Cybex Solution. Má různé verze, s isofixem, bez, s bočníma opěrkama.

Ideálně vyzkoušet s dítětem, ať si samo řekne, v čem se mu dobře sedí. Tedy z určeného předvýběru. Jinak berou Ferrari nebo Mickey Mouse :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
4.11.14 12:04

@hanika jo do Mickeyho sedajdy mi lezl kluk před pár dny v tescu :lol: To mě vůbec nenapadlo, že by mi z toho mohl zdrhat :think: no uvidíme až to bude aktuální, třeba k tomu dospěje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
4.11.14 13:17

:-)
U nás Ema sedí v sedačce 9-18kg a má 12kg a sedí v ní i Vojta kterýmu jsou 4,5roků a 15kg a má tu samou 9-18kg. V té 15-36kg sedí Terka která má 7let a 20kg. Pro Emu ta větší určitě není, vyklání se a různý blbiny, občas když ve velký jede Vojta tak i ten tam zlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
5.11.14 12:52
@Sisinka04 píše:
Evi a jak se vubec mate? Skoda, ze to tu tak utichlo…

Zuzko, máme se celkem dobře, Filípek je naše sluníčko, je strašnej pohodář, starší syn teď zlobí, samý průšvih, jsem z toho vykolejená a smutná, ale nějak to snad zvládneme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
20.1.15 12:35

Ahoj holky, jak se máte? kolik je nových miminek?

Chci se zeptat, máte už všechny naočkováno mmr? A jaké jste měly reakce u dětí? Já to pořád odkládám a nemůžu se rozhodnout zda dát nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
20.1.15 12:41
@Sisinka04 píše:
Ahoj holky, jak se máte? kolik je nových miminek?Chci se zeptat, máte už všechny naočkováno mmr? A jaké jste měly reakce u dětí? Já to pořád odkládám a nemůžu se rozhodnout zda dát nebo ne…

Ahoj Zuzko, MMR jsem dávala a bez reakce :dance:
Jak se máš? Co holky? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
20.1.15 12:43

@Sisinka04 ahoj, MMR máme také za sebou - jednu dávku zatím a též bez reakce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
20.1.15 13:02

Ahoj holky, díky moc za odpovědi. :-) To ráda slyším.. :-) Zůza jí zatím nemá a já z toho mám nějak vítr…

Jinak Verunce už je půl roku…strašně to letí! Zůza je šikula, od září je bez plen.. mluví krásně..básničky, písničky..celý den něco povídá.. A pořád si chce hrát s Verunkou, což je někdy pro Verunku o život.. :D Ale je sranda sledovat ten vztah mezi nima, doslova se milujou.. :-) Nikdo nedokáže Verunku tak rozesmát jako Zůza…visí na ní pohledem a čeká co Zůza zase vyvede a pak se tomu řechtá.. No jinak otáčí se od 3 měsíců a teď už se začíná pomalu plazit, takže se mám na co těšit, že tu budou za chvíli lítat spolu… :-)

A co vy?? Jak se vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
21.1.15 10:37

@Sisinka04 dávala jsem chvíli před 2rokem a jen ten 10.den teplota. Chtěla jsem to stihnout do porodu jinak bych asi ještě počkala.

U nás docela pohoda, s Jířou se už dá hezky domluvit, na bráchu je hodnej. Plíny jsen zrušila o prázdninách, s noční ještě bojujem. Dva dny sucho a pak zas mokrá plína, tak s tím ještě počkám. Ta jedna denně mě netrápí. To spíš ty spousty co pocíká Kvítek :lol:
Víťovi už budou 1. čtyři měsíce. Oproti bráchovi je línej a já si to hrozně uživám. Je to pěknej buřtík a pohodář, furt toho hodně prospí i přes den. Miminko za odměnu. Snad mu to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
22.1.15 11:32

My stále MMR nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
17.2.15 09:02

Misan dostal prvni davku Priorixu v zari, zase se opakovalo, co s Lenou, predvadel strasny revy, vyvojove se posunul o 1-2 mesice dozadu a trvalo dalsi 2 mesice, nez se to srovnalo. Na druhou by mel jit na jare, ten strach, co mam, se neda ani popsat.
Jinak jsou to partaci. Lena chodi do skolky, Misan nastoupi na podzim, ja do prace. Pred Misanem je jeste operace s tou jeho hypospadii, tak jsem zvedava, kdy mi zazvoni telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
17.2.15 09:54

@ebirka Zuzka stále nemá…teď mě tam ženou v březnu, ale asi to ještě posunu…až přejdou ty chřipkové epidemie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
17.2.15 12:05

@Sisinka04
Zuzi, to je rozumne, posun to min. na duben, jeste lepe kveten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
17.2.15 12:55
@ebirka píše:
Misan dostal prvni davku Priorixu v zari, zase se opakovalo, co s Lenou, predvadel strasny revy, vyvojove se posunul o 1-2 mesice dozadu a trvalo dalsi 2 mesice, nez se to srovnalo. Na druhou by mel jit na jare, ten strach, co mam, se neda ani popsat.
Jinak jsou to partaci. Lena chodi do skolky, Misan nastoupi na podzim, ja do prace. Pred Misanem je jeste operace s tou jeho hypospadii, tak jsem zvedava, kdy mi zazvoni telefon.

Ahoj Evi, dlouho si tu nebyla, držím palce ať operaci Míša zvládne co nejlíp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
17.2.15 12:58

@Eva 13
jj, Evi, vim. Ja jsem nejak emiminovsky vyhorela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí