Máme // - únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4684
10.4.14 16:44

@Sisinka04 vam priorix odlozili? Ja tu nasi k.. asi prastim - me rekla, ze na nej uz musime za mesic. Chtela jsem tonodlozit, aby toho nemela tolik najednou a doktorka mi rekla, ze to nejde. Grrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
10.4.14 17:18

@Kauree
ale jde, Priorix se očkuje od 15 měs., žádné do není stanoveno. Tak jí řekni, že si to přeješ odložit do dvou let, že z dřívějšího očkování máš strach. Já po tom, co jsem doktorce vyprávěla o reakcích na Priorix u Léni, Míšan má rovnou na kartě nálepku „odložit na co nejpozději“. A to bych řekla, že naše doktorka je rádaočkující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4684
10.4.14 18:17

@ebirka nojo, ja si to zas nechala nakecat. :zed: jinak prave kvuli reakcim starsi mame taky u mladsi odklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
10.4.14 18:30

@Kauree
ony umí být v argumentech hodně přesvědčivé, zvlášť pokud jde o očkování. Tak si nic nevyčítej. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
10.4.14 19:04

Me dr rekla sama, ze to ockovat nebude, protoze jsem tehotna… Pak zase bude mimco a starosti s tim.. Takze proste odlozena na daleko…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
10.4.14 19:51

@Sisinka04
Zuzi, vidíš, co doktor, to názor. Když jsem to řešila s Léňou, tak to bylo problém odložit i o měsíc :zed:, píchli jí to už ve 14. měs., nechápu, asi jsem v té době měla zatemnělý mozek těhotenskými hormony. Ptala jsem se i na to, jestli to může ublížit miminu a koukaly na mě obě dvě, sestra i doktorka, jako kde jsem to vzala a že jsem blázen, když mě napadla tato otázka. Tak jsem to jak ta ovce nechala píchnout a pak jsem litovala. U Míšana jsem daleko nekompromisnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
10.4.14 20:29

@ebirka hele ona je to hodne dobra kamaradka moji mamky..a tak je na nas opatrna jako na vlastni.. Ale vim, ze k ni chodi i ta herecka Badinkova a ta treba neockuje vubec… Proste respektuje nazor mamin.. Me s odkladem nikdy nedelala problemy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
16.4.14 13:53

Ahojky, tak jsem byla dnes na kontrole, poslech mam cisty, ale co mam info od kamaradky maminky, ktera tam dela na odberech, tak krev zatim jeste uplne v poho neni. Ma v ni stale zanetlive slozky (v pomaleji klesajici tendenci) a take je tam videt i odraz latek, co vznikaji pri alergii. Coz pry muze byt i dusledkem pomaleji se leciciho zanetu. No, zitra budu volat mudre. a uvidim, co mi rekne. Snad nedostanu dalsi atb. Tyhle jsem brala do nedele a krev mi brali dnes, tri dny pote.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
17.4.14 13:22

@Bambinka1
tak co na to Tvá doktorka? Přeju, ať je brzy líp. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
17.4.14 14:03

Ma doktorka, rekla, ze dobre z jeji strany, zant prelecen a ted to resim na alergo. Tam jsem byla dnes. Testy spirometrie mam jeste horsi nez pred mesicem, kapacita plic se taky snizila. Napsala mi kazdodenne inhalaci nejakeho spreje a za 6 tydnu kontrola. Tak snad se to po 2 mesicich zacne konecne lepsit. V obdobi kdy se mi ty problemy zhorsily bylo pry ve vzduchu maximum pylu, co mohlo byt a do toho jeste ten saharsky pisek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
17.4.14 14:05

@ebirka na „stary“ ;-) kolena jeste budu lecit astma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
17.4.14 14:28

@Bambinka1
klííííd. Snížená kapacita plic po zánětu je naprosto normální. Jsem jednou taky byla na plicním, si mysleli, že si z nich dělám srandu, ale já fakt víc nefoukla. Chtěli mi zavolat sanitku, prý že nedojdu domů :zed:. Tak jsem jim řekla, že když jsem došla sem, dojdu i zpět. Tak prý že mi napíší spreje a prášky na roztáhnutí plic, to jsem jim pěkně poděkovala, recept před nemocnicí vyhodila a šla domů. Pomohla jsem si sama dlouhými procházkami, cvičením a později běháním. Prosím Tě jen se nesmiřuj s astmatem. Dost často je to psychosomatická nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
17.4.14 15:01

@ebirka na astma se zatim necitim ;-). Za malou beham venku normalne. Ja uz mela spirometrii spatnou pred zanetem. Na cvico se chystam pristi tyden ;-), chodim na letajici jogu a chci zase najet jeste na flowin, ale ten zatim neudycham, bych se uchrchlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.14 15:06
@Anonymní píše:
Ahojda. Muze mi prosim nekdo poradit? Menstruaci jsem mela dostat uz v nedeli. V pondeli me strasne bolelo pricho jak kdyz bych mela dostat ms. Ale dostavil se pouze ruzovy vytok ktery trval dva dny. Dnes jsem si udelal Tt test a byla tam slaba carka, byl to test unimark ale ne ten 2 v 1 ale obycejny. Cetla jsem si ze je prej klamavy. Tak nevim co si ted myslet. Jak to vidite vy? Diki za radu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
17.4.14 15:29

@Bambinka1
:potlesk: :palec: výborně, holko. Přidávej si pomaloučku, polehoučku a ono to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí