Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3439
6.5.14 13:01

@Sisinka04
tak to zuby nebudou. Ještě mě napadla šestá nemoc. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
6.5.14 13:13

@ebirka tu mela po Vanocich.. Ale i to se pry muze opakovat.. Tak uvidime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
6.5.14 13:29

@Sisinka04
zítra budeme všichni chytřejší. Hlavně, ať se to nehorší, ať je jí líp. Držte se, holky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
6.5.14 14:16

@Sisinka04 my meli totez pred vanoci - horecky a zhnisany oko, v noci se ji zacalo blbe dejchat a byla z toho bronchitida s podezrenim na zapal plic :-( ted ale mely pred 14ti dny virozu - nejdriv obe dva dny horecky, pak trochu ryma a pak trochu kasel az kdyz horecky prakticky odeznely - takova divna choroba to byla :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
6.5.14 14:22

Nam se pridal vodnaty prujem… Volala jsem dr a mame prijet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
6.5.14 19:41

@Sisinka04
Zuzi, tak jak jste dopadly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
6.5.14 20:53

Dostala kapky do oci, neco na prujem…moc a crp stale nastesti ok.. Ale zatim dle dr stale neurcita viroza… Ted mela zase 38,7.. Dala jsem ji nurofen a cerny caj s glukopurem (vubec neji)… A uvidim co rano… Jak ja bych si prala, aby ji bylo dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
6.5.14 21:42

Zuzko, taky držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
6.5.14 21:43

Já byla dnes na tělísku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
29.5.14 15:32

Ahoj holky,
jak se máte? Já byla teď pár dní pryč, u rodičů, starší Honzík jel na školu v přírodě, tak jsem jela k našim na chatu, pěkně jsem si odpočinula, mamka mi pomohla a pohlídala, jen počasí se moc nepovedlo…zítra už Honzík přijede, strašně se na něj těším, psal, že se mu stýská a že chce, aby jsme pro něj přijeli :,(

Počasí stojí za prd, zas stoupají vodní toky, snad nebudou zas povodně, máme chatu( naši) na Berounce a vloni tam byla zas voda, skoro 2 metry a v roce 2002 naší chajdu vzala voda celou pryč, mám z toho husí kůži :!

A co nového? Co dětičky? Jsou hodné? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
30.5.14 08:38

Ahojky, mame se fajn. Ted jsme byly take s malou na chaticce. Paradoxne tam spala celou noc, i prestoze byla nastydla, ryma s chrapotem a nakonec i kasel. Byly jsme v pondeli u dr. a sestra zacala remcat kvuli priorixu, ze uz jako mela byt naockovana a ze musime za tyden prijit. Tak ji rikam, ze ale za tyden je to tydrn, co jedeme do Chorvatska. Tak se pry mam domluvit s dr. Tak ta to nakonec pochopil. Nejsem padla na hlavu nechat po takovymhle nastydnuti hned ockovat a jeste odjet k mori. Odchazely jsme s pranim hezke dovci a poznamkou, snad tam mala nic nechytne.
Paradoxne tu byla epidie spalnicek a preckali jsme ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
30.5.14 09:11

Ahoj holky,
tak mi jedeme na dovolenou do jižních Čech přes příští týden. Momentálně mláďata soplí (už zase :zed:, resp. stále :zed: ) a teď to okořenila ještě průjmem. :mrgreen: Modlím se, ať jsme za týden všichni ok.
Počasí radši ani nekomentuju, nemusím psát, jak moc by se mi hodilo slunko, když jsem musela prát dvě postele sakum prdum celé. :lol:

@Bambinka1
Ti doktoři snad mají za to „bububu“ zaplaceno. Oni si to zkrátka neodpustí. Moje doktorka má tedy ještě větší kalibr poznámek… „mno, jestli chcete, aby Vám dítě umřelo, Vaše věc…“.

@Eva 13
Děti jsou hodné chvilkově. :lol: A to ty chvilky nejsou ani každý den. :lol: Jsem z toho na hlavu. Začala jsem studovat knihy, objevila jsem stránky nevychova.cz a přemýšlím, že bych do toho investovala. Navrhnu to na rodinné radě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
30.5.14 11:27

Ahoj holky!! hlasím se po dlouhé době a nestačím koukat - dodatečně gratuluji všem těhulkám!! :)
U nás celkem dobrý, musím zaklepat, že malá až na 6.nemoc je v pohodě…a to chodí od února jednou týdně na 3h do školky :-)
Jinak nočník moc nedává, někdy jo, někdy nic, někdy vstane a udělá to na koberec atd…, s jídlem taky dobrý, řekla bych, že jí chutná až moc, tatínek jí začal říkat „zápasnice Bětka“ :-) rozumí všemu, akorát teda nemluví…a to vůbec… :|
To počasí je fakt děsný… :roll: ale i tak chodíme aspoň na chvíli ven, by mě jinak kleplo, pořád doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
30.5.14 13:39

@ebirka jsou fakt na pest ti dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
30.5.14 21:25

@Amália
užívej si toho nemluvení, počkej, až začne, budeš s láskou vzpomínat :lol:. Léňa začla úderem druhých narozenin, teď tu pusu nezavře. Míšan zatím umí jen jedno slovo, a sice „máma“, ale i to používá velice zřídka. Až to budu mít doma stereo, no raději na to ani nemyslím. :)
Užívej si i toho, že jí chutná. Jojo, Léňa taky byla přeborník, jedla všechno, brala jsem to jako samozřejmost, chyba, teď by mohla být živa jen o cukru, mouce a mlíku. Takže z Míšana všehojedlíka se momentálně raduju, ale potichu, vím, že to může mít všechno obrat. :lol: Ale jsou to naše zlata. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí